Herkese çok geçmiş olsun.. Allah bir daha böyle illetler vermesin inşallah.. artık her sene ne çıkacak diye bekler olduk ya
((
Ben de ekim sonunda hasta oldum. Hastalığı aldıktan 1 hafta sonra başladı çünkü birinden bulaştı.
Ama bende ateş olmadı, halsizlik, iştahsızlık, boğaz ağrısı, hafif öksürük ve nezle, bunların yanında afedersiniz çok hafif sindirim sistemi bozukluğu yaşadım. İyileşmem de 4 günümü falan aldı. Hayatımda hiç bu kadar hapşırdığımı hatırlamıyorum...Hafif geçti.
Sonra eşime bulaştı aynı belirtiler onda da oldu.
Domuz gribi oldum mu olmadım mı bilmiyorum büyük ihtimal mevsimsel gripti. Ama normalde hasta olunca ateşim az da olsa çıkardı bu sefer hiç çıkmaması garip geldi.
belirtilerine baktım internetten, kimisinde ateş olmuyormuş, sonra televizyona çıkan bir doktor bu seneki bütün geçirilen gripler domuz gribidir çünkü bu sene havadaki yaygın virüs budur dedi.
Benimle aynı zamanda başka bir şehirde hastalanan bir başka arkadaş ise 15 gün yataktan kalkamadı...
Ben aşı olmama taraftarıyım. İçinde cıva varmış doğru düzgün test edilmemiş. Bilemiyorum bu bilgi kirliliğine sebep olanlar, insanları vazgeçirenler, korkutanlar eğer yıkıcı sonuçlara yol açarlarsa, eğer ki kötü niyetleri varsa Allah'a nasıl hesap verirler belli değil. Ancak bence devlet insanları bu konuda yeteri kadar bilinçlendirmiyor. Domuz gribinden öldü diyorlar bitiyor. Açıklasalar bile bir karanlık nokta kalıyor bence..
Örneğin 25 yaşında iki insandan biri vefat etti biri kurtuldu diyelim. Aradaki fark nedir, biri daha mı iyi beslenmiştir de hastalığı atlatmıştır öbürünün bünyesi hep mi zayıftır hep mi kolay hastalanır bir tipmidir. Vefat eden virüsü aldıktan sonra ekstradan üşüttü mü.. bunları bizimle paylaşmıyorlar neden yeteri kadar bilgi verilmiyor sadece aşı olun diye direktif veriyorlar..
klava:
klava: