Cilt Bakımı Ürünleri Domates kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

leylaablam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
17
0
Arkadaşlar süper bir tavsiyem var Domates Kremi.
İçeriğinde doğal domates özü. papaya çekideği yağı ce doğal C vitamini var. Kırışıklık, nemlendirme ve günlük bakım için kullanılabiliyo
Menşei Hindistan, ürün altın madalya almış alanında ben 25 gündür kullanıyorum, etkisini ilk hafta gördüm diyebilirim.
Semtteki baharatçıdan aldım, fiyatı 30 tl Sağlık bakanlığı onaylı. tavsiye ederim

lekelerine iyi qelir mi

Değerli Kadınlar klübü okuyucuları ara sıra sizlere gerçekten memnuniyet oranı yüksek
ürünlerin tavsiyelerini yazıyorum, mesleğim gereği ilk önce ürünün detaylarını inceleyip daha sonrada müşterilerimden gelen sonuçlar doğrultusunda sizlere
öneri yapmayı uygun buluyorum.
Şöyle internet sayfalarında gezindiğimde, gerçekten iyi olduğu düşünülen yada fazla reklamı yapılan ürünlerin fiyatlarının anormal yüksek olduğuna kanaat getirdim.
Yani kalite var ama ucuza değil yada herkes kullanmasın kardeşim gibi.
Ben sizlere yine, fiyatı her keseye uygun ve çok etkili bir ürün tavsiye edeceğim.
Charm & Glow Portakal Maskesi;
İçeriğinde, portakal kabuğu, doğal C Vitamini ve bitki özleri var.
Normal maske gibi uygulanıyor ancak soyularak çıkarılıyor, içeriğindeki özler zararlı serbest radikalleri temizlerken aynı zamanda sürüldüğü bölgedeki ölü derileri derinlemesine yok ediyor.
Normal soyulan maskelerin aksine cildi tamamen kurutmadığı gibi, pürüzsüz
ışıl ışıl yapıyor ve cilt dokusunu düzeltmeye yardımcı oluyor, istenilen sıklıkta kullanılabiliniyor. Sadece yüz ve boyuna değil bütün vücuda rahatlıkta uygulanabiliniyor.
Ürün TC. Sağlık Bakanlığı onaylı baharatçılarda ve parfümerilerde bulabilirsiniz,
Fiyatına gelince 100gr lık tüp maske yaklaşık 20-25 kullanımlık 20tl civarında
Benden tavsiye, memnun kalırsınız.

aktarda varmıdır boyle bişi..

Aslında her baharatçı Aktar sayılmaz şekerim Bu aralarbakkalını kapatan herkez baharatçı oldu, Ancak şanslıyızki hala işinden anlayan Aktarlar
var ben fatih-ist oturuyorum benim Aktarım ailemden biri gibi ve çok bilgili yenilikleri takp ediyor.
ben bu kremi onun tavsiyesi ile aldım 10 numara bir ürün sende istersen yakınlardaki bir baharatçıya sor. bulamazsan bana bildir :))

Sivilce, ister ergenlik, ister ergenlik sonrası dönemlerde herkesin canını sıkan bir cilt problemidir.

Güzelliğin neki bir sivilce yeter, sözü tarihe geçmiştir.

Sivilce sorunu genelde hormonel ve karaciğer sorunlarından olmakla beraber, yanlış ürün kullanımı ve cilt dokusundaki

sorunlar sebebiylede olabilir. Ciddi cilt sorunlarında muhakkak bilgili bir dermotoloğa gitmenizi tabiki öncelikle tavsiye ederim. İyi seçilmiş cilt bakım ürünlerinize muhakkak haftada birkaç kez yapacağınız ve muhakkak bitkisel özler içeren

peeling ilave edin.

Tabiki size yine, yeni bir ürün tavsiye edeceğim, sivilce sorunlarına son vermeye yardımcı bir ürün,

Charm & Glow Salatalık - Limon Maskesi;

Herşeyden önce çok doğal bir maske, içeriğindeki salatalık ve limon özleri cildinizi derinlemesine temizler ve arındırır.

Cilt üzerindeki kirleri, toksinleri ve cildin nefes almasını engelleyen ölü deriyi temizler, önemli bir özelliğ ise cildin pH dengesini düzenler.

Limon özleri, sivilce ve isilik gibi sorunları çözerken saltalık özleri bakım ve onarımı tamamlar.

Salatalık-limon maskesi, yüz ve boyun bölgesiyle beraber dekolte ve sırt bölgesindeki sivilceler içinde kullanılabilinir.

Ürün İSO ve TC Sağlık bakanlığı onaylıdır. baharatçılarda ve doğal ürün satan yerlerde bulabilirsiniz. 100gr tüp içindeki ürünün fiyatı 15-20 tl arasında. Charm&Glow Salatalık-Limon maskesini Leyla Abla tavsiye eder.

Sivilcesiz günler.

sevigili Leyla Abla Charm&Glow markasının kk temcilcisi galiba ? bu markanın ürünlerini begenip sadece bunları tavsiye ettigine göre neyse yine de teşekkürler .....

Son düzenleme:
Şekerim aslında firmanın temsilcisi değilim ama ben hem kullanıp hem işyerimde satıyorum, dolayısı ile üründen gelen iyi yada kötü
sonuçları anında görebiliyorum. insanları inandırıp yüzlerce lira ödedip satılan kozmetik ürünlere karşı bu alternatif ürünleri gördükçe nacizane öneriyorum
ama kullanıp kullanmamak kişilere kalmış memnun kalan dua eder belki :) çünki doğru soruna doğru ürünü bulmak gerçekten zor.
Ben kendi adıma bitkisel ürün gurubunda ve alternatif tıpta bilgi sahibi biri olarak bunu sevgili kardeşlerim ve arkadaşlarımla paylaşmaktan mutlu oluyorum.

Altın madalyalı Charm&Glow Ürünleri artık İzmir ve Ege bölgesinde,
Ayrıntılı Bilgi için : 0232-224 75 66 0505-955 61 56

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…