• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Domuz gribi:(

tugba0120

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
133
38
48
31
3 yaşında kızım var. Dün ateşlendi doktora gittik domuz gribi teşhisi kondu. Doktor dolveni 4 saat arayla 1 buçuk ölçek ver dedi. Birde influefır di sanırsam öyle bir toz ilaç verdi. Ancak kızımın ateşi çok yüksek ve dusuremiyoruz ilaçlar fayda etmiyor. Doktor 2 güne düzelir dedi ne yapacağımızı şaşırdık yardımcı olur musunuz:(

Merhaba geçmiş olsun yapacak bir şey yok oğlum 2 covid bi influenza geçirdi yani domuz gribi. 2. Geçirdiği covid çok ağırdı 8 gün 40 derece ateşi vardı doktor bile düşüremedi . Diyeceğim o ki bol sıvı alacak ilaçlarını kullanacak yapacak bir şey yok

Benim de kızım 1 yaşında şuan yeni atlattık çok şükür. Sık sık ateşini ölçün yine tedbirli olun siz. 3 gece hastanede yattık bizde. Serumlarla bile düşmedi yani

Benim de kızım 1 yaşında şuan yeni atlattık çok şükür. Sık sık ateşini ölçün yine tedbirli olun siz. 3 gece hastanede yattık bizde. Serumlarla bile düşmedi yani
Allah bi daha yaşatmasın size de . Bi an başından ayrılmıyorum sürekli basındayım. Sürekli islak bezle ateşi düşürmeye çalışıyorum

Merhaba geçmiş olsun yapacak bir şey yok oğlum 2 covid bi influenza geçirdi yani domuz gribi. 2. Geçirdiği covid çok ağırdı 8 gün 40 derece ateşi vardı doktor bile düşüremedi . Diyeceğim o ki bol sıvı alacak ilaçlarını kullanacak yapacak bir şey yok
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah

Back