Dondurulmuş Embriyolarla Transfer

Arkadaşlar bugün benim kanamam oldu doktora gittim test yapyım malesef negatif. Çok üzgünüm, ağlamaktan bi hal oldum.

Sibelcim canım kardeşim,kaderdaşım.İnan ki çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.Şunu biliyorum ki allah bir gün bizi de bebeğimize kavuşturacak.Aslında Benim de moralim sıfır dün akşamdan beri ağlıyorum.Kendimi çok yorgun hissediyorumsenağlama.Benim için dua et Sibel ve diğer arkadaşlarr.O kadar ihtiyacım var ki...

Son düzenleme:
Çok teşekkürler arkadaşlar. Şimdi biraz daha iyiyim. Toprak yarın seninde iyi sonuçlarını bekliyorum.
Sinemciğim senin için çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Toprakcığım ben bir daha yaparsam o hastanede yapmıyıcam. Bugün sağlıklı kafayla düşündümde, tüp bebek tedavi sırasında ohss olmam yani karnımın su toplaması falan hepsi doktorun ve hastanenin sorumsuzluğu. Bide 2. transfer işlemimde 3 tane dondurulmuşum vardı. Doktorum 2 tane transfer etti, fakat diğeri çöp oldu, çünkü doktorumun bişeyden haberi yok. Bugünde kızdım ben ne halde gittim hastaneye ama beklediğim ilgiyigöremedim. Ayakta konuştuk doktorla oda hiçbirşey söylemedi. Sadece test yap dedi. Sonucuna ben bakarım dedi. Yani çok soğudum bu işlerden.

Sinemcim tebrik ediyorum canim Rabbim tamamina erdirsin, senin adina cok sevindim arkadasim darisi bebis isteyen herkesin basina....

sibelcim hayirlisi olsun üzme kendini herseyde vardir bir hayir diye dusun, sonucta hersey olacagina variyor bence hersey Allah tan sebeplere nedenlere cok takma kafani arkadasim, bidahaki sefere insaAllah bebislerin simsIkI tutunurlar sana.
Toprakcim sende yarin hayirli haberlerle dönersin insaAllah arkadasim hadi hayirlisi dualarimiz seninleeeee

hayırlı olsun canım inşallah bir sorun çıkmazzz

sibelciim hakkında hayırlısı olsun canım inşallah vardır rabbimin bir bildiği
ama cidden merkeze dr una güven çok önemli iyice araştır hayırlısı olsun söylenecek söz bulamıyorum

krizantem ve esen çok teşekkürler arkadaşlar. Sizin bebişleriniz size sımsıkı tutunurlar inşallah.
Toprakcığım sen ne yaptın merak ediyorum.

Uzun zaman önce neler yaşadığını biliyorum.Çok zorlu bir dönemden geçtin yaşadıkların hiç kolay değildi.
Ne kadar üzgün ve yorgun olduğunu tahmin ediyorum.Şimdi hiç bir şeyin önemi yok ,duygular çok karmaşık.Biraz zaman geçtikten sonra yaşadıklarını değerlendirir ve daha net kararlar alırsınız.
bu sefer olmamaış olabilir ama diğer sefer mutlaka olacak ben inanaıyorum.Rabbim yardımcın olsun.

Sibelcim canım inan bende çok üzüldüm.Allahtan gelecek herşeye razı olup güçlü olmak zorundayız tatlım.Ben geçen ay ilk tüp denemem de negatif sonuç aldım. bu kadar zor bir mücadele sonrasında ne yapsakta yüce tanrım ol demeyince olmuyor işte.bebiklerimize kavuşmak için çok sabırlı olmamız ve asla pes etmememiz gerekiyor değil mi?

Arkadaşlar günaydın.Taşındığım için internet bağlantım yoktu sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.Benimde maalesef ki olmadı.Üzgünüm ama biraz dinlendikten sonra inşallah tekrar başlayacağım.Ama bu arada polikistik overe karşı mücadele edeceğim.Bunun içinde kilolu değilim ama daha da kilo vereceğim, bitkisel yollara başvuracağım, glukopaj kullanacağım ve diğer yolları araştıracağım.Belki doğal yollardan hamile kalırım değil mi?Sevgilerimle...

Toprakcim hayirlisi olsun canim kendini üzme dedigin gibi belkide kendiliginden olur, ümidini yitirme.....

Toprakcığım bende seninle aynı karardayım canım. polikistik için ender saraçoğlunun sitesine gir bi bak istersen. faydalı bilgiler var. ben deniyicem.

Sibelce ve toprak dileğim önünüzdeki süreç inşallah doğal yoldan hamillik için bir fırsat olacak sizlere..umutlarınızı ve dualarınızı gönüllerinizden hiç eksiltmeyin..yarınlarda mutlu haberlerle geri dönüşleriniz olsun inşallah..

Ha bu arada ben de dondurulmuşlarımla tedaviye başlayacağım biir süre sonra ama şu an kan ve genetik testlerimin sonuçlarını bekliyorum..merak ettiğim dondurulmuşlar çzöüldüğünde kayıplar oluyor mu..bir de ne kadar dondurulmuş varsa o kadar mı transfer oldu sizlerde..sanırım biriniz 2 diğeriniz 3 dond.vardı ve transfer edildi..Çözülürken deformasyon kayıplar oluyor mu..Ben de 4 dond..var..

Başarızlıklar kayıplar herbirimize tecrübe oluyor..Dilerim bundan sonra tecrübelerimiz değil umutlarımız ve mutluluklarımız çoğalır.............

dondurulmuş embriyolar için buğün ben de doktora gittim....1ay önce de gitmiştim ama hemşirenin beni yanlış yönlendirmesi sonucu ilacı yanlış kullandığım için tedavim bu aya ertelendi.tahmin edersiniz ki çok üzüldüm.geçen ay kistim falan yoktu.bugün ise 3cmlik kist var denildi.ama doktorum dondurulmuşlar kullanılacagından sorun olmaz dedi.ama ben çok üzüldüm,bu kist neden oldu,1ayda nasıl çıktı ve iyi huylumudur bilemiyorum....yani bir sürü soru işareti var yine....zaten senelerdir benim ca125 yani tümör markırlarım hep yüksek.korkularım yeniden başladı....10gün sonra kontrole çagırdılar bakalım,artık....inşalalh kistim büyümemiş olur....böyle şeyler yaşayanlar var mı aranızda?bi de benim gibi ca-125değeri yüksek olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…