Arkadaşlar bugün benim kanamam oldu doktora gittim test yapyım malesef negatif. Çok üzgünüm, ağlamaktan bi hal oldum.
ayy canım inana çok üzüldüm allah yardımcın olsun bu acıyı hiçbişey teselli etmez biliyorum vardır rabbiminde bi bildiği. benimde düşük çıktı biraz sonuç 62 aradım doktoru pazartesi bidaha test yapıcam bakalım katlancakmı değer inşallah bi sorun çıkmaz
Çok teşekkürler arkadaşlar. Şimdi biraz daha iyiyim. Toprak yarın seninde iyi sonuçlarını bekliyorum.
Sinemciğim senin için çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Toprakcığım ben bir daha yaparsam o hastanede yapmıyıcam. Bugün sağlıklı kafayla düşündümde, tüp bebek tedavi sırasında ohss olmam yani karnımın su toplaması falan hepsi doktorun ve hastanenin sorumsuzluğu. Bide 2. transfer işlemimde 3 tane dondurulmuşum vardı. Doktorum 2 tane transfer etti, fakat diğeri çöp oldu, çünkü doktorumun bişeyden haberi yok. Bugünde kızdım ben ne halde gittim hastaneye ama beklediğim ilgiyigöremedim. Ayakta konuştuk doktorla oda hiçbirşey söylemedi. Sadece test yap dedi. Sonucuna ben bakarım dedi. Yani çok soğudum bu işlerden.
Arkadaşlar günaydın.Taşındığım için internet bağlantım yoktu sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.Benimde maalesef ki olmadı.Üzgünüm ama biraz dinlendikten sonra inşallah tekrar başlayacağım.Ama bu arada polikistik overe karşı mücadele edeceğim.Bunun içinde kilolu değilim ama daha da kilo vereceğim, bitkisel yollara başvuracağım, glukopaj kullanacağım ve diğer yolları araştıracağım.Belki doğal yollardan hamile kalırım değil mi?Sevgilerimle...[/QUO
canım çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah belkide kendiliğniden hamile kalırsın bunu başaran bir çok arkadaşımız var benimde yarın kesin belli olcak bidaha test yaptırıcam inşallah bei sorun çıkmaz hakkımızda hayırlısı olsun
Arkadaşlar günaydın.Taşındığım için internet bağlantım yoktu sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.Benimde maalesef ki olmadı.Üzgünüm ama biraz dinlendikten sonra inşallah tekrar başlayacağım.Ama bu arada polikistik overe karşı mücadele edeceğim.Bunun içinde kilolu değilim ama daha da kilo vereceğim, bitkisel yollara başvuracağım, glukopaj kullanacağım ve diğer yolları araştıracağım.Belki doğal yollardan hamile kalırım değil mi?Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?