Size de geçmiş olsun teşekkür ederimGeçmiş olsun canim , aynı benim oğlum da oldu duş , ılık pansuman sicak yerlere , nar çok iyi geliyor ateşe bol su içir bide 4 5 gun sürüyor ates 2 kere serum taktik bizde ogluma
Evet haklısınız ama insan evladını öyle görünce dayanamıyor her halimize şükür yine de sağolunÇok zor biliyorum ama sabır geçecekdaha kötü durum da olan çocukları düşün
Buyuk gecmis olsun. Siz de cok yipranmissinizdir. Evet malesef covid riski var. Cocukcagiz griple ugrasirken bir de covid olmasin.Selam hanımlar kızım 5 yaşında domuz gribi teşhisi kondu okuldan kapmış 4 gündür ateş yedi bitirdi resmen kızımı 4 saatte bi dönüşümlü ateş düşürücü vermekten çocuğun içi dışına çıktı enfluvir isimli şurubu da kullanıyoruz ama ateş çok dirençli doktor bol bol duş aldırın normal ateş diyo bu hastalığı geçirenlerin var mı bana bi önerisi ne zaman bitecek sabrımın sonlarındayım galiba yine sıtma tuttu 40 a dayandı ateşikaç kere hastaneye götürdük serum verdik doktor yatışta yapmıyor ateş için sakın getirme covit kapar burdan diyo ne yapacağım yardım lütfen
Evet haklısınız ama insan evladını öyle görünce dayanamıyor her halimize şükür yine de sağolunÇok zor biliyorum ama sabır geçecekdaha kötü durum da olan çocukları düşün
çok teşekkür ederim sağolun bende çaresiz kaldım biz iki kere covit geçirdik böyle olmadıkBuyuk gecmis olsun. Siz de cok yipranmissinizdir. Evet malesef covid riski var. Cocukcagiz griple ugrasirken bir de covid olmasin.
Merhaba hayır ishal yok ama bugün 7.gün ateş düşmedi hastaneye yattık ortakulak iltihabı ve kanında enfeksiyon çıktı ciğerlere de film çekildi yavaştan oraya inmeye de başlamış bu lanet grip sebepmiş bu duruma şimdi de enfeksiyonlar yüzünden ateşi düşünemiyorlarMerhabalar çok geçmiş olsun sıvı almasına dikkat sdin genelde ishalde oluyor domuz gribinde ishal varmı? Ve evet ateş 1 hafta sürüyor sonrs bitiyor endişelenmeyin ateş için çok agresif geçiyor bu grip türü
Biz yasadik, cok benzer sekilde ama atlattik cok zaman oldu. Size gecmis olsun, endise etmeyinMerhaba hayır ishal yok ama bugün 7.gün ateş düşmedi hastaneye yattık ortakulak iltihabı ve kanında enfeksiyon çıktı ciğerlere de film çekildi yavaştan oraya inmeye de başlamış bu lanet grip sebepmiş bu duruma şimdi de enfeksiyonlar yüzünden ateşi düşünemiyorlar
Yaa size de geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inanın bitmiş durumdayım şu mesajınız bi nebze olsa içimi ferahlattı insanın başına kötü bişey geldiğinde sadece kendi yaşamış sanıyoBiz yasadik, cok benzer sekilde ama atlattik cok zaman oldu. Size gecmis olsun, endise etmeyin
Cok cok benzer bir surecti, ben de pozitiftim ustelik. Son anda crp yukseldiginden antibiyotik baslamistik. Oglum 2,5 yasindaydi hemen hemen (su an 8,5). Geciyor hepsi merak etmeyinYaa size de geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inanın bitmiş durumdayım şu mesajınız bi nebze olsa içimi ferahlattı insanın başına kötü bişey geldiğinde sadece kendi yaşamış sanıyo
Rabbim size bağışlasın evladınızı teşekkür ederim inşallah geçecek Allah büyük sağolunCok cok benzer bir surecti, ben de pozitiftim ustelik. Son anda crp yukseldiginden antibiyotik baslamistik. Oglum 2,5 yasindaydi hemen hemen (su an 8,5). Geciyor hepsi merak etmeyin
Amin sağolun Medipol hastanesindeyim üniversite hastanesi doktorumuz var Burda o yatış verdi bugün ki normalde çok karşıydı yatış içinCanim ya Allah şifa versin merak etme hepsi gelip geçer, herkes bu gribi böyle ağır geciriyor , eğitim araştırmaya mi yattiniz
Cok gecmis olsun. Ben kuveti doldurup orada oynattım atesi dusmeyinceSelam hanımlar kızım 5 yaşında domuz gribi teşhisi kondu okuldan kapmış 4 gündür ateş yedi bitirdi resmen kızımı 4 saatte bi dönüşümlü ateş düşürücü vermekten çocuğun içi dışına çıktı enfluvir isimli şurubu da kullanıyoruz ama ateş çok dirençli doktor bol bol duş aldırın normal ateş diyo bu hastalığı geçirenlerin var mı bana bi önerisi ne zaman bitecek sabrımın sonlarındayım galiba yine sıtma tuttu 40 a dayandı ateşikaç kere hastaneye götürdük serum verdik doktor yatışta yapmıyor ateş için sakın getirme covit kapar burdan diyo ne yapacağım yardım lütfen
Size de geçmiş olsun atlattınız umarımCok gecmis olsun. Ben kuveti doldurup orada oynattım atesi dusmeyince
Mega da siniz sanırım , bende orda 1 hafta yattim , oglum da amliyat oldu , iyi hocaların olduğu bi hastane , Allah şifa versin, çabucak igleşsin yavrunAmin sağolun Medipol hastanesindeyim üniversite hastanesi doktorumuz var Burda o yatış verdi bugün ki normalde çok karşıydı yatış için
Evet mega da doktorumuz Feyza hanım amin Allah razı olsun güzel dilekleriniz için Rabbim sizinde evladınıza şifa versin korusun inşallahMega da siniz sanırım , bende orda 1 hafta yattim , oglum da amliyat oldu , iyi hocaların olduğu bi hastane , Allah şifa versin, çabucak igleşsin yavrun