Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta donasyonu ve Sperm donasyonu ile tup bebek topigınden bilgi sahibi olabilirsinizYumurta Donasyonla hamile kalip bebek sahibi olan arkadaslar varmi ?
Varsa hisleri nasil acaba ?
Arkadaşım sen daha öncede böyle bi konu acmistin sanirim.hatta eminim.senin bitane oğlun var,o zamanda donasyonla çocuğu olanlar hislerinin nasıldı diye sormustun. ben benim gibi arkadaşlar cvp yazmıştı..yine mi isinamiyorsun oğluna?Yumurta Donasyonla hamile kalip bebek sahibi olan arkadaslar varmi ?
Varsa hisleri nasil acaba ?
Evet yazdim ama cevaplari göremedim. Kimse cevap vermedi diye bakmayi biraktim.Arkadaşım sen daha öncede böyle bi konu acmistin sanirim.hatta eminim.senin bitane oğlun var,o zamanda donasyonla çocuğu olanlar hislerinin nasıldı diye sormustun. ben benim gibi arkadaşlar cvp yazmıştı..yine mi isinamiyorsun oğluna?
Siz kaç yaşinizdasiniz?Evet yazdim ama cevaplari göremedim. Kimse cevap vermedi diye bakmayi biraktim.
Evet bi oglum var tsk ederim masallah zehir gibisin hatirladin.
Cok sagol o sayfayi ariyim bulursam insallah okuyum.okumadim ben birsey.
Olur mu sen dikkat etmemissin. o zamanlar bu sürü arkadas yazmıştı.o zaman sana nacizane fikrimi soyleyim..Donasyonla hamile kalmadım.Belkide seninle ayni duygulari tasimiyor olabiliriz.amma velakin sonuc itibariyle bizim gibi hamile kalıp,aşerme,bebeğin hareketlerini,sancıları,doğumu ve emzirmeyi yaşadın..yani bizimle aynı şeyleri birebir hissetin, seni sadece bebeginden uzaklaştırmaya yumurta hucresimi sebeb oluyor? seni yargilamiyorum,hepimiz insanız belkide kafan çok karışıktır..istersen şu evlat edinme,sayfalarına bk,insanlar ne acılar çekiyorlar sırf bi bebeğe sahip olmak için..En iyisi bi psikologla konuş rahatla,yoksa hayatı zehir edersin kendine, o masum yavruya yazık.sana önceden de yazmıştım.bu dünyaya gelmeyi o secmedi..Evet yazdim ama cevaplari göremedim. Kimse cevap vermedi diye bakmayi biraktim.
herkes cvp verdi.ve hepsine tek,tek cvp verdiniz.vaktim olsaydı.konunuzu bulup size gosterirdim.en son geçen bahar ayında konu acmistiniz. bkiyorumda epey uzun zaman geçmiş ve siz hala bebeginizi benimsememissiniz...gerçekten çok üzüldüm.Evet yazdim ama cevaplari göremedim. Kimse cevap vermedi diye bakmayi biraktim.
Siz kaç yaşinizdasiniz?
Eşinizin baskısi ile mi donasyona başvurunuz
Tamam biyolojik olarak bebek sizin olmaya bilir ama
siz karnında caninizla kanınizla buyuttunuz yavruzu
eminim hamileyken ne kadar çok zorluk lar yaşamişsinizdir ama
Güzel yanları yokmuydu
İlk kalp atışları
Cinsiyet tahminleri
Tatlı tatlı olan tekmeleri
Onunla konuşmadiniz mi hiç elinizi gobeginize koyup
Lütfen kendize gelin bebeğinizi sahiplenin
Yüzbinlerce evlatlık alıp pamuklara sarıp el bebek büyuten anneler var onun tek bir tel saçı için dunyayı yakicak kutsal anneler var
Üstelik siz onu 9 ay karninizda yaşıdiniz
Bence eşiniz sizin üstünüze çok geliyor ailenizdende bikaç kisi öğrenince sizin aklınızı kariştirmişlar
Lütfen böyle kötü düşünceleri çıkarın aklınızdan
Bi vaktiniz oldugunda o sayfayi bana bi gösterirmisiniz. Pek kullanmasini bilmiyorum cünki bulamadim.herkes cvp verdi.ve hepsine tek,tek cvp verdiniz.vaktim olsaydı.konunuzu bulup size gosterirdim.en son geçen bahar ayında konu acmistiniz. bkiyorumda epey uzun zaman geçmiş ve siz hala bebeginizi benimsememissiniz...gerçekten çok üzüldüm.
herkes cvp verdi.ve hepsine tek,tek cvp verdiniz.vaktim olsaydı.konunuzu bulup size gosterirdim.en son geçen bahar ayında konu acmistiniz. bkiyorumda epey uzun zaman geçmiş ve siz hala bebeginizi benimsememissiniz...gerçekten çok üzüldüm.
Yok Canim seni karistirmadim.sadece diğer konuda seni konu sahibi sanmıştım.seni etiketledim o konuya bk istersenAzrabebek aramalardan buldum 31.03.2017 evet ama sadece bir kisi yazmis o kiside nasil olacagini yazmis.
Sanirim sen beni karistirdin benim yazima kimse cevap vermemis.
Meral arkadasim sen bu ise hazir olmadan mi girdin. Icine sindirmeden mi yaptirdin donasyonu? Uzuldum durumuna. Biraz yaz anlat istersen surecini burada. Paylasirsan hafiflersin belki ne bileyim.. Umarim atarsin bu duygulari uzerinden. Allah saglikli bir evlat vermisse ne mutlu. Evlat demek sadece genler degil ki. Nice evlat edinen insanlar goruyoruz cocugu gozunden sakiniyorlar. Ote yandan oz evladina neler yapanlar var yazmaya dilimiz varmaz burda. Yumurta ve sperm donasyonu forumu var. Onun eski sayfalarini oku istersen. Ilk sayfalarda duygusal yonden cok guzel paylasimlar var. Rowina vardi bi de bebek_ isimli uyeler. Onlar o kadar guzel ve icten anlatmislar ki hislerini.
Allah yavruna muhabbettin artirsin canim. Inaniyorum olacaktir. Belki kendini anne olarak konumlandiramadin. Sadece bir tasiyici olarak dusundun. Ama sen ona emek veriyorsun ki bu en onemlisi. Bol bol dua et. Hangisi etkilidir bilmiyorum ama internnetten bakabilirsin icindeki sevgiyi, enerjini ortaya cikarmak icin eminim yarari olacaktir. Gonlunu ferah tut aklina obur dusunceleri getirme. Insallah bizim gibi bekleyenlere de Allah nasip eder hayrilisiyla.