Sinemcim iğne batmaları oluyorsa senden olumlu sonuç alacağız gibi bir anlam çıkarabiliriz.Bende yok bir belirti:-(
evet sibelcecim o kişi bendimsenin saçların siyah mı?ben odaya girerken biri çıkıyordu.o sen misin acaba?a.s.[/QUOTE
evet benim saçlarım siyah. Hasta arabasında götürüyorlardı beni. Cumartesi günü saat kaçta gidicen hastaneye?
sinemcim kuru kayısı, incir ve kabak çekirdeğinin kabızlık için iyi geldiğini biliyorum , birde doktor bana lüzum halinde içilmek üzere bitkisel bir şurup vermişti.bu bel ağrısı neden oluyor acaba?
Merhaba,
Ben 21 ekimde dondurulmuş emriyolarla 2 transfer işlemi geçirdim. Şimdi sonuçları bekliyorum büyük bir sabırla.
Daha önce 2007 11. ayda ilk tüp bebek tedavisine başlamıştık. Aralık ayında yumurtama toplama işlemi sonrasında "Yumurtalık Hiperstimulasyon Sendromu OHSS" geçirdim. 3 gün hastanede yattım. O yüzden transfer işlemi 28 Şubata ertelendi. 3 embriyo yerleştirildi. 11 Martta teste gittiğimde hamile olduğum haberini aldım. Kan değerim yüksek çıktı ikizdiler. Fakat düşük yaptım. Önce biri, bi hafta sonra diğeri düştü. Tabi bu olaylar beni çok etkiledi, çok üzüldüm. Allahtan hastanede dondurulmuş embriyolarım vardı. Tabi yumurta işlemi tekrardan olmayacağından bu işlemler daha kısa sürdü ve 21 ekimde ikinci kez transfer işlemi oldu. Şimdi hepinizin dualarını bekliyorum.
Sizler transferden sonra yattınızmı sürekli, neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim.
allah yardımcın olsun.rabbim inşallah
bu defa kucağını boş bırakmasın.allah hepimize yardım etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?