Dondurulmuş embriyo transferi hakkında

Hanımlar, doğal siklusta yani ilaçsız dondurulmuş embriyo transferi olan var mı? Tedavi sürecini paylaşın lütfen..
Adetin 2.günü kontrol ediliyor rahim uygunsa hiç bir ilaç kullanmadan ilk 5-6 gün sonra ondan sonra 2 üç günde bir kontrolle rahim kalınlığını kontrol edip transferi yapıyorlar , bende pcos olduğu için süreç sıkıntılı o yüzden ben estrofemle başladım 10 gün sonra yani yarın kontrolüm var ondan sonra transfer günü arada çok büyük farklar Yok doktorun ve senin tercihine göre

Arkadaşlar benimde dondurulmuş embriyolarım var kasımda donduruldu. Ben yaz sonu transfer düşünüyorum o kadar dondurulmuş kalmaları sıkıntı oluşturmuyor değil mi?

Ben cmt günü başladım, reglim 2.gününde.. Sadece folbiol kullanacağım. Bu tedavinin avantajının yüksek hamilelik oranı; dezavantajının da yumurtanın erken çatlaması vb nedenlerle iptal edilebilmesi ve ilk haftadan sonra sıkça kontrole gitmek olduğunu söyledi Doktorum.

Senin de hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın.. kontrole hergün bile giderim sonucu iyi olacaksa

Arkadaşlar benimde dondurulmuş embriyolarım var kasımda donduruldu. Ben yaz sonu transfer düşünüyorum o kadar dondurulmuş kalmaları sıkıntı oluşturmuyor değil mi?
Hayır hiçbir sıkıntı olmaz. 5 yıla dek kalabiliyorlar.

Senin de hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın.. kontrole hergün bile giderim sonucu iyi olacaksa
Elbette ki..tek sıkıntı o olsun, yeter ki yumurtalar zamansız çatlamasın, rahim kalınlığımız 9 mm üstü olsun..

ikinci regl ne zaman oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…