Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16cı gün oldu bendeDondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?
Peki hamile kaldınızmı? Her doktor farklı tarih seçıyor galıba neye bakılarak karar verıyor buna kalınlığaamı acaba?23. Gün transfer oldum ben.
Genelde 19.-23. Oluyor sanırım
Ortalama 20. Gün diyorlar
dondurlmuşmu ? Erken olmuş hamıilemsiiniz?16cı gün oldu bende
Şu an daha transfer sonrası 5. Günüm yarın 6Peki hamile kaldınızmı? Her doktor farklı tarih seçıyor galıba neye bakılarak karar verıyor buna kalınlığaamı acaba?
dondurlmuşmu ? Erken olmuş hamıilemsiiniz?
Hadi hayırlısı ınshAllah pozıtıfdır sıkı sıkı tutunmuşdur annesıneŞu an daha transfer sonrası 5. Günüm yarın 6test için gün sayıyorum.
İnşAllah pozitiftir
Sanırım kalınlığa göre tam bilmiyorum açıkcası
Hayır erken değil 15-20-ci güna rası yapılır. Henüz bilmiyorumPeki hamile kaldınızmı? Her doktor farklı tarih seçıyor galıba neye bakılarak karar verıyor buna kalınlığaamı acaba?
dondurlmuşmu ? Erken olmuş hamıilemsiiniz?
Boyle bir konu daha once açılmıştı.Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?
Ben en son 13 ekimde adet oldum 1 kasımda transferim olduDondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?
Bende 21 de daha kontrol çağrıldım , bende 28-31 arası olurum regl , galıba endimetryumun kalınlığına bakılarak sanırım bende kesın bılmıyorumBenimde 23-24 sanırım. Pazartesi transferim.acikcasi bana da çok geç geldi. 28-30 güne bir adet olurum mesela. Bilmiyorum neye göre belirliyorlar bilmiyorum
Evet okudum öğle bazsı 18-25 dıyor bazısı 15-20 bende anlamadım , kaçıncı günü transferın , ınshAllah güzel haberler alırsınız amınHayır erken değil 15-20-ci güna rası yapılır. Henüz bilmiyorum
Aaa görmedım bakarım şimdi eskilere , tazemı ıdı sızde transfer ?Boyle bir konu daha once açılmıştı.
Benim 25. Gunuydu galiba. Pcos var.
18ine yumurtam buyumustu catlama ignesi oldum. 1 hafta sonra da doktor transfer vermisti.
Yumurtaniza ve rahim kalinligina gore gun değişir
19 zda olmuşsun , hayırlı olsun , sağ salim kucağınıza alın ınshAllahBen en son 13 ekimde adet oldum 1 kasımda transferim oldu
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese kolaylıkla hayırlısıyla nasip etsin . Allahım kimseye imrendirmesin19 zda olmuşsun , hayırlı olsun , sağ salim kucağınıza alın ınshAllah![]()
Amin canımAmin inşallah Rabbim isteyen herkese kolaylıkla hayırlısıyla nasip etsin . Allahım kimseye imrendirmesin![]()
Merhaba tam 19 gün transfer oldum23. Gün transfer oldum ben.
Genelde 19.-23. Oluyor sanırım
Ortalama 20. Gün diyorlar
Çox sağ olun hepimiz İnşallahEvet okudum öğle bazsı 18-25 dıyor bazısı 15-20 bende anlamadım , kaçıncı günü transferın , ınshAllah güzel haberler alırsınız amın![]()
Az kaldı , pOzitif alırsınız ınshAllah bebeyınız sıkı sıkı tutunur Allahın izniyleÇox sağ olun hepimiz İnşallahartık 9a geçtim)
Evet çok heyecanlıyım... Çox sağ olun Allah ağzınızdan işitsinAz kaldı , pOzitif alırsınız ınshAllah bebeyınız sıkı sıkı tutunur Allahın izniyle![]()