• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmus spermleri baska merkeze tasima

arvenlena

Harley Quinn
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
686
1.026
133
merhaba arkadaslar, degerli fikirlerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var. esim azospermiydi, mikrotese ameliyati oldu ve tikaniklik sonucu oldugu anlasildi. cok sukur suan itibariyle cok sayida dondurulmus spermimiz var. yalniz esimin ameliyati Florence nightingale caglayan'da oldu, ben ise tup bebegi bahceci fulya'da yaptirmak istiyorum. dondurulmus spermleri bir merkezden digerine tasimak mumkun mu acaba? hic boyle bir islem yaptirdiniz mi, ya da cevrenizde yaptiran var mi?

daha da onemlisi, tasima esnasinda olusabilecek zararlardan korkuyorum. acaba cozulurler mi, ziyan olurlar mi? yalnis birsey yapmak istemiyorum, forumda bununla ilgili cok eskiden yazilmis birkac sey var, o nedenle tecrubeli arkadaslarima bir sormak istedim. yardimci olursaniz sevinirim.

insallah yaptiran veya bilgi sahibi olan birileri yazar da biraz fikir sahibi olabiliriz..

insallah yaptiran veya bilgi sahibi olan birileri yazar da biraz fikir sahibi olabiliriz..
embiriyo tasiniyorda ama sperm hiç duymadım.ee fulyaya sorsana sana daha sağlıklı bilgiler verirler.ama eğer az buçukta zararı varsa riske atma derim.nasibin varsa zaten heryerdede olur inan

Back