- 8 Temmuz 2021
- 62
- 3
- 28
- Konu Sahibi Mutsuzlukkk
Arkadaşlar 3 gün oldu ameliyat olalı burnumu küçük kalkık istedim ama domuz burnu gibi ön tarafı çarşamba atel çıkacak nolur bir şey söyleyin düşer mi ucu bu görüntü gider mi korkuyorum napmalıyım???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görsel paylasabilir misiniz? Burun ucu elbet biraz düşüyor ama ne kadar kalkık oldu bu önemli.Arkadaşlar 3 gün oldu ameliyat olalı burnumu küçük kalkık istedim ama domuz burnu gibi ön tarafı çarşamba atel çıkacak nolur bir şey söyleyin düşer mi ucu bu görüntü gider mi korkuyorum napmalıyım???
Domuz burnu gibi değil kesinlikle icin rahat olsun bu konuda.Sadece görsele göre sağ kanat bir tık asagıda.Burayı atel cıktıktan sonra takip et derim.Ödemden kaynaklı olabilir ama olmayadabiliyor bazen.Eki Görüntüle 3112547 bu şekilde karşıdan bakınca çok üzülüyorum doktor bekle dedi korkuyorum nolcak
Canım bende 3,5 ay önce oldum hiç korkma kime oldun bilmiyorum ama benimde ateller çıkınca adeta delikler karşıya bakıyordu ama sonrasında zamanla oturuyor hatta keske daha kalkık olsaydı inmeseydi dedim. Cünkü cildin esneme payı var suan çok memnunum ve git gide güzelleşiyor . Boşyere üzüyorsun kendini zamana bırakmalısınDelikleri çok görünüyor üzülüyorum inşallah düşer düzelir böyle kalmaz atel çıkınca daha kötü görünecek gibi hissediyorum
Doktoru aradım çok görünüyor delikler dedim bana kızdı den kalkık istedin diyo kalkık diye delikler görünecek mi ya böyle saçmalık mı olur şu an kahroluyorum burun ucum semsert top gibi benim kanatlara da girmiş düşer mi hiç bilmiyorum 2.ameliyatı bile düşünüyorum şu anCanım bende 3,5 ay önce oldum hiç korkma kime oldun bilmiyorum ama benimde ateller çıkınca adeta delikler karşıya bakıyordu ama sonrasında zamanla oturuyor hatta keske daha kalkık olsaydı inmeseydi dedim. Cünkü cildin esneme payı var suan çok memnunum ve git gide güzelleşiyor . Boşyere üzüyorsun kendini zamana bırakmalısın
Daha bir hafta mı oldu ameliyat olalı?Ne bekliyorsunuz anlamadım ki?Doktoru aradım çok görünüyor delikler dedim bana kızdı den kalkık istedin diyo kalkık diye delikler görünecek mi ya böyle saçmalık mı olur şu an kahroluyorum burun ucum semsert top gibi benim kanatlara da girmiş düşer mi hiç bilmiyorum 2.ameliyatı bile düşünüyorum şu an
Daha bir hafta mı oldu ameliyat olalı?Ne bekliyorsunuz anlamadım ki?
Biraz bekleseniz???
Şu an ikinci ameliyatı düşünmek falan ne alaka.
6 ay denmiyor mu en az bu tür ameliyatlarda. İnsanlar da zor karar veriyor zaten. Çok araştırıyor. Doktorunu zor seçiyor. Her türlü hazır olunca oluyor ameliyatı. Oldum hadi bitti on güne istediğim gibi oluyorum diye çıkmıyor bence o odadan. Süreci yaşamak lazım.
Çok bakıp kendini yormamak da lazım.Son hali güzel olur genelde bence. Çok fazla yapılan bir ameliyat sonuçta.
Yormayın kendinizi. Olumlu düşünün
[/QUOTE
Gerçekten aynalara küstüm deliklerim çok görünüyor kalkık ben böyle istemedim ama doktor böyle istedin diyo düşer mi bilmiyorum artık inşallah düşer fazlasıyla ve pişman olurum bu kadar üzüldüğümeDaha bir hafta mı oldu ameliyat olalı?Ne bekliyorsunuz anlamadım ki?
Biraz bekleseniz???
Şu an ikinci ameliyatı düşünmek falan ne alaka.
6 ay denmiyor mu en az bu tür ameliyatlarda. İnsanlar da zor karar veriyor zaten. Çok araştırıyor. Doktorunu zor seçiyor. Her türlü hazır olunca oluyor ameliyatı. Oldum hadi bitti on güne istediğim gibi oluyorum diye çıkmıyor bence o odadan. Süreci yaşamak lazım.
Çok bakıp kendini yormamak da lazım.Son hali güzel olur genelde bence. Çok fazla yapılan bir ameliyat sonuçta.
Yormayın kendinizi. Olumlu düşünün
Düşer tabii o kadar yaptıran var ki bu ameliyatı ben daha düşmeyenini görmedim ilk senede.Gerçekten aynalara küstüm deliklerim çok görünüyor kalkık ben böyle istemedim ama doktor böyle istedin diyo düşer mi bilmiyorum artık inşallah düşer fazlasıyla ve pişman olurum bu kadar üzüldüğüme
Teşekkürler içimi rahatlattın 4 gündür ağlıyorum ailem kızıyor bu ne hal diye domuz burnu gibi diyorlar çok üzülüyorum aynalara bakmak istemiyorum çok kötüyümDüşer tabii o kadar yaptıran var ki bu ameliyatı ben daha düşmeyenini görmedim ilk senede.
Doktorun dediği de doğru değil ama sizin gibi daha ilk haftadan olmadı bu diyen hastaları varsa o da ona göre cevap yazmaya başlamış olabilir.
Biraz bekleyin ve olumlu düşünün bence.
Yok mudur istediğini alamayan insan? Bir sürü vardır ama iki aydan önce fark etmek zor.
Doktor da bir yere gitmiyor siz de.
İyileşmenin ve yeni burnunuzun alacağı şekli beklemenin keyfini çıkarın siz.
Yine de olmazsa sonra düşünürsünüz.
Şimdi düşünmek için çok erken
Ay başlık güldürdü beni ya iyi geldi valla saol
Gecmis olsun. Doktorunu tavsiye etmek istermisin? Imstagramina bi bakimCanım bende 3,5 ay önce oldum hiç korkma kime oldun bilmiyorum ama benimde ateller çıkınca adeta delikler karşıya bakıyordu ama sonrasında zamanla oturuyor hatta keske daha kalkık olsaydı inmeseydi dedim. Cünkü cildin esneme payı var suan çok memnunum ve git gide güzelleşiyor . Boşyere üzüyorsun kendini zamana bırakmalısın
GörünmüyorAttım görünüyor mu
daha çoook yeni ödem doludur hem ödemi inecek hem kalkıklığı normale dönecek üzme kendini durduk yereArkadaşlar 3 gün oldu ameliyat olalı burnumu küçük kalkık istedim ama domuz burnu gibi ön tarafı çarşamba atel çıkacak nolur bir şey söyleyin düşer mi ucu bu görüntü gider mi korkuyorum napmalıyım???
Burnunuz ne durumda acaba bende aynı durumdayımArkadaşlar 3 gün oldu ameliyat olalı burnumu küçük kalkık istedim ama domuz burnu gibi ön tarafı çarşamba atel çıkacak nolur bir şey söyleyin düşer mi ucu bu görüntü gider mi korkuyorum napmalıyım???