• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
1.131
552
43
36

Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?​

23. Gün transfer oldum ben.
Genelde 19.-23. Oluyor sanırım
Ortalama 20. Gün diyorlar

Peki hamile kaldınızmı? Her doktor farklı tarih seçıyor galıba neye bakılarak karar verıyor buna kalınlığaamı acaba?

dondurlmuşmu ? Erken olmuş hamıilemsiiniz?
Şu an daha transfer sonrası 5. Günüm yarın 6 ☺️ test için gün sayıyorum.
İnşAllah pozitiftir
Sanırım kalınlığa göre tam bilmiyorum açıkcası

Şu an daha transfer sonrası 5. Günüm yarın 6 ☺️ test için gün sayıyorum.
İnşAllah pozitiftir
Sanırım kalınlığa göre tam bilmiyorum açıkcası
Hadi hayırlısı ınshAllah pozıtıfdır sıkı sıkı tutunmuşdur annesıne🙏🙏🙏 bende 3 cu olcan 1 cı ve 2 cı farklı tarihler buda galıba farklı olcak cunkı 21 cı gun saha kontrola çağırdılar galıba bende 23-24 denk gelcek transfer , nerde tedavı goruyorsınuz ılkımı?

Benimde 23-24 sanırım. Pazartesi transferim.acikcasi bana da çok geç geldi. 28-30 güne bir adet olurum mesela. Bilmiyorum neye göre belirliyorlar bilmiyorum

Peki hamile kaldınızmı? Her doktor farklı tarih seçıyor galıba neye bakılarak karar verıyor buna kalınlığaamı acaba?

dondurlmuşmu ? Erken olmuş hamıilemsiiniz?
Hayır erken değil 15-20-ci güna rası yapılır. Henüz bilmiyorum

Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?​

Boyle bir konu daha once açılmıştı.
Benim 25. Gunuydu galiba. Pcos var.
18ine yumurtam buyumustu catlama ignesi oldum. 1 hafta sonra da doktor transfer vermisti.
Yumurtaniza ve rahim kalinligina gore gun değişir

Benimde 23-24 sanırım. Pazartesi transferim.acikcasi bana da çok geç geldi. 28-30 güne bir adet olurum mesela. Bilmiyorum neye göre belirliyorlar bilmiyorum
Bende 21 de daha kontrol çağrıldım , bende 28-31 arası olurum regl , galıba endimetryumun kalınlığına bakılarak sanırım bende kesın bılmıyorum

Hayır erken değil 15-20-ci güna rası yapılır. Henüz bilmiyorum
Evet okudum öğle bazsı 18-25 dıyor bazısı 15-20 bende anlamadım , kaçıncı günü transferın , ınshAllah güzel haberler alırsınız amın🙏

Boyle bir konu daha once açılmıştı.
Benim 25. Gunuydu galiba. Pcos var.
18ine yumurtam buyumustu catlama ignesi oldum. 1 hafta sonra da doktor transfer vermisti.
Yumurtaniza ve rahim kalinligina gore gun değişir
Aaa görmedım bakarım şimdi eskilere , tazemı ıdı sızde transfer ?

Az kaldı , pOzitif alırsınız ınshAllah bebeyınız sıkı sıkı tutunur Allahın izniyle🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Evet çok heyecanlıyım... Çox sağ olun Allah ağzınızdan işitsin🙏🙏 Her kes için hayırlı bir evlat nasip olur İnşallah

Back
X