Dondurma Reklamları Fuhşiyatı Normal Gösteriyor

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Bazı dondurma firmalarının kastı satış değil, ülkemizde rezilliği, fuhşiyatı normal göstermeye çalışmaktır. O rezil ürünleri alanlardan ahirette davacı olacağım!

Muhafazakâr yazar Emine Şenlikoğlu , dondurma reklamlarının ‘fuhşiyatı‘ meşru gösterdiğini savunup, ‘rezil’ diye nitelendirdiği ürünleri alanların hepsinden ‘ahirette’ davacı olacağını söyledi.

Şenlikoğlu, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajlarda, Türkiye’de faaliyet gösteren bazı dondurma firmalarının amacının satış yapmak değil, ‘rezilliği ve fuhşıyatı’ normal göstermeye çalışmak olduğunu öne sürdü.

Gelen tepkiler üzerine bir süre sonra yeni açıklamalarda bulunan Şenlikoğlu, fuhşa karşı olanlara “Onların aklı fikri oralarda” denilerek ‘kulp’ takıldığını savundu. “Bunlar aşırı zalim, insan bu kadar nasıl şerefsiz olur” diyen muhafazakâr yazar, dondurma yeme biçimini değil, reklamları eleştirdiğini ifade etti.

Dondurma reklamlarına ilişkin ‘fuhuş’ içerikli mesajlarına yönelik tepkiler sürünce Şenlikoğlu, Twitter hesabından “Değerli takipçilerim, biraz şirazeden çıktım” mesajı vererek özür diledi.
 
Kastettiğin tüm dondurmalardan da yiyorum hanım abla buyur benle de ahirette hesaplaş. Para benim zevk benim damak tadı benim, reklamı da izlerim ister kapatırım.
 
He zaten her şey normal dondurma fuhşiyat Bahset bakalım kadın cinayetlerinden, çocuk tecavüzlerinden. Ülkede her erkek müslümanlığı zaten yerine getiriyor kadınlar baştan çıkarıyor.
 
Ne zaman dondurma reklamı izlesem içim bi hoş oluyo sonra hemen herifime gözüm kayıyor
Teyzeye hak verdim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…