Domuz gribi aşısıyla ilgili bilgilerimiz paylaşalım arkadaşlar herkesi bekliyorum

hatis_

Annesinin aşkı
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
333
3
43
Domuz gribi aşısıyla ilğili düşünce ve bilgilerinizi burda paylaşalım arkaaşlar herkesi bekliyorum

Hatice cnm eşim intaniye doktoruna sordurmuş, oda ben ve tüm ailem olduk artı başhekim ve aileside oldu, aşıda korkulacak bi durum yok 2. dzunuda olun demiş, sen ne yapacağına karar verdinmi, ikinci dozu yaptırıcakmısın, bide istersen anasağlığa sor, 1. dozu olunca 2. olunmazsa kötü bi etkisi lurmu bu durumun diye, senden haber bekliyorum, ben anasağlığa sormadım

ben yaptırıcam canım ya herşeyin hayırısı artık kafama takmıyorum sende takma allaha emanet oğullarımız

bu yeni bi aşı arkadaşlar daha ne olduğu belli değil hem 10 yıl sonra bile etkisini gösterebiliyormuş eşim sağlık bakanlığında çalışıyo ona kimse olun dememiş 1.5 yaşında kızım var asla aşı düşünmüyorum zaten iyi bakıldığında domuz gribininde normal gripten farkı yokmuş

mrhaba arkadaşlar büyük kızım ve ben bugün h1n1 aşısı olduk büyük kızımın kronik akciğer hastalığı olduğu için doktor geçen ay yapılması gerekiyordu dedi.yarın da küçük prensesimiz hem 7. ay aşısını hemde h1n1 aşısını olucak babamızda izinli olduğu bir gün yaptırıcak.yağmurun kolunda şişlik olmadı ama benim kolum acayip şişti çok ağrıyor.baya aşşağıdan vurdu hemşire onun dışında şuanlık birşey yok.

bu yeni bi aşı arkadaşlar daha ne olduğu belli değil hem 10 yıl sonra bile etkisini gösterebiliyormuş eşim sağlık bakanlığında çalışıyo ona kimse olun dememiş 1.5 yaşında kızım var asla aşı düşünmüyorum zaten iyi bakıldığında domuz gribininde normal gripten farkı yokmuş

ben oğlum büyüyünce inşallah evlenceği kıza ilk şu soruyu sormasını tembihlicem: 2009 yılında domuz gribi aşısı oldun mu? CADIARZU
ben bu aşıya güvenmiyorum arkadaşlar. kısırlık tehlikesi söz konusu. sıkı korunun bence hem gripten hem de aşıdan.

ben oğlum büyüyünce inşallah evlenceği kıza ilk şu soruyu sormasını tembihlicem: 2009 yılında domuz gribi aşısı oldun mu? CADIARZU
ben bu aşıya güvenmiyorum arkadaşlar. kısırlık tehlikesi söz konusu. sıkı korunun bence hem gripten hem de aşıdan.

heee oldu öyle yaparsın, bizde liste çıkaralım hatta aşıyı olanlar diye adımızı ve çocuklarımızın adlarınıda ekleyelim daha basit olur böylece, hatta aşıyı olanları topluca karantinaya alsınlar olmayanlar için herhangi bir risk taşınmaz böylece, gerçi hangi kesimin diğer kesim için tehlike arzettiği meçhul ya neyse...

Kısırlık yapıyor diye bir şey yok öncelikle bunu belirteyim, yaptırmamakta bir seçim tıpkı yaptırmak gibi, ben eşim ve oğlum olduk, hemde dr tavsiyesi ile olduk, sende ol demiyorum karar senin,ben kendim eşim ve oğlum aşı olmayı tercih ettik, tıpkı senin olmamayı tercih etmen gibi

Dediğin öyle bişeyki insanın şöyle bişey yazası geliyo, senin çocuğun aşı olmadığı için bu tarz bi hastalanma olayına yatkın olduğundan kimsede senin çocuğunla evlenmek istemesin, ama bunu yazmak polimik yaratmak ve senin az önce yazdığına aynı üslupla cevap vermek demek, kimsenin çocuğu için böyle birşey istemem, tanımasam bile... seninkide kısır olmasın inş....

Kiiii bu dünyada kısır olanlar kimseyle evlenmesinmi, yada çocuk olmuyo diye boşansınmı,
Allah korusun kimseye olsun istemem ama senin çocuğun olmasaydı, yani sen kısır olsaydın... niye böyle düşünüyosun..

Yada gelinine önce kısırlık testi yapıp öylemi alacaksın, aşı olayıyla birliktemi oluştu bu kısırlık olayı, ya bu kadar büyük koonuştuğun için Rabbim al sana derse (ki istemem yine belirteyim) ne yapacaksın...

Arkadaşım yazdığını bir kere daha değerlendirmeni beklerim senden... bildiğini paylaşmak güzel bişey ama bu tarz şeyler yazmak karşındakini üzmekten başka bi fayda getirmiyor

Çok üzgünüm çoook

heee oldu öyle yaparsın, bizde liste çıkaralım hatta aşıyı olanlar diye adımızı ve çocuklarımızın adlarınıda ekleyelim daha basit olur böylece, hatta aşıyı olanları topluca karantinaya alsınlar olmayanlar için herhangi bir risk taşınmaz böylece, gerçi hangi kesimin diğer kesim için tehlike arzettiği meçhul ya neyse...

Kısırlık yapıyor diye bir şey yok öncelikle bunu belirteyim, yaptırmamakta bir seçim tıpkı yaptırmak gibi, ben eşim ve oğlum olduk, hemde dr tavsiyesi ile olduk, sende ol demiyorum karar senin,ben kendim eşim ve oğlum aşı olmayı tercih ettik, tıpkı senin olmamayı tercih etmen gibi

Dediğin öyle bişeyki insanın şöyle bişey yazası geliyo, senin çocuğun aşı olmadığı için bu tarz bi hastalanma olayına yatkın olduğundan kimsede senin çocuğunla evlenmek istemesin, ama bunu yazmak polimik yaratmak ve senin az önce yazdığına aynı üslupla cevap vermek demek, kimsenin çocuğu için böyle birşey istemem, tanımasam bile... seninkide kısır olmasın inş....

Kiiii bu dünyada kısır olanlar kimseyle evlenmesinmi, yada çocuk olmuyo diye boşansınmı,
Allah korusun kimseye olsun istemem ama senin çocuğun olmasaydı, yani sen kısır olsaydın... niye böyle düşünüyosun..

Yada gelinine önce kısırlık testi yapıp öylemi alacaksın, aşı olayıyla birliktemi oluştu bu kısırlık olayı, ya bu kadar büyük koonuştuğun için Rabbim al sana derse (ki istemem yine belirteyim) ne yapacaksın...

Arkadaşım yazdığını bir kere daha değerlendirmeni beklerim senden... bildiğini paylaşmak güzel bişey ama bu tarz şeyler yazmak karşındakini üzmekten başka bi fayda getirmiyor

lütfen sıkı sıkı tembihle arkadaşım. allah korusun ya benim kızımla karşılaşırsa. ben de kızımın senin gibi kayınvalidesi olmasını hiç istemem.
ben, eşim ve kızım aşılandık. ve hiç pişman değilim. yavrumun domuz gribinden ölmesindense kısır olmasını tercih ederim laelaelaelaelae

bu konunun buralara gelmesı cok garıp hele zuzu nıcklı arkadasın davranısı dahada ılgınc anaokulunda sandım bıran kendımı ölee yumruk gostermeler falan
herkez fıkrını beyan etmekte ozgurdur onemlı olan nasıl bır dılle bunun anlatıldıgıdır bende aşıyı vurdurmayı düşünmeyenlerdenım zararlarının faydasından daha cok olduguna ınanıyorum ama bunun anlatma bıcımın hıc hoş olmamış nacizane benım fıkrım

burcucum canım benim çok güzel yazmışsın kendi adımada çok teşekkür ederim sana ya ne bu bilmem yok kısırlık yapıyor yok kanser yapıyor ne buya insanları sinir etmek amaç okadar profesörden iyimi biliyor herkese o zaman herkes profesör olsun çok basitse

burcucum canım benim çok güzel yazmışsın kendi adımada çok teşekkür ederim sana ya ne bu bilmem yok kısırlık yapıyor yok kanser yapıyor ne buya insanları sinir etmek amaç okadar profesörden iyimi biliyor herkese o zaman herkes profesör olsun çok basitse

ay sanki aşı vurunmayalar kısır yada kanser olmayacaklar diye birşey mi var allah aşkına yaaa
şimdiye kadar kanser yada kısır olanlar neden olmuş o zaman tövbe tövbeeee

YAŞA BURCU YAŞAAAAAAA

AĞZINA SAĞLIK ARKADAŞIMMMM

ay sanki aşı vurunmayalar kısır yada kanser olmayacaklar diye birşey mi var allah aşkına yaaa
şimdiye kadar kanser yada kısır olanlar neden olmuş o zaman tövbe tövbeeee

YAŞA BURCU YAŞAAAAAAA

AĞZINA SAĞLIK ARKADAŞIMMMM

evet arkadaşımya haklısın valla

Gülşah'a katılıyorum. Doktorumdan aldığım bilgilere ve tavsiyeye göre aşı vurulmamanın daha iyi olduğuna kanaat getirdim ama kimsenin vurduranlar için böyle bir cümle sarfetmeye hakkı yok. Hiç hoş olmamış. Burcu ağzına sağlık canım a.s.

Ben kendim oldum çalıştığım ortam sebebiyle oğluma geçirme tehlikesinden korktuğum için.Oğluma yaptırmayı da düşünmüyorum.Ancak arkadaşın kullandığı cümlelere pessss demekten başka birşey gelmiyor içimden.

X