0,43 çıktı benimki yani hiç tutunma falan olmamış yaşın kaç buarada ben 25.ama çok umutluydum olacak diyede artık hiç olmayacak gibi geliyorİkimizinde hemen hemen ayniymis ben ilaçları bıraktım ertesi gün oldum olursun 8nsallah hayırlısı şimdi 2.adeti bekliyorum tedavi için hala olmadım çokta heyecanlıyım değerin kaç çıkmıştı benim 6 çıktı dahada yukselmedi tutunmaya çalışmış ama tutunamamis demislerdi
Benim yaşım 33 sen daha çok gencsin hiç umudunu kaybetme benim 8 yaşında bir kızım var normal yolla oldu ama 4 sene sonra .kiizzmdan sonra hiç korunmadik 8 yıldır olmadı hiç.tup de tutmadı bakalım dondurulmuslar olacakmi.eminim olacaktir seninde yasin çok genç0,43 çıktı benimki yani hiç tutunma falan olmamış yaşın kaç buarada ben 25.ama çok umutluydum olacak diyede artık hiç olmayacak gibi geliyor
çok şükür maşallah kızın varmış Allah bağışlasın inş. 2. transfer tutar da kardeşi olurBenim yaşım 33 sen daha çok gencsin hiç umudunu kaybetme benim 8 yaşında bir kızım var normal yolla oldu ama 4 sene sonra .kiizzmdan sonra hiç korunmadik 8 yıldır olmadı hiç.tup de tutmadı bakalım dondurulmuslar olacakmi.eminim olacaktir seninde yasin çok genç
Cokk tesekkur ediyorum canim insaallah hepimiz birbirimize bu guzel haberleri veririz.Merhaba öncelikle hayırlı olur inşallah sadece sıkışık oluyorsun transfer öncesi ve hicbirsey hissetmiyorsun hiç korkma zaten embriyoyu içine koymalari 10 dk.lik bir işlem bile olmuyor daha sonra odaya çıkarıp dinlendiriyorlar zaten sana bütün detaylari anlatırlar inşallah güzel haberler verirsin
Benimde dondurulmus embriyo 2.adetten snra cagirdilar Adetin ilk gunu hastaneyi arayip neler yapman gerektigini sor ben oyle yapmistim ikinci gunude muayene olup tahlil yapmani isteyeceklerdir.Arkadaşlar dondurulmuş ların transferi 2. Adetten sonra mı yapılıyor?5 aralıkta transfer yapılmıştı negatif sonuçlandı.ocak sonunda ikinci kez adet olucam,kaçıncı günü tedaviye başlanıyor?
Opu dan sonra dokturum bir hafta icinde regl olursun demisti ama benim 12 gun gecti yani erken olmanda sorun yok ben olmadim diye tekrar muayeneye cagirmislardi. Gecikmesi sakincali yaniKızlar selam bu pazartesi opu yapıldı ve bugün adet oldum daha 6 gün geçti bu kadar regl olmam normal mi sizce? Sizin nasıl olmuştu?
Opu dan sonra dokturum bir hafta icinde regl olursun demisti ama benim 12 gun gecti yani erken olmanda sorun yok ben olmadim diye tekrar muayeneye cagirmislardi. Gecikmesi sakincali yani
Hormon degerlerinz normale döndüyse başlayabilirsiniz transfer kişiye gore değişiyor cnm rahmin durumuna gore genelde adetin 14 20 arası günlerin birinde oluyor cnmarkadaşlar merhaba. sizlere bisey sormak istiyorum. bemde ikinci tedavimi görüyordum ohss olduğum icin transfer olmadi dondurduk. ilaclari bıraktim ve adet olmayi bekliyorum simdi ben adet olduğum da tekrar baslamk istiyorum tedaviye yani ikinci adeti beklemek istemiyorum varmi benim gibi böyle olan ve genellikle kaçıncı gün transfer oluyor. yardimci olursaniz cookkk sevinirim
analdim canim cok tesekkur ederim. insallah normale doner ve baslarimHormon degerlerinz normale döndüyse başlayabilirsiniz transfer kişiye gore değişiyor cnm rahmin durumuna gore genelde adetin 14 20 arası günlerin birinde oluyor cnm
İnss hayırlısı olsun hakkinizdaanaldim canim cok tesekkur ederim. insallah normale doner ve baslarim
Benim de dondurulmuş var. İlk tedavi negatif sonuçlandı. Doktor 2. adetinle olabilir çok beklemeye gerek yok dedi. Ama önce neden negatif oldu araştırmamız lazım. Rahmine bakacağım dedi. Sorun yoksa 2. adetle başlamayı düşünüyorum. Siz başladınız mı?Arkadaşlar dondurulmuş ların transferi 2. Adetten sonra mı yapılıyor?5 aralıkta transfer yapılmıştı negatif sonuçlandı.ocak sonunda ikinci kez adet olucam,kaçıncı günü tedaviye başlanıyor?
Bende bu ay başlayacağım inşallah istersen bir Dr.na sor garantiye al canım bazen benimde bir gün gelmeyip sonra devam ettiği oluyorarkadaşlar bir sorum olacaktı sizlere bilgi verirseniz sevinirim...dondurulmuş embriyo tedavim başladı dün pazartesi günü ilaçlarımı kullnamaya başladım esfortemle fakat bugün salı günü adet bitti yani üç gün sürdü adetim anormal bi durummu var sizce..kafama takıldı histereskopi sonrası genelde hep çok uzun süren adet kanamaları duymuştum şaşırdım açıkcası.bilgi verirseniz sevinirim.bu tedavidede bir hata olsun i,stemiyırum