Domuz Gribi hakknda ...

valla bu aşı para tuzağımı bu gribi birileri özel olarak mı üretti onu da bilmiyorum ama nedense ben çok tedirginim
allah hepimizi korusun diyorum sadece:Saruboceq::Saruboceq:

kendimce dikkat ediyorum evet bende karşıyım bu ne olduğu belirsiz aşıya...devamlı el yıkatıyorum yıkıyorum bakteriyel sabunlardan aldım sirke de kaynatıcam yarından itibaren inşallah sonumuz hayır olsun...

bencede yaptırılmamalı meksika almnya şura bura kırılıo gripten hiçbiriside demiorki haydin aşı vurulalım ya biz milletçe paranoyak olduk yada bu 1.dünya devletlerin kasıtlı olarak yaptıkları birşey kiii artık biyolojik savaş çağındayız!!!

kimse yaptrmak istemiyor ki yaptrilmazda istemeyene..kimse yaptirmasinda ellerinde patlasin sirf ticari olarak görüyorlar..
zaten dünyada normal gripten 250000 kisi ölüyormus bundada 4000 mi ne yani aslnda biz abartiyoruz sadece herzamanki gibi dikkat edilmeli

Arkadaslar tum dunyada 4 firma bu asiyi uretiyor ve bir tanesi -isim yazamayacagim icin belirtemiyorum- kesinlikle cok sakincali, soyle desem ; sakincali olaninin 1 dozajindan yaklasik 10 kisi asi olabiliyor..bu nedenle mutlaka asi olmadan once guvendiginiz bir doktorunuzun gorusunu alin derim ,buradaki asil konu bu mikrobun mutasyona ugrayip, guclenmesidir ,o noktada hicbir tedavi edici ilac henuz bulunmus degil,hepimiz ozellikle hijyen kosullara, saglikli ,iyi beslenmeye,duzgun uykuya, bol sivi alimina dikkat etmek durumundayiz.

Arkadaslar tum dunyada 4 firma bu asiyi uretiyor ve bir tanesi -isim yazamayacagim icin belirtemiyorum- kesinlikle cok sakincali, soyle desem ; sakincali olaninin 1 dozajindan yaklasik 10 kisi asi olabiliyor..bu nedenle mutlaka asi olmadan once guvendiginiz bir doktorunuzun gorusunu alin derim ,buradaki asil konu bu mikrobun mutasyona ugrayip, guclenmesidir ,o noktada hicbir tedavi edici ilac henuz bulunmus degil,hepimiz ozellikle hijyen kosullara, saglikli ,iyi beslenmeye,duzgun uykuya, bol sivi alimina dikkat etmek durumundayiz.

evet cnm sana katılıyorum

bende aşı olmaya karşı olanlardanım. Garip garip hastalık üretip sonra da ilaçları satmaya çalışan kötü bilim adamlarının da Allah işlerini ayaklarına dolandırsın inşallah...

bende aşı olmaya karşı olanlardanım. Garip garip hastalık üretip sonra da ilaçları satmaya çalışan kötü bilim adamlarının da Allah işlerini ayaklarına dolandırsın inşallah...

bende düsündüm...acaba budami bi komplo..artik insan hic birseye inanamiyor.....okadar yalanlar oyunlar oynaniyorki bu dünyada...yalan ve alakasiz birseyi gercekmis gibi göstermeyi cok iyi basariyorlar..

Son düzenleme:
Allah'ım koru... ben çok korkuyorum. bir seferde 5.000 kişinin
öleceği söyleniyor. ne kadar acı bir durum. aşıdan da korkuyorum
yan etkisi olabileceği söylentisi var. ama bilemem

bence aşı yaptırmayız diyenler bir kere daha düşünsün
bugün maalesef 1 kişi bu hastalık yüzünden öldü
ölümler çoğalırsa ... alllah korusun ...bircokların fikri değişecek gibi geliyor bana aşı konusunda

tamam aşının yanetkileri bilinmiyo bilinemezde buna zaman yok
ama bildiğimiz bu h1n1 öldürücü ....

bende olmayı düşünmüyorum.

YURT DIŞINDA yaşayan arkadaşlar ülkelerindeki aşı hakkındaki görüşleri ve gelişmeleri yazarlarsa çok sevinirim kızlar.

Yazanlarada çok teşekkürler.

bence aşı yaptırmayız diyenler bir kere daha düşünsün
bugün maalesef 1 kişi bu hastalık yüzünden öldü
ölümler çoğalırsa ... alllah korusun ...bircokların fikri değişecek gibi geliyor bana aşı konusunda

tamam aşının yanetkileri bilinmiyo bilinemezde buna zaman yok
ama bildiğimiz bu h1n1 öldürücü ....

neresi canım orası?

allah korusun hepimizi

ankara son dakika haberi olarak verdiler cnn ntv...

bizim kızın okulundada çıktı maalesef ben korkuyorum
o yüzdendirki aşıya sıcak bakıyorum

Pek tv izleyemiyorum haberim yoktu.

anladım canım tabiki yakında hissedenle uzaktan bakan farklı düşünür.

Buralarda olunca belki bizde can havliyle yaptırcaz kimbilir.

allah hepimizi ve yavrularımızı korusun.

X