- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ben de niye sinirliyim diyordumVenüs Retrosu, Merkür Retrosu yetmez gibi üzerinde bir de Dolunay etkilendi. Eli bıçaklı civcivleri görelim.
Gama Capella
Zuzushh the YARGI Machine
deryadenizzz
La Vie
Flörtümle geceden sabaha kadar tartışıp trip atarak eve geldim.Ben de niye sinirliyim diyordum
Ne zaman bitecek acaba bu meretFlörtümle geceden sabaha kadar tartışıp trip atarak eve geldim.
Aaa pis boğa gelmiş.Yok oyle bisey
Eylül'de bitecek diyollaaNe zaman bitecek acaba bu meretbomba gibi geziyorum ortada
Venüs Retrosu, Merkür Retrosu yetmez gibi üzerinde bir de Dolunay etkilendi. Eli bıçaklı civcivleri görelim.
Gama Capella
Zuzushh the YARGI Machine
deryadenizzz
La Vie
Aşırı sinir yaptığı bariz.Hiçbir şeye inanmam, burçlara da. hatta macera arayıp ne zaman astrolojik şeylere baktırsam tam tersi çıkmıştırama şu dolunay beni de geriiii sürekli bir tartışma havasında takılıyorum. önceki hayatımda Kurt Kadın falan mıydım acaba
Sen artık transa geçmişsinBen de boşluk hissi var neden acaba bilmiyorum sataşcağım kimse de kalmadıAman gelen vurmuş giden vurmuş gibi bu ne bee. Bitsin şu zımpırtılar.
Bu dolunay sana torpil geçmiş.Çevremdeki herkese bir şeyler oluyor ama ben çok sakinim. Neden acaba? Beni teğet geçti galiba. Oysa ki sinirleri zıplatacak bir durum olsa ilk benimki zıplardı. Hayırdır inşallah.
Çevremdeki herkese bir şeyler oluyor ama ben çok sakinim. Neden acaba? Beni teğet geçti galiba. Oysa ki sinirleri zıplatacak bir durum olsa ilk benimki zıplardı. Hayırdır inşallah.
Ay ne bilem normalde de sakin değilim. Dedim retrolar, dolunay derken yemeği bile gözümden çıkan ateşle pişiririm diye düşünüyordum ama bütün gün minnoş minnoş geziyorum evde. Bir de buzlu kahve oh mis.Bu dolunay sana torpil geçmiş.
Benim birinci evimde Jüpiter var bi halt etmedi.Koca yürekli Jüpiter bir seni mi koruyor ki
Öff sorma okula denk gelse okulda terör estirebilirdim neyse ki Eylül'de bitiyor zımbırtılar.Ay ne bilem normalde de sakin değilim. Dedim retrolar, dolunay derken yemeği bile gözümden çıkan ateşle pişiririm diye düşünüyordum ama bütün gün minnoş minnoş geziyorum evde. Bir de buzlu kahve oh mis.
Pazartesi başlayacak okul maratonu ile birlikte bu günlerimin sonuna gelmiş olmanın üzüntüsü içindeyim. Pifffffffffff...
Anneme diyorum eskiden dolunay mı vardı bahane arıyorsunuz diyorAy yok katlanarak geliyorrrr