• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo Transferi

Melike12326

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
40
35
8
31
Herkese merhaba 9 Ağustos ta 5.gün 5AA kalitesinde tek embriyo transferi olacağım daha önce dondurulmuş embriyo transferi olanlar LH E2 ve Progesteron değerleriniz nelerdi? Sonrasında neler yaptınız kaçıncı günde öğrendiniz belirtileriniz oldumu bilgi veren cevaplayan olursa çok sevinirim:)

Herkese merhaba 9 Ağustos ta 5.gün 5AA kalitesinde tek embriyo transferi olacağım daha önce dondurulmuş embriyo transferi olanlar LH E2 ve Progesteron değerleriniz nelerdi? Sonrasında neler yaptınız kaçıncı günde öğrendiniz belirtileriniz oldumu bilgi veren cevaplayan olursa çok sevinirim:)
sadece lh değerime bakmıştı oda 24 tü 1 ağustosta transfer oldum bende

Bende 9 ağustos ta 5. Gün ve 6. Gün 5AA iki embriyo transferi oldum 9 ağustosta transfer öncesi test yaptılar yine 25.76 progesteron değerim ilk tüp bebek denemem doktor başarılı geçtiğini olumlu sonuç beklediğini söyledi ama bakalım bugün 5. gün az önce tarihi geçmiş bi test yaptım evde görünce dayanamadım negatif çıktı😟

Bende 9 ağustos ta 5. Gün ve 6. Gün 5AA iki embriyo transferi oldum 9 ağustosta transfer öncesi test yaptılar yine 25.76 progesteron değerim ilk tüp bebek denemem doktor başarılı geçtiğini olumlu sonuç beklediğini söyledi ama bakalım bugün 5. gün az önce tarihi geçmiş bi test yaptım evde görünce dayanamadım negatif çıktı😟
Benimde ilk transferim doktorum banada olumlu konuştu canınızı sıkmayın erken yapmışsınız idrara daha geç düşüyormuş sanırım okuduklarımdan öyle anladım Allah yüzümüzü güldürsün inşallah🤲🏻🩵

Merhaba aynı gün transfer yaptırmışız sizin nasıl gidiyor süreciniz merak ettim ☺️

Merhaba transferden 2 gün sonra kasık ağrım başladı bugünde bel ağrım var sizin nasıl gidiyor test yapacak mısınız ☺️🩵
İlk gün ishal oldum korktum karnım falan ağrıdı ikinci gün iyiydim üçüncü gün ateşim çıktı ama doktorum bu durumumu etkilemez dedi inşallah öyle olur bugün mide yanması oldu sadece test yapmak istemiyorum korkuyorum benim ikinci denemem diğeri olumsuz olmuştu inşallah bu tutar🥲

İlk gün ishal oldum korktum karnım falan ağrıdı ikinci gün iyiydim üçüncü gün ateşim çıktı ama doktorum bu durumumu etkilemez dedi inşallah öyle olur bugün mide yanması oldu sadece test yapmak istemiyorum korkuyorum benim ikinci denemem diğeri olumsuz olmuştu inşallah bu tutar🥲
Benim ilk denemem inşallah tutunurlar ikimizde hayırlı haberler alırız☺️

Merhaba tuttu mu bebisleriniz insallah tutunmuştur 🩷

Benimde yaptıralım bugün 3.gun progesteron değerim düşük gelmiş iğneleri çoğalttı ama hiç belirtim yok tedirgin oldum sizin belirtiler nelerdi

Merhaba mesajınızı yeni gördüm maalesef sonucum negatifti lütfen benden size nacizane bi tavsiye kendinizde belirti aramayın biliyorum zor ama bu süreci düşünmeden geçirmeye çalışın bol bol dua edin film izleyin sevdiğiniz şeylerle uğraşın ama kendinizi dinlemeyin 😇

Kızlar dört senelik dönmüş beşinci gün ebmryo var bu şekilde uzun süre dondurup transfer olduktan sonra olumlu sonuç alan varmı aranizda

Back