domuz gribi aşısı yaptıranlar ya da yaptıracak olanlar!!!

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
34
46
kızlar bugün kontrolüm vardı dr'um domuz gribi aısı vurulmam gerektiğini üstüne basa basa vurguladı dün çok kötü kırgınlığım vardı bütün kemiklerim ağrıyordu vikis sürdüm terledim bugün daha iyiyim çok şükür ben çok kararsız kaldım vurulup vurulmamak konusunda ama hiç vurulmak istemiyorum grip olursam ölürsem diye de korkuyorum
dr'um hastane de 4 hamile yoğun bakımda ikisinin bebeğini aldırmak zorunda kaldık deyince iyice tırstım sizlerin yorumlarını da bekliyorum

ben de doktoruma sordum..Fakat o,sorumluluk almak istemediği için herhalde bana bıraktı seçimi..ben deyaptırmayı düşünmüyorum...Ama korkuyorum da....

kızlar bugün kontrolüm vardı dr'um domuz gribi aısı vurulmam gerektiğini üstüne basa basa vurguladı dün çok kötü kırgınlığım vardı bütün kemiklerim ağrıyordu vikis sürdüm terledim bugün daha iyiyim çok şükür ben çok kararsız kaldım vurulup vurulmamak konusunda ama hiç vurulmak istemiyorum grip olursam ölürsem diye de korkuyorum
dr'um hastane de 4 hamile yoğun bakımda ikisinin bebeğini aldırmak zorunda kaldık deyince iyice tırstım sizlerin yorumlarını da bekliyorum
Allah korusun hepimizi.nerede yaşıyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz?bebekleri alınmış derken erken doğum mu Allah korusun.benim doktorum da aşı olmamı söyledi ama ben korkuyorum.Ayrıca daha hamilelere aşılama yapılmıyor bildiğim kadarıyla.ayy korktum valla söylediklerinizden

yaptırma.ben yaptırmayı düşünmüyorum.aşı olup da ölen de var sonuçta.ben normal gripte aşısı da hiç yaptırmadım.sen kendini koru önlemlerini al, gerisi allaha emanet

yaptırma.ben yaptırmayı düşünmüyorum.aşı olup da ölen de var sonuçta.ben normal gripte aşısı da hiç yaptırmadım.sen kendini koru önlemlerini al, gerisi allaha emanet
bende düşünmüyorum açıkcası ama işte bu medya o kadar üzerinde duruyor ve insanları
o kadar tedirgin ediyor ki kafayı sıyırmamak mümkün değil
bunu mu kafaya takayım amniyosentez sonucum haftaya çıkıcak onu mu takayım offfff
valla şöyle ağız tadıyla keyifle hamilelik geçirmiyorlar insana ya

bende olmayacağım sanırım ol deyeni duymadım burdaki doktor çevremden ilerde bebeklerimizde otizm riski varmış değermi bu riski almaya ecel geldiyse grip falan bahane zaten muhakkak olacakktır

Bilmiyorum ama benimde doktorum aşı olmamı istedi.7 aralıkdan itibaren aşılar baslıcakmıs.Yani pazartesi gununden itibaren

X