Şuan kan yapsan çıkar aslında idrarda olmaya bilir de. 3.gün ebriyosu 7 yada 8. Gün cıkıyo 5. Gün daha erken3 haziran arife günü transfer oldum. 14 ünde kan testim olacak. ama zaman geçmiyor sanki. bir an çok umutlanıyorum bir an umutlarım sıfır. test yapsam mı diye düşünüyorum sonra vaz geçiyorum. bazen belirttiği zannettiğim şeyler oluyor bazen olmuyor. kafam çok karışık.
benim gibi sonuç günü bekleyenler yazında azcık sohbet edelim.
çok kararsızım test konusunda bi an yaptırmak istiyorum sonra vazgeçiyorum.Şuan kan yapsan çıkar aslında idrarda olmaya bilir de. 3.gün ebriyosu 7 yada 8. Gün cıkıyo 5. Gün daha erken
teşekkür ederim konuyu nereye açmışım ki çok fazla kullanmayı bilmiyorum . konu açma yerini bile baya aradımAllah yar ve yardımcın olsun inşallah canim dilerim hayırlı sonuç alırsın.
Ama konuyu tüp bebek bölümüne açsan daha cok kisiye ulaşırsın.
Er yada gec öğreneceksin canım. Kanda şimdiden çıkar. Tercih senın tabıkı ama mesela yarın sabah yaptıran bılırsınçok kararsızım test konusunda bi an yaptırmak istiyorum sonra vazgeçiyorum.
sanırım dayanamayacığım zaten. neyse bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Er yada gec öğreneceksin canım. Kanda şimdiden çıkar. Tercih senın tabıkı ama mesela yarın sabah yaptıran bılırsın
Hamilelik belirtileri bölümüne açmışsın o yüzden yazan az olabilir.teşekkür ederim konuyu nereye açmışım ki çok fazla kullanmayı bilmiyorum . konu açma yerini bile baya aradımalışmışız uygulamalara böyle form üzerinden zor biraz.
Ben dedım sana. İyiki dinledinayy sonucum çıktı. 231 çıktı değerim çok mutluyum.
çok teşekkür ederim. inş herşey yolunda gitmeye devam eder. ama çok güzel bişimiş sonucu görene kadar iananamadım.Sormak istediğin olursa bana yazabilirsin istersen
kesinlikle siz söyleyince bi cesaret toplayıp gittim. bugün idrar testimi yapsam beklesim mi napsam modundaydım ne yapacağımı bilmiyordum. sabredemiyordumda.Ben dedım sana. İyiki dinledinbenımde 250 cıkmıstı ilk. Sonra arttı da arttı. HADI gözün aydın. Ama daha hersey yenı baslıyo.
Gözün aydın canim, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.ayy sonucum çıktı. 231 çıktı değerim çok mutluyum.
çok teşekkür ederim canım amin inş.Gözün aydın canim, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Canım hayırlı olsun tekrar. Bende aynı oyle yaptım bide ilkı olmadı 1 ay sonra 2. Yı yaptık. Dondurulmus ıle. İlkinde idrar testinde cıkmamıstı.zaten yokmus. 2.de cesaret edip gıttım kan testinde ohh mis cıktı.. Canım tüp bebek merkezini aradım ben.dedım kan testo sonucum o da dedı kı 12.gün bır daha kan ver o sonucu soyle dedı. Bazı ılacları degıstı. Sonra baya gun attı bana ama benle aynı gun aynı merkezde olan kıza erken cagırmıs kese için bende iş yerine Kagıt vermem lazımdı hamıle diye. O yuzden yakındaki özel hastaneye 1 hafta sonra gıttım zaten 1 oncekı adet tarihini baz alıyorlar ya 5 haftalık olmus kese olmustu. Gorduk sonra tam 10.gun hastanenin bedava kontrolu oldugunu ogrendık. 10 gun içinde 2.muayeene ücretsızmos madem oyle kalp atısını gıdıp duyalım dedık. 6. Hafta idi. 7.hafta izin günümde tüp bebek merkezine gıttım. Orda da muayene olduk baktık sonra da gitmedim merkeze. 2 kere de devlet hastanesine gıttık. Nerdeyse her hafta gıttım ınankı. 12.haftadam sonra özelde bır dr bulduk onla devam ediyoruz sımdı. Süreç boyle gıdıyo canım.kesinlikle siz söyleyince bi cesaret toplayıp gittim. bugün idrar testimi yapsam beklesim mi napsam modundaydım ne yapacağımı bilmiyordum. sabredemiyordumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?