Dondurulmuş Embriyolarla Transfer

Sinemcim iğne batmaları oluyorsa senden olumlu sonuç alacağız gibi bir anlam çıkarabiliriz.Bende yok bir belirti:-(

canım öyle deme ya dur bakalım daha 5 gün oldu belki benimkiler adet belirtisi hem bu sefer bende hiç lekelenme olmadı gecen sefer olmuştu sadece transferin 2. günü tek damla jelle birlikte lekelenme oldu bidaha tık yok ama şu belim bi geçse çok ağrıyo normalde olsa şimdiye kadar kaçtane ağrı kesici içmiştim ama malesef çekmek zorundayız hayırlı haberler alkalımda 10 katı aağrıya rağzıyım ben

toprak sibelcede yok bugun onuda merak diyorum o naptı acaba neyse gelir belki bende çıkayım biraaz yatayım ilaçlarımı içeyim dinleneyim birazdan bakarım yine iyiki bu site var biraz burda morel buluyorum canım sıkıldıkça açıyorum

Sinem meraba ben burdayım. Benim akıntım oluyor, karnım ve kasıklarım arasında ağrı var, birazda gaz var sanırım o beni rahatsız ediyor. Ben bugün işe geldim, çalışıyorum. Çünkü biraz daha evde kalsam kafayı yerdim. :) Sen neler yapıyosun?

Sibelcim benim işler o kadar karışık ki; ben cuma günü ev taşıyacam o yüzden hastanede mi yaptırıacam yoksa başka bir yerde mi yaptırırım belli değil.Mümkün olsa hiç yaptırmak istemiyorum.Benimde belim bugün çok ağrıyor, inanılmaz akıntım var,birde karnım şiş.Gerçi bunları olumsuz sonuç aldığımda da yaşamıştım.Ben de evde çalışıcam bugün ve yarın.

toprak neden yaptırmak istemiyosun testi. bu belirtiler olumlu belirtiler bence. herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda. benimde umudum yok gibi. Ama ilk denemem olumluydu diyorum kendi kendime belki buda olumlu olur inşallah.

kızlar merhaba bi olumsuz daha geldi banada tutmamış gibi geliyo toprak gibi aynen test falan yaptırmak istemiyorum korkuyorum üzülcekmişim gibi geliyo gecen sefer azcıkta olsa belirti vardı şimdi hiçbişey yok kafayı yemek üzereyim

Korkuyorum kızlar.Yine 0 sonucunu görmekten.Ben şimdiye kadar hiç 0 dan yukarı sonuç alamadım.Birde hiç bir belirti olmayınca iyice yıkılıyor insan.Yinede herşeyin hayırlısı...:-(

ya kızlar belirti dediğiniz nedir? Umutsuzluğa kapılmayalım lütfen... benim annem 4 doğum yapmış, dördündede hamile olduğunu anlamamış. Bende geçen sefer hamile kaldığımda testi yaptırmama bi kaç gün kala adet olacakmışım gibi şeyley oluştu ama değerim 230 çıktı. Şimdi sakince cumartesi gününü bekleyelim. Toprak sende kendini fazla yorma taşınma sırasında.

Yok sibelcim annemgil halledecekler.Zaten transferden önce epey evi topladım.Ne biliyim insan bir belirti bekliyor.Olacakla olmayacağın arasında bir noktadayız.O noktadan bir an önce kurtulmak istiyor...Hayırlısı artık...

toprak ben size umutsuzluğa kapılmayalım diyorum ama şimdi bende umutsuzluğa kapılıyorum. Çünkü göğüslerim ağrıyor ve adet olacakmışım gibi belitriler olmaya başladı.

Sibelce bence bu iyi bir gelişme.Zira hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynı imiş.Bana senin ve Sinemin olcakmış gibi geliyor.Hadi hayırlısı...

kızlar ben geldim yine sibelcim benim göğüslerimde ağrı değilde ellediğim zaman çok acıyo +bel ağrısı başka bişey hissetmiyorum ve kabız oldum yaa napıcam bilmiyorum sizin varmı böyle sorununuz

bende kabızlık yok sinem. fakat göğüs ağrım, akıntım ve adet olacakmışım gibi şeyler var.

Bu arada Tubacığım yarın hayırlı sonuçlarla haberini bekliyorum. Dualarım seninle.

sinemcim kuru kayısı, incir ve kabak çekirdeğinin kabızlık için iyi geldiğini biliyorum , birde doktor bana lüzum halinde içilmek üzere bitkisel bir şurup vermişti.bu bel ağrısı neden oluyor acaba?

sinemcim kuru kayısı, incir ve kabak çekirdeğinin kabızlık için iyi geldiğini biliyorum , birde doktor bana lüzum halinde içilmek üzere bitkisel bir şurup vermişti.bu bel ağrısı neden oluyor acaba?

canım bende şimdi eşimi gönderdim kayısı alsın diye bel ağrısını transferden önce doktora sormuştum çok fazla hormon yüklendiği için oluyomuş baskı yapıyomuş hormonlar ama yinede korkuyorum ben gecen seferde ağırmıştı ama kaç gün sürmüştü hatırlamıyorum

allah yardımcın olsun.rabbim inşallah
bu defa kucağını boş bırakmasın.allah hepimize yardım etsin canım.

arkadaşlar umarım buradan hayırlı haberlerinizi alırız....dondurulmuşlar için adet görüp adetin 2.ya da 3.günü doktorum kontrole gel dedi...sizde de böyle mi olmuştu?kaç gün içinde transfer yapılıyor?lütfen bi blği verin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…