Dondurulmuş Embriyolarla Transfer

yok canım lekelenme falan o yüzdende endişeliyim ya gerçi herkezde olmuyormuş ama nebilim benim hala adet arılarım var seninde öylemi

Benim kasıklarımda ve karın altında ağrılarım var, sabah uyandığımda karnım ağrıyordu ama geçti.Ara ara bu söylediğim bölgelere bir ağrı gelip gidiyor.Anlayacağın adet olacakmış gibi ağrım yok.

Toprakcığım kahverengi leke iyi diyosunuz umarım öyledir. Çünkü benim artık göğüslerim dışında bi ağrım yok. Normal hayatıma devam ediyorum. İşe geliyorum, gezmeye gidiyorum, evde ufakta olsa iş yapıyorum, Herşey Allahtan. Ben geçen sefer düşük yaptığımda önce biri düşmüştü. Biri duruyordu, doktorum dediki 1 hafta yatacaksın tuvalet dışında bi yere gitmiyiceksin. Ama bir hafta sonra oda düşmüştü. Doktoruma sordum yatmak bişe yaramıyomuş diye. O ne dedi biliyomusunuz; dediki; ben, sen kendini suçlu hissettme diye yat dedim. Şimdi kalkıp işe gitsen kendini suçlardın. O bebeklerin orda duracağı varsa dururlardı, herşey allahtan, demekki sağlıksızlarmış düştüler, dedi. Bak dedi sana bi örnek vereyim dedi; tarlada çalışan kadınlar hamile olduklarını bilmeden işlerine devam ediyorlar ve bebeklerini dünyaya getiriyorlar.dedi.
Demek istediğim şu; benim doktorum transferden sonra sürekli yatmaya gerek olmadığını, 1 günden sonra normal hayatıma geri dönmemi istedi. Sadece ağır kaldırmayıp, spor yapmamam gerektiğini söyledi. Çünkü sürekli evde oturursan psikolojin bozulur, stres yaparsın dedi. Stres yapmamak için bence çalışanlar işlerine gitsinler. Çalışmayan arkadaşlar, dışarı çıksınlar gezsinler biraz, kafa dağıtsınlar. Ben artık çok fazla takmıyorum, ne olumlu nede olumsuz bişey düşünmüyorum.

Kızlar sanırım bir kaç gün içinde sonuçlarınız belli olacak..Allah en keyifli haberleri almanızı nasip eder dilerim..Ben de micro ile hamile kalmıştım..Kendinizi dinlemeniz gayet normal...Vücudun tüm belirtilerini yorumlamanız da..Benim transfer sonrası belki 5.günden sonra kasıklarımda ve karın alt bölgemde batmalarım hafif gerilme ve ağrılarım olmuştu..İlk duyarlılık hissettiğim yer göğüslerim oldu ama..Adet belirtileri gibiydi ancak biraz daha farklıydı..Bu batma ve ağrılar..Sonuç alacağım günün bir gün öncesinde ise yataktan kalkınca bulantım oldu..Tabi bu durum kişiden kişiye değişiyor.Ben transfer sonrası 1 gün yattım ..kendimi yatağa bağlamadım..Denildiği gibi tedbirli davranın ama gündelik hayatınıza devam edin.Bu iş nasip kısmet..Olacağı varsa oluyor..Benim 3 embriyo transfer edilmişti ancak dördüzlerim oldu..2,5 aylıkken kaybettim...Allah güzel haberler nasip etsin sizlere..

Son düzenleme:

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim benimde 2. denemem bu çok endişeliyim benimde bugun 10.gün dünden beri karnım ağrıyo adet ağrısımı başka türlümü çözemiyorum ara ara belim ağrıyo yarın test yaptırcam inşallaa dediğin gibi benim gibi olan bütün arkadaşlar hayırlı haber alırlar hakkımızda hayırlısı olsun dualarınıza ihtiyacımız var.

hayırlı ve pozitif sonuçlar alırsın yarın inşşş canım..

insaAllah sinemcim hayirli haber alirsin, bende gitmeyi dusunuyorum yarin ama test yaparlarmi bilmiyorum

kızlar merhaba ben bu sabah gittim kan verdim akşam 6.30 alıcam sonucu sanki biraz rahatladım akşam eşimlede konuştuk zaten bu olmazsa başk sefere kısmet dicez oda beni biraz rahatlattı hayırlısı bakalım akşama neler olcak

Sinemciğim sonucunu merakla bekliyorum. Senin için hayırlısı olsun. Bence olucak içimden öyle geçiyor. Ama sonucu neden bu kadar geç veriyorlar?

Toprakcığım sen yarın yapıcan testini dimi? Benimde yarın sabah 8:30 da gidicem hastaneye.

ay çok merak ettim bende hakkınızda hayırlısı canım inşallah hayırlı sonuçlar alır buraya hamileyim diye yazarsınızzz

kızlar ne durumdasınız bu sabah testten sonra ağrım falan kalmadı:) demkki psikolojikti çoğunlukta neyse şimdi son defa bakıyorum sayfaya inşallah akaşama hamileyimm diyebilirr hepinizin allah yardımcısı olsun

Arkadaşlar bugün benim kanamam oldu doktora gittim test yapyım malesef negatif. Çok üzgünüm, ağlamaktan bi hal oldum.

Arkadaşlar bugün benim kanamam oldu doktora gittim test yapyım malesef negatif. Çok üzgünüm, ağlamaktan bi hal oldum.

ayy canım inana çok üzüldüm allah yardımcın olsun bu acıyı hiçbişey teselli etmez biliyorum vardır rabbiminde bi bildiği. benimde düşük çıktı biraz sonuç 62 aradım doktoru pazartesi bidaha test yapıcam bakalım katlancakmı değer inşallah bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…