Çok teşekkür ederim, bence de öyle olması lâzım..Mrb kardeş ben yumurta toplamanın sonrası ilk reglide değil değil ikinci reglide başladım.yumurta toplama sonrası görülen ilk regl normal sayılmıyor zaten çok erken oluyor ikinciye transfere hazırlanılıyor.
Rica ederim..inan benim doktorum onu adetten bile saymadı rahmin ilaçlara verdiği tepki dökülme dedi doğal döngü değil tamamen ilaçların etkisi.Çok teşekkür ederim, bence de öyle olması lâzım..
Selamlar ben de bunu araştırıydum şimdi, opu sonrasındaki adetime göre 7 gün gecilmiş durumdayım.kızlar bu bekleme sırasında 2. adetiniz gecikti mi acaba ????
Benim de 7 gün yaa test yaptın mı peki ? Ben korkumdan yapamıyorum negatifi görmemek için ? Doktoruna sordun mu peki ? Ben sordum bi kaç gün daha bekleyelim falan dediSelamlar ben de bunu araştırıydum şimdi, opu sonrasındaki adetime göre 7 gün gecilmiş durumdayım.
Yaptım canım bu sabah negatif. Göğüslerim de şişti birkaç güne olurum diye bekliyorum. Beklemek de çok sıkıntı taze transfer olsaydı şimdi herşey bitmiş olacaktı ama kısmet tabiki. Dr u aramadım, adetin 2. Günü gel demişti. Adetten sonra kaçıncı gün ortalama transfer oluyor acaba biliyor musun?Benim de 7 gün yaa test yaptın mı peki ? Ben korkumdan yapamıyorum negatifi görmemek için ? Doktoruna sordun mu peki ? Ben sordum bi kaç gün daha bekleyelim falan dedi
Gününü tam olarak bilemiyorum ama bana doktorum da adetin 2. Günü gel ve 20 gün boyunca tedavi yapıcaz demişti rahmi iyileştirmek için. Bence rahmin tedaviye nasıl cvp verir ona göre yapar transferi kesin bi günü yokturYaptım canım bu sabah negatif. Göğüslerim de şişti birkaç güne olurum diye bekliyorum. Beklemek de çok sıkıntı taze transfer olsaydı şimdi herşey bitmiş olacaktı ama kısmet tabiki. Dr u aramadım, adetin 2. Günü gel demişti. Adetten sonra kaçıncı gün ortalama transfer oluyor acaba biliyor musun?
Canım şimdi başka bir sayfada okudum genelde 2. Adet gecikiyormuş, bir haftadan fazla gecikmeler olmuş. Normal anladığım kadarıyla. Transfer de adetin başından itibaren ortalama 18-22. Günler arası oluyor rahim kalınlığına göre. Sana kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek? Genetik test yaptırdın mı?Gününü tam olarak bilemiyorum ama bana doktorum da adetin 2. Günü gel ve 20 gün boyunca tedavi yapıcaz demişti rahmi iyileştirmek için
canım o kişiye göre değişiyordur , benimde doktorun opudan sonra ilk adetle transfer edebiliriz demişti. Ama doğum teminatlı özel sigorta yaptırdım o yüzden bekleme süresi geçsin diye 2.adette transfer istedim.Benim doktorum opu sonrası ilk adetin 2.gunu gel dedi.niye 2.adet demedi acaba
mrb canım hayırlı olsun , ilk tedavin mi? Bendede pcos var 46 tane yumurta topladılar ama 5.güne 8 tanesi ulaştı , hepsi çok iyi kalite dediler ama detay vermedir.... Adetin 20.günü büyük ihmalle 16 nisan transferim olacakCanım benim de 7tane 5. Gün embriyosu var. 1 tane 5aa 2 tane 5ab, diğerleri orta kalite dediler 2şer 2şer tek tüpe koymuşlar, pcos var die taze transfer yapmadılar bana
Yaa bişe daha sorsam .reglin 5.gunu gitsem bi sorun olurmu ki.yarın arayıp soracagım .işten izin alamıyorumcanım o kişiye göre değişiyordur , benimde doktorun opudan sonra ilk adetle transfer edebiliriz demişti. Ama doğum teminatlı özel sigorta yaptırdım o yüzden bekleme süresi geçsin diye 2.adette transfer istedim.
Hanımlar, doğal siklusta yani ilaçsız dondurulmuş embriyo transferi olan var mı? Tedavi sürecini paylaşın lütfen..
Canım benim tabiki doktorunla konuş daha iyi biliyordur ama benim bildiğim en geç 3.günü gitmen gerekiyor , rahimin transfere hazırlayabilmek ince olması gerekir , kist falan var mı diye de bakıyorlarYaa bişe daha sorsam .reglin 5.gunu gitsem bi sorun olurmu ki.yarın arayıp soracagım .işten izin alamıyorum