'Domuzdan hamile kaldım''

Tabiki bunlar iddia domuzun sitemize bağlanıp yorum yapma hakkı vardır.

Burnu babasına benzemese bari

yalnız domuz da tecavüzcü coşkun gülüşü var

Bu gerçek mi?? Olabilir mi ya???

Mumkun degil bence. Bu kadin manyak

Aslında farklı türler çiftleştiğinde yavru oluşabilir ama oluşan yavrular kısırdır. Mesela at ve eşeğin çiftleşmesinden katır oluşur ama katırlar üreyemez. Bu haber de pek gerçek gibi gelmese de böyle durumlar olabiliyor

At ile essek farkli, Insan ile domuz cok farkli. Mumkun oldugunu dusunmuyorum acikcasi olmasin da zaten.. Allah korusun

biz türkiyede ki erkeklere sanırım haksızlık etmişiz baksana milletin domuzu bile sapık

Tr'de olsa bu domuzu linç ederlerdi linç.

Babalık testiyle herşey ortaya çıkacaktır.

Son düzenleme:
at ile eşek farklı diyorsunuz ama ikiside Equidae familyasından tüm tek toynaklılar ordan :)
insanlar familyasında böyle geniş yelpaze farklı türler yok :)

Başlığı görünce aha kocasına domuz diye hitap eden bir kadın daha dedim...Nerden bileyim gerçekten bay domuzun hikayesi olacağını ..

Anammmm allah analı domuzlu büyütsün inşallah domuzcuk baba sahip çıkar aynı babasına benzemiş

şu konudan bildirimler gelipduruyo hala, yorumumu beğenenler oluyo bencede konuyu hortlatıp durmayın

yuhh ya. yalnız eşler bir birine benzer derler. kadında domuza benziyor :) iyice saçmalamışlar haber yapmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…