'Dondurma Reklamları Fuhşiyatı Normal Gösteriyor'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
"Bazı dondurma firmalarının kastı satış değil, ülkemizde rezilliği, fuhşiyatı normal göstermeye çalışmaktır. O rezil ürünleri alanlardan ahirette davacı olacağım

Muhafazakâr yazar Emine Şenlikoğlu , dondurma reklamlarının ‘fuhşiyatı‘ meşru gösterdiğini savunup, ‘rezil’ diye nitelendirdiği ürünleri alanların hepsinden ‘ahirette’ davacı olacağını söyledi.

Şenlikoğlu, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajlarda, Türkiye’de faaliyet gösteren bazı dondurma firmalarının amacının satış yapmak değil, ‘rezilliği ve fuhşıyatı’ normal göstermeye çalışmak olduğunu öne sürdü.

Gelen tepkiler üzerine bir süre sonra yeni açıklamalarda bulunan Şenlikoğlu, fuhşa karşı olanlara “Onların aklı fikri oralarda” denilerek ‘kulp’ takıldığını savundu. “Bunlar aşırı zalim, insan bu kadar nasıl şerefsiz olur” diyen muhafazakâr yazar, dondurma yeme biçimini değil, reklamları eleştirdiğini ifade etti.

Dondurma reklamlarına ilişkin ‘fuhuş’ içerikli mesajlarına yönelik tepkiler sürünce Şenlikoğlu, Twitter hesabından “Değerli takipçilerim, biraz şirazeden çıktım” mesajı vererek özür diledi.

T24
BvQG4TMIEAAVt2u.jpg

Capturer.JPG

onedio

Hayir bence doğru söylüyor. Bi dikkatlice bakin anlayacaksiniz. Yok sen ben. Yok yerim. Ohhh bilmem ne falan. Reklam dondurma reklamiysa neden hep çıplak bir kizla erkek bu reklamlarda boy gösteriyor? Bana da bazi seyler bilerek yapiliyor gibi geliyor...

Arkadaş fuhşiyatın anlamını bilmiyor galiba,Allah karşılaştırmasın onu...:KK14:Ayrıca reklamlarda bikinili,mayolu kızların olması dondurma yaz ürünü olduğu için ve doğal olarak reklamda yaz teması kullanıldığı için olmasın?:KK45: Benim düşüncem böyle...

Özellikle kadınların belli amaçlar güdülerek reklamlarda kullanılmasına karşıyım ama dondurma alanlardan ahirette davacı olacağım demek ne demektir yahu:KK14:

Millet dur reklamlarda kızla delikanlı yakınlaştı, alırsam bende birileriyle yakınlaşırım düşüncesiyle almıyor ki dondurmayı, daha bugün aldım, dolaptan çıkarıp çıkarıp yiyoruz.

Bende dinimizi insanlara doğru dürüst anlatmak yerine çarpıtarak ordan burdan cımbızlayarak, sanki Kuran yalnızca kadınlara yasaklar koymuş gibi hep kadınları hedef alan sözler sarf edenlerden davacı olacağım ahirette.

pandanın yasaklı reklamını izlemiş galiba hacı abla :KK53:

Hahahahahaha :KK70: :KK70: :KK70:

Ya gerçekten insanlar nasil baglanti kuruyorlar anlam veremedim. O magnum reklamlarinda bile bir kadin güya seksi bir sekilde o magnumu yediginde bile aklima sadece "ooh, dogru ne kadar kitir kitir yeniyor o çikolata" geliyor. :rolleyes:

Yani nasil sex ile bir baglanti kurulduysa hiç anlam veremedim, yani birak ki fuhus ile bir baglanti olsun. Vallahi kahkaha atmamak bir derece fakat dondurmasiz yasamak? ASLAAA :KK12:

:rolleyes:

ayıp sana
niye dondurma yiyon sen :d tirbiyesiz, ötekı tarafta senden davacı olacagım bilesin :d allah senı ınsanlıgınla degıl, yedıgın dondurmayla sorgulayacak unutma :d

ya öff bi bdvye girip baksana her konuda cehennemciler tiksindim artık :KK53:
5 yaşındaki danışanıma çiçek koparıp uzattım
"Allah çiçek koparanları cehennemde cayır cayır yakıcaaaak!" dedi ve bunu baya ateşli söyledi yani nefretle söyledi
Bu çocuğun kafasına bunu sokanın kafasına...

edit: ben de Allah yakmaz affedicidir falan dedim tabi ne dicem.

Ya herkes dolabindan dondurma aliyor fakat benim dolabimda dondurma bile yok :mad:

Bu kadin aslinda harika dondurma reklami yapiyor ama farkinda bile degil :KK70:

Yemin ederim, yarin ilk yapacagim sey bir magnum almak! :KK70:

Son düzenleme:
Back