heee oldu öyle yaparsın, bizde liste çıkaralım hatta aşıyı olanlar diye adımızı ve çocuklarımızın adlarınıda ekleyelim daha basit olur böylece, hatta aşıyı olanları topluca karantinaya alsınlar olmayanlar için herhangi bir risk taşınmaz böylece, gerçi hangi kesimin diğer kesim için tehlike arzettiği meçhul ya neyse...
Kısırlık yapıyor diye bir şey yok öncelikle bunu belirteyim, yaptırmamakta bir seçim tıpkı yaptırmak gibi, ben eşim ve oğlum olduk, hemde dr tavsiyesi ile olduk, sende ol demiyorum karar senin,ben kendim eşim ve oğlum aşı olmayı tercih ettik, tıpkı senin olmamayı tercih etmen gibi
Dediğin öyle bişeyki insanın şöyle bişey yazası geliyo, senin çocuğun aşı olmadığı için bu tarz bi hastalanma olayına yatkın olduğundan kimsede senin çocuğunla evlenmek istemesin, ama bunu yazmak polimik yaratmak ve senin az önce yazdığına aynı üslupla cevap vermek demek, kimsenin çocuğu için böyle birşey istemem, tanımasam bile... seninkide kısır olmasın inş....
Kiiii bu dünyada kısır olanlar kimseyle evlenmesinmi, yada çocuk olmuyo diye boşansınmı,
Allah korusun kimseye olsun istemem ama senin çocuğun olmasaydı, yani sen kısır olsaydın... niye böyle düşünüyosun..
Yada gelinine önce kısırlık testi yapıp öylemi alacaksın, aşı olayıyla birliktemi oluştu bu kısırlık olayı, ya bu kadar büyük koonuştuğun için Rabbim al sana derse (ki istemem yine belirteyim) ne yapacaksın...
Arkadaşım yazdığını bir kere daha değerlendirmeni beklerim senden... bildiğini paylaşmak güzel bişey ama bu tarz şeyler yazmak karşındakini üzmekten başka bi fayda getirmiyor