Dondurulmuş Embriyolarla Transfer

senin akıntın varmı canım benim biraz akıntım oluyo kullandığım jelden sonra göğüslerimde acıyo inşallah iyi işarettir

TOPRAK benim transfer işlemim 10:40 ta oldu saat 12:00 da çıktım hastaneden. Belki karşılaşmışızdır orda. Çünkü benim çıkmama yakın bülent beyin transferini alıcaz birazdan diyorlardı. Benim test tarihimde cumartesi günü. Görüşürüz orda belki.

Kizlar bide ben pazartesi günü işe gitmeyi düşünüyorum evde çok sikildim. Işim oturarak zaten. Ne dersiniz?

selam

sibel ce uzun zamandır aramaızda olamadın.Transferleri gerçekleşen güzel insanlar Rabbim hepinizin yardımcısı olsun .Umarım güzel sonuçlar alırsınız.

sibelce beni izledin mi bilmiyorum ama ben mayısta 3 . denemde hamiş kaldım.ikiz erkek annesi olacağım inşallah 25 haftadayım.

Size nasıl yarımcı olurum bilmiyorum ama.Deneyimlerim negatif sonuçlar ile ve pozitf sonuç belirtileri aynı idi .Fazla ayakta kalmamanızı öneririrm birde jel felaket gaz ve kabızlık yapıyor .Su en iyi çözüm.Mayıstaki pozitif sonuçta test gününden iki gün önce jel lekeli gelmye başladı çok umutsuzdum ,jel simsiyah geldi test günü fakat sonuç pozitifti lekeli jel iki gün daha geldi ve bitti.
İlaçları zamanında ve düzgün almanızı öneririrm.Jelin geri gelmesi normal, korkmayın ben 4 ay daha kullandım hep geri geldi.Fakat bu denememde jeli sabahları kullandım ve 10 dk sonra kalktım.Diğer denemelerimde hep yatarken yani uyurken yapıyordum.Test gününü mutlaka bekleyin ve önceden idraratesti yapıp üzülmeyin yanılgı fayı çok yüksek çünkü.

Evet arkadaşlar bende sonuçları bekleyeceğim.Bu arada tutan denemende 3 tane bebek vardı biri indirgendi.Aranızda bu gelişmler yaşayacak arkadaşlar deneyimlerimizi sizinle paylaşırım.Hadi bakalım mutlu sonuçlar almanız dileği ile.....................

merhabalar arkadaşlar..bizde memorialde dondurulmuş embriyo transferi yaptırdık..bu ikinci denememiz..ilki tutmadı..ilkinde 34 yumurta alındı benden..12 tanesi döllendi...8 tane en iyi kalitede embriyo vardı...2 tanesini ilk denemede transfer ettiler fakat tutmadı..yaşım 21 eşimin yaşıda 21..eşimde sperm düşüklüğü var..aradan 2 ay geçtikten sonra 17.11.2008 de yeniden memorialde denedik..3.tane embriyo transfer edildi...başka embriyo kalmadı..şu anda bi akrabamızın evinde beklemedeyiz...başka şehirden geldik..çarşamba günü sonuç alacağız inşallah..bizim gibi başka şehirden takiple tüp bebek tedavisi yapan varmı acaba..inşallah hepinizin bebişleri olur...ALLAH tan ümit kesilmez..

senin için çok sevindim aktüel. hayırlısıyla doğururusun ikizlerini inşallah. bizim için bol bol dua et. takıldığımız şeyleri sana sorarız.

evet sibelcecim o kişi bendimsenin saçların siyah mı?ben odaya girerken biri çıkıyordu.o sen misin acaba?a.s.

aktüelcim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Bir şey soracağım bu jeli siz yatarak mı kullanıyorsunuz?Ben ayakta kullanıyorum.Yanlış mı yapıyorum?

aktüelcim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Bir şey soracağım bu jeli siz yatarak mı kullanıyorsunuz?Ben ayakta kullanıyorum.Yanlış mı yapıyorum?

kusura bakma bana sormadın ama o jeli yatarak bacaklarını kendine doğru çekerek kullanacaksın sonra kalkıp yürüyeceksin

esencim çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.Bana hemşire becerebiliyorsam ayaktada kullanabileceğimi söyledi.Ama kalan günblerimde senin dediğin şekilde kullanayım birazda...

toprakçım merhaba nasılsın bugun nasıl gidiyo bekleyiş ben bunalımdayım valla bu sefer iyice taktım kafaya bi belirti ağrın falan varmı benim beli,m hala arıyor başka bişey yok ara ara kasıklarımda arıyor senin geçtimi belin

Merhaba Sinemcim.Benim belimin ağrısı dışında bir belirtim yok.Kasık ağrısı varsa süper bence.Tam olarak neren ağrıyor ?Tarif edebilir misin?

canım sağ tarafım özellikle ara ara ağrıyo özellikle ayakta çok durduğum zaman göğüslerimde acıyo çok kötü belimde felaket kasıklarıma bazen iğne batıyomuş gibi oluyo bazende adet olcakmışım gibi ağrıyo anladım valla bişey inşallah iyiye işarettir

slm arkadaşlar benimde yarın test günüm transferden bu yana bel ağrısı kasık ağrısı çok oldu iki gündür de lekelenme oluyo. dr sordum ağrıması normal dedi. inş hayırlı haberlerle dönersiniz aramıza merakla bekliyorum benimde yarın büyük gün dua ederken benide unutmayın bende sizler için dua edicem allah yardımcımız olsun....

Sinemcim iğne batmaları oluyorsa senden olumlu sonuç alacağız gibi bir anlam çıkarabiliriz.Bende yok bir belirti:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…