Dondurulmuş Embriyoyla Sonuç 30 Benzer Olan Varmi !....

bebixsxlerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
384
0
43
Arkadaşlar ilk tüp bebekte sonucum 20 idi 60 kadar çıkıp düşükle sonuçlandı.
Bu sefer dondurulmuşları denedik.Sonucu bugün öğrendim 30
Aynı tehlike yine var.Hiç sevinemedim.
Hiç anne olamıcakmışım gibi geliyor.
İkinci test günüm perşembe.
Benim gibi olan yada bir tanıdığı olan varmı.
Ne olur yardımcı olun bana..:çok üzgünüm:

canım bu testi kaçıncı gün yaptırdın bir kere olumsuz oldu diye hep öyle olacak değil ya merak etme sen hakkında hayırlısı olsun

Niye yine öyle olsun canım.Bal gibi de tutmuş işte.Ama böyle karamsar bi annesi olduğunu hissederse o zaman terkeder seni.bence hemen konuş bebeğinle.Ve seni bırakmayacağını bildiğini söyle ona.

Gözün aydın sevincin daim olsun.Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.

canım bu testi kaçıncı gün yaptırdın bir kere olumsuz oldu diye hep öyle olacak değil ya merak etme sen hakkında hayırlısı olsun

13. günü yaptırdım canım.
Dr.da umut vermedi sesinden anladım teselli için çok kötüdeğil,gebelik olabilir,düşük olabilir,dış gebelik olabilir dedi.

Arkadaşlar ilk tüp bebekte sonucum 20 idi 60 kadar çıkıp düşükle sonuçlandı.
Bu sefer dondurulmuşları denedik.Sonucu bugün öğrendim 30
Aynı tehlike yine var.Hiç sevinemedim.
Hiç anne olamıcakmışım gibi geliyor.
İkinci test günüm perşembe.
Benim gibi olan yada bir tanıdığı olan varmı.
Ne olur yardımcı olun bana..:çok üzgünüm:

canım ya ne diyim bilmiyorum, ilkinde kötü bir deneyim yaşadığın için karamsar olman normal, tutmuş ama tuttuğuna sevinemiyosun senin için zor tabi ama Allahtan ümit kesilmez, çok kendini bağlamasanda umudunu kaybetme bence ne olacağı hiç belli olmaz, yoktan var eden Allah eğer senin için hayırlıysa neden bu bebeği sana bağışlamasınki, vermezse de hayırlı değilmiş demek lazım.
Geçen seferkine göre değerin daha iyi inşallah kat kat yükselir hayırlısıylaa.s.

canım benim arkadaşlarında dedği gibi inşallah 2. testinde 2 katına çıkarda mucizene yaklaşmış olursun...bizler sana ve bebişine inanıyoruz sımsıkı tutunacak...sende stres yapma olumlu düşünki herşey çokkkk güzel olsun...

çok teşekkür ederim arkadaşlar beni çok iyi anladığınızı biliyorum.
kasıklarımda ağrım var fazla ayakta kalamıyorum.tej şükrettiğim şey kanamam yok.

canım kendini fazla üzme lütfen daha bişey belli değil çünkü bence bebişin sana tutunmuş bana öyle geliyor... perşembe günü inşallah değerin 3 e 4 e katlanır canım

canım aldıgımız ilaçlarda HCG hormonu oldugu için sonucun 60 ve üzeri çıkması lazımmış normal yolla kalsaydın 30 çok iyi bir rakam ama tüp bebek için düşük neden anne olamayacaksın olursun karamsar olma kaderimizmiş bu allah dermansız dert vermesin hepimiz anne olmak için ugraşıyoruz en azından buna tıp olanak saglıyor maddiyatımız yetiyor biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi taktiri ilahi ne yapalım üzülme üzülünce isyan ediyoruz neden? neden? neden? sorup kurguluyoruz bende çok üzülüyordum ama üzülmek neye yarar üzülecegim vakti daha başka ne yapabilirim diye degerlendiriyorum

insab bir umut bekliyor yinede,iki taraflı kasıklarımda ağrılarımda var.yatıyorum çoğunlukla.yarınıda atlatıyım perşembe erkenden yaptırıcam testi.

Bebişlerim yanılmıyorsam gulseren3444 ün bhcg si 20 idi Bak o başardı Darısı sana olsun Senin ilk denemeni ben üye değilken takip etmiştim ve çok üzülmüştüm Allah yüzünü güldürür inşallah

Bebişlerim yanılmıyorsam gulseren3444 ün bhcg si 20 idi Bak o başardı Darısı sana olsun Senin ilk denemeni ben üye değilken takip etmiştim ve çok üzülmüştüm Allah yüzünü güldürür inşallah

Ayyyyyy saol canım moral oldun bana.Bakalım yarın ikinci testi yaptırıcam.Allahımdan hayırlısı.Kaderimizde varsa olur ki inşallah olur.

yaaa ama gulseren3444ün mesajlarını inceledimde onun 10. günde bhcg 20,12. güne 70 miş.
ama benim 13. günde 30 çok düşük ya kesin bir aksilik var.

bence dondurulmuşla denediğin için senin değerlerin normal.moralini bozma.yarınki değerine bakalım.

Son düzenleme:
X