Domuz gribi evimizde

dilekgoksuzoglu

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
736
0
Kızlarrr çok ama çok kötüyum.Dün akşam demiştim ya Oğuz çok kötü nefes alamıyor diye.Gece çok kötü oldu.Sabah kadar ateş,kusma,nefes alma zorluğu,balgam,şiddetli öksürük.Ertesi gün Vahap beye gideceğimiz için sabahı zor ettik. Vahap bey hemen teşhisi koydu.Yavrum canım oğlum gözümden sakındığım yavruma domuz gribi teşhisi koydu.Şu anda yazarken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Vahap bey bizi hemen Hizmet Hastenesine müşadeye gönderdi.Yavruma 3 tüp hava,iki şişe serum verildi.Onu öle görmek içimi parçaladı.Onu öyle görmek ve hiçbirşey yapamamak :KK43:((Testlerimiz yapıldı.Sonucu beş gün sonra çıkacak.Ama Vahap bey beş gün beklemek istemedi tedaviye başladı.Merak etme iyi olacak dedi.Şu anda gribin % 80'i zaten domuz gribi dedi.

Ayrıca hastanede bizden alınan kan örneklerinde benimde virisu taşıdığım tespit edildi.Ama ben hafif geçiriyormuşum.Benim teslerimde beş gün sonra çıkacak.Bana sadece Asist ve tamiflu'yu verdiler.

Salı gününe kadar bu şekilde devam edeceğiz hava,serum dışında ayrıca Rocephin iğne Tamiflu(Sadece 2 cc verilecek oğluma) Bricanyl ekspektoran, Pedifen ateş düşürücü,Otrivine burun damlası,Asist şurup

Şuanda uyuyor.Ateşi 37,5'e düştü,verdikleri havadan sanırım nefes alıp verirken hırıltısı çok az.Yavrum ne acılara katlanıyor ağzı var dili yok o kadar masumki.

Kimden geçtiğini bilimiyorum.Ama tahmin ettiğim bir kaç kişi var.Kızgınım kızgınım çünkü oğlumu koruymadılar.O kadar söyledim dikkat edin diye gelen gideni kabul etmeyin diye misafire gelme denilir mi diye hiç beni dinlemediler.Yavruma, emanetime sahip çıkamadılar.:KK43:((

Kızlar dualarınızı oğlumdan eksik etmeyin çünkü buna çok ihtiyacımız var.İnşallah Vahap beyin dediği gibi olur.Allahım meleğim önce sana emanet.

dilekcim çok geçmiş olsun canım yaaa..
sen ve oğluşun inşallah en kısa sürede atlatırsınız..
sen üzerine düşeni yapmışın canım üzülme..gelecek olduktan sonra ne yapsanda önlenmiyor işde..
dualarım sizinle..

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :gitme:
DUALARIM SENİNLE HİÇ MERAK ETME KUZUN EN KISA ZAMANDA YENECEK VE ESKİ KEYİFLİ NEŞELİ GÜNLERİNE GERİYE DÖENECEK
VE SEN ŞÜPHELENDİĞİN HER KİMSE BUNU AÇIK AÇIK KONUŞ VE SONUCUNDAN MEMNUN OLUP OLMADIĞINI SOR TATLIM
TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

allah şifa versin en kısa zamanda düzelir ini. cnm oğlun kaç yaşında ?inş çabuk atlatır bende çok korkuyom iki oğlum var aklım çıkıyo bulaşcak diye

çook geçmiş olsun..acil şifalar versin..
en güzelini yapmışsınız ,
kısa sürede iyileşicektir

dilekçim çook çok geçmiş olsun..
dr. na güven canım öncelikle..bak ne güzel anlatmış..adı domuz gribi diye çok panikleme..grip işte bildiğimiz..
yavrunu kime emanet ediyorsanda bu iyi bir ders olmuştur daha dikkat ederler..sen yinede sert bi şekilde uyarırsın zaten..
gerçekten çok üzüldüm bol bol dua et.rahatlarsın..

çok geçmişolsun dilekcim
acil şifalar diliyorum
ve o gelenlerede ne desem bilemedim
gelirler öperler gerekçeleride çokkomik tahrik ediyomuş böyle saçma bi şey varmı yaa daha masum onlar savunmasız sana bişey olmaz ama bebeği nasıl etkiler
inanın ben çocuklarımı öpmüyorum herhangi bişey bulaşmasın diye
düşüncesiz bu insanlar düşüncesiz

dilekcim çok çok geçmiş olsun, yavrun en kısa zamanda düzelecektir canım, biliyorsun bunda erken müdahale çok etkili ve siz hemen tedaviye başlamışsınız, korkma canım bebeğin allahın izniyle birkaç güne kadar neşelenecek eski günlerdeki gibi, dualarım seninle ve yavrunla

canım çok geçmiş olsun.allah bebişine acil şifalar versin.dr tedbirini almış inş testlerdede önemli bir şey çıkmayacaktır.

Geçmiş olsun dilek. inşallah kısa sürede iyileşir bebeğin. Çok telaşlanma benim de etrafımda çok fazla olan kişi ve çocuk var. Hepsi de atlatttı. ılaçlar çok işe yarıyor. Tekrar geçmiş olsun kuzuna

canım çok gemiş olsun çok üzüldüm ama o kadar kendini yıpratma seninde dedigin gibi şuan griplerin %80'i domuz gribi atlatırsınınız allahın izniyle merak etme dualarımız sizinle

canıım tüylerim diken diken oldu okurken çok üzüldüm ama erken teşhis çok önemli ve sizde öyle yapmışsınız inşallah atlatacak yavrumuz hepimizin duaları seninle inşallah bir daha böyle birşey yaşanmaz :Saruboceq: sen güçlü ol hayatım güçlü ol ki yavruna güç verebilesin

dilek canım üzülme griplerin hepsinin adı şuan domuz gribi doktrouna güven bilinçli bir doktora benziyor anlattıklarına göre inşallah atlatır kuzucum en yakın zamanda ne diyeyim canım çok üzüldüm inan dikkat e toğuzaaa

canım canım cok cok gecmıs olsun rabbım korusun ılacalarını duzenleı kullanırsan ınsallah gecer
canını da sıkma tedavıyle gecer merak etmee tekrar gecmıs olsunn

X