toprakçım öyle düşünme okadarcık şeyden düşmezler üzme kendini bence hayırlı haber alıcaz oyüzden gecti kasık ağrıların benimde karnım ağırmaya başladı ara ara kasıklarım arıyo yatınca geciyo anlamadım gitti
Arkadaşlar, bendede bugün kahverengi bi akıntı oldu, jel hep geri akıyor. Moralim bozuldu. Ama yinede cumartesi gününü bekliyicem.
krizantem burdamısın canım varmı bi değişiklik
Sinemcim neden kendini bu kadar olumsuzluğa itiyorsun. Çok düşünüyosun, çok kafana takıyosun, olmayacak diye düşünüyorsun o yüzdende rüyalarda bile olumsuzluklar görebiliyorsun. Sanırım bugün 10. günündesin. Bence çok dayanamayacak gibiysen yaptır bi test. Çünkü bugünde belli olur.
canım benimde 2. denemem ilki düşükle sonuçlandı son günlerim benimde 2 gün kaldı teste çok heycanlıyım psikolojim bozuldu iyice napıcam bilmiyorum
Kızlar merhaba?Nasılsınız?Ben bugün işe geldim ama pek iyi değilim.Heralde çok kafaya taktğımdan sabahtan beri çarpıntım var.Sanki nefes alamıyorum.Kasıklarımda biraz ağrı var.Birazda göğüslerim çok gergin ve acıyor.Bu arada Sinemcim bozma moralini.Ben sizlerin bebişlerin tuttuğunu düşünüyorum.Sibelcim sende telaş etme kahverengi lekelenme iyidir.Keşke benimde öyle bir belirtim olsa:-(
Sinemcim ben test yaptırmaya korkuyorum , bence sen sakın tek başına gitme.Yanında mutlaka biri olsun.Ben ilkinde tutacağına o kadar eminim ki delikanlılık yaptım tek başıma gittim.Olumsuz sonucu alınca koskacaman dünya başıma yıkıldı, kendimi tek başıma hissrettim dünyada.O yüzden c.tesi kocamla gideceğim sonuç negatiif olursa en azından sarılacak , sığınacak biri olur yanımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?