Domuz gribini atlattim..Atlatanlar paylaalm

tam 5 gun once bugazimda siddetli agri basladi nefesim daraldi cigerlerimde agri vardi okusurukle beraber, aksamina atesim 39.8 e yukseldi, gece nobetciye gittim ve bende domuz gribi olmustum...Ayakta zor yuruyordum..Hic bukadar kotu bir hastalik gecirmedim ve cok korktum..Sukurler olsun atlattim sayilir, 2 gun hic yataktan cikmadim bol sivi tuketim vitamin c ictim, halen disariya cikmiyorum ayagi kalkabiliyorum sukur.. Kendinize cok ama cok dikkat edin!

çok geçmiş olsun a.s.
benim de 2 gündür boğazım ağrıyor,burnum akıyor hatta gece tıkandı kaydirigubbakcemile3 dün korkmaya başlamıştım domuz gribi mi oldum diye ama ateşim yok çok şükür

canınm geçmiş olsun şükür atlatmışsın bende çok korkuyorum bu hastalıktan özelliklede çocuklara bulaşmasından Allah korusun hepimizi ve yavrularımızı

çok geçmiş olsun..

bence normal grıpten farkı yok bızım ulkemızde bıraz fazla abartıldı. okadar ınsanın öldüğünü söyluyorlar ama hep tetıkleyıcılerıde var. ayrıca normal grıbındende insanların öldüğü bilinen bir gerçek.

tekrar geçmiş olsun..

bende domuz gribi oldum.beliriler aynı ilk boğaz ağrısıyla başladı gıcıklanma gibi aniden yorgunluk titreme ateş kas ağısı eklem ağrısı yataktan çıkamıyosun zaten.tam teşhis konması için tahlil gerekiyo ama yaptırmadık.eşimde dr o aşı oldu şükür ona geçmedi.ben aşıyı bir hafta geç olmuştum ama bu arada bulaşmış demekki işe yaramadı.birde 4.5 aylık bebeğim var onada bulaştı.ondan korkuyorum.ateşi çıkıyo onu düşürüyoruz.biz her ihtimale karşı antibiyotıkte basladık.ve cok kötü kuru öksuruk var.ben suan daha ıyıyım.2gun yataktan cıkamadım.sımdı sadece asırı bogaz agrızı var yerken zorlanıyorum.su bıle içmek zor gelıyo.inş yavruma bısey olmaz.onu sık sık emzırıyorum.allaha sukur emıyor ama hıc halı yok.sımdılık ewde kendımız ızlıyoruz onu.dıkkatlı olun arkadaslar.aşıda olun bence esıme bulasmadı.once ası olmayı dusunmuyoduk ama bebegımız ıcın olduk ama ben gec kaldım.

Çok geçmiş olsun,inşallah iyileşir çabucak bebeğiniz.

Acaba domuz gribi geçirenler bağışıklık kazanıyor mu merak ediyorum valla..Bununla ilgili hiç bir şey duymadım....CADIARZU

geçmiş olsun canım.

evet domuz gribi geçirenler bağışıklık kazanmış oluyor ve birdaha geçirmiyo diye biliyorum.
bende 16 aylık kızım için kararsızım aşı konusunda çok hızlı ilerliyo hastalık muhtemelen herkes eninde sonunda olacak.zaten sağlık bakanıda ya aşı olacaksınız yada hasta demişti.kafamçokkarıştı

bende domuz gribi oldum.beliriler aynı ilk boğaz ağrısıyla başladı gıcıklanma gibi aniden yorgunluk titreme ateş kas ağısı eklem ağrısı yataktan çıkamıyosun zaten.tam teşhis konması için tahlil gerekiyo ama yaptırmadık.eşimde dr o aşı oldu şükür ona geçmedi.ben aşıyı bir hafta geç olmuştum ama bu arada bulaşmış demekki işe yaramadı.birde 4.5 aylık bebeğim var onada bulaştı.ondan korkuyorum.ateşi çıkıyo onu düşürüyoruz.biz her ihtimale karşı antibiyotıkte basladık.ve cok kötü kuru öksuruk var.ben suan daha ıyıyım.2gun yataktan cıkamadım.sımdı sadece asırı bogaz agrızı var yerken zorlanıyorum.su bıle içmek zor gelıyo.inş yavruma bısey olmaz.onu sık sık emzırıyorum.allaha sukur emıyor ama hıc halı yok.sımdılık ewde kendımız ızlıyoruz onu.dıkkatlı olun arkadaslar.aşıda olun bence esıme bulasmadı.once ası olmayı dusunmuyoduk ama bebegımız ıcın olduk ama ben gec kaldım.

çok geçmiş olsun
bence bi doktora başvurun eşiniz de doktormuş biliyorsunuzdur tamiflu dışında iyi gelenilaç yokmuş oda ilk bi kaç gün geçince etki etmiyormuş iyi beslenme ile atlatırsınız inş
ben 1 tane tamiflu ile rahatladım ateşim düştü agrılarım hafifledi
çok öpüyorum kuzumu 1 haftaya tüm sıkıntıları inş bitmiş olacak a.s.

Canim benim gecmis olsun Allahim bol sifa biranonce iyilesmenizi nasip etsin, bol C vitamini almaya calis bebeginede gecer vitamin, kiwi yiyebilirsin, limonlu su yap icmeye calis..ben faydasini gordum Bol emzirmen cok iyi, sifalar diliyorum insallah atlatirsiniz

X