Bebek Beslenmesi Dondurucudakı sutlerim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irem tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
163
0
96
İstanbul
arkadaşlar kızım iilk dogdugu zaman sütüm cok oldugundan fazla gelıyodu hepsını ememıyodu bende fazlasını sağdım ve dondurucuya atım sımdı stokta baya sutum var sızce bu sütlerimi tekrar ne yaparak bebeğime verebilirim fikri olan varmı net arastırdıgım kadarıylan yogurt yapılıyomus onu denıycem accaba baska ne yapabilirim fikri oanlar lutfen yazsın:1hug:

bence zaten sutun buzlukta beklemis islem yapma cozdur ve icir islem yaptikca kalitesi dusebilir zaten en guzeli sut olarak icmesi degil mi

hazır meyve sebze pürelerini inceledin mi. hep içinde süttozu vs gibi katkılar yazıyor. yani hazır biberon mamasının içerikleri ile aynı. hazır muhallebilerin içeriğide pirinç unu ve devam maması.
benzer şekilde sende ek gıdalarının içeriğini anne sütü ile zenginleştirebilirsin.kendi denemelerimden örnek vereyim
ayva ve elmedan meyve püresi yaptım.az su ile pirinç unun pişirdim. çok katı oldular.içine 20 cc sütümden ekledim.muhteşem bir elma ayva muhallebisi oldu. bebişimde ayıla bayıla yedi
sebze çorbası yapıyorum.ben buharda pişirdikten sonra püre haline getiriyorum.buhardan sızan dip suyuyla az irmiği pişiriyorum. yine katı kıvamda. sonra içerisine sütümden katıyorum.harika oluyor.
dün dolaptan çıkardığım artan süte meraktan yoğurt yapim dedim. ama ısıtmam gerekti.anne sütü ocakta ısıtılınca değeri ölüyor. zaten koktuda. bence çok anlamsız.yoğurdu inek sütünden yapıyorum.istersen sonradan yedirirken içine anne sütü katabilirsin.
birde ilerde bebe biskivisi,ekmek vs. sütümle ıslatacağım
ben mamaya direnmeye çalışıyorum.şimdi işede başladım.dolaptan hergün kızıma süt çıkarıyorum. ama tadını çok sevmiyor ben de anlattığım gibi yediriyorum.
sütünü heba etmemişsin sende ne güzel. bebeğine afiyet olsun

yrg merhaba,
bebeğin kaç aylık ve ne kadar stok yapmıştın yazarsan çok sevinirim benim bebeğim 5 aylık ve 1 şubatta işe başlayacağım şuana kadar 600 cc stok yapabildim ama iyimi bilmiyorum.

fikirler süper yaa, bayıldıma.s
ben o kadar hevesle süt saklama poşeti falan aldım ama sütüm 3 aylık kızııma anca yetiyo stok falan yapamadım1no2:

fikirler süper yaa, bayıldıma.s
ben o kadar hevesle süt saklama poşeti falan aldım ama sütüm 3 aylık kızııma anca yetiyo stok falan yapamadım1no2:

bende pompa aldım senin gibi ne hayallerle,işe giderken sağıp bırakacaktım ((( hüüüüü

şimdi yetmiyo ki sağayım.bazen akşam mama yeyip uyuyunca sütüm birikirse sağıyorum onuda ertesi gün gündüz sütüm olmayınca hemen veriyorum.

yrg merhaba,
bebeğin kaç aylık ve ne kadar stok yapmıştın yazarsan çok sevinirim benim bebeğim 5 aylık ve 1 şubatta işe başlayacağım şuana kadar 600 cc stok yapabildim ama iyimi bilmiyorum.

işe başlamışsınızdır heralde.bende başladım. dolapta bayağı var miktarını bilmiyorum.ama kızım tadını beğenmiyor nedense.biberondan su içiyor ama sütü ağzında geveliyor . hergece 1 poşet (180 cc )çıkarıyorum. sabaha erimiş oluyor. sabah emzirip kalanını pompalayıp işe gidiyorum. uyanınca tazeyi içiyor.zaten 60 cc falan oluyor. öğlen gelemiyorum. dondurucudakini içsin istiyorum ama pek beceremiyor. yoğurt sebze çorbası falan idare ediyor.akşamada kalan sütü döküyorum. çok emekle sağdım ben onları ama kızımın umrunda değil.heralde 1 ay içinde stoklarım bitecek. zaten sabah-16.00 sonrası emzirme,aralarda ek gıda şeklinde devam edeceğim galiba. dolaptakileride dediğim gibi tüketirim artık.kızım 6 aylık bu sırada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…