- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Deyzem haklı.Anneme diyorum eskiden dolunay mı vardı bahane arıyorsunuz diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deyzem haklı.Anneme diyorum eskiden dolunay mı vardı bahane arıyorsunuz diyor
Evlerimden birinde bir şey var galiba. Retrolar ve mavi dolunay da etkilemediyse beni modumu hemen Gülben Ergen moduna çeviriyorum: Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz.Koca yürekli Jüpiter bir seni mi koruyor ki
Okul dediğin şey tüm retroların aynı anda gerçekleştiği, dolunayın etkisinin hiç geçmediği bir yer. Yeryüzünden bağımsız başka bir yer orası ve oradaki gezegenler hep karışık.Öff sorma okula denk gelse okulda terör estirebilirdim neyse ki Eylül'de bitiyor zımbırtılar.
Entrikalar loadingOkul dediğin şey tüm retroların aynı anda gerçekleştiği, dolunayın etkisinin hiç geçmediği bir yer. Yeryüzünden bağımsız başka bir yer orası ve oradaki gezegenler hep karışık.
Eveeeet şimdi anlaşıldı eserekliliğimVenüs Retrosu, Merkür Retrosu yetmez gibi üzerinde bir de Dolunay etkilendi. Eli bıçaklı civcivleri görelim.
@Gama kralice
Zuzushh the YARGI Machine
deryadenizzz
@La Vie
Hayırdır inşBu dolunayda ben gayet ponçiktim. Normalde atom bombası olurum. Hayirlara vesile.
Uykusuzluk da yapıyor.Eveeeet şimdi anlaşıldı eserekliliğim
Dolunaydan oluyor. Önceki Malatya depremleri de dolunaya denk gelmişti. Bu dolunayda çok gergin bir dolunay maalesef.Buralar yine ufak ufak sallanıyor. Dolunayla alakasının olmadığını düşünmek istiyorum ama dolunaylarda oluyor
Aynen belli uykusuz,gergin, king kong gibiyim ama bugün daha iyiceydim hafif sevgi pıtırcıklığım vardı.Uykusuzluk da yapıyor.
Bende öfke yerine çok kötü bir duyguyla ortaya çıktı. Kocam eve gelmemek için 2 gündür mesai yapmak için çırpınıyorVenüs Retrosu, Merkür Retrosu yetmez gibi üzerinde bir de Dolunay etkilendi. Eli bıçaklı civcivleri görelim.
@Gama kralice
Zuzushh the YARGI Machine
deryadenizzz
@La Vie
Hangi duyguBende öfke yerine çok kötü bir duyguyla ortaya çıktı. Kocam eve gelmemek için 2 gündür mesai yapmak için çırpınıyor
I'm just hornyHangi duygu
İlk defa böyle bir etki duyuyorum Horny'inize kılıf aramayınI'm just horny
Ahahahah hayır kesinlikle böyle bir etkisi var. Kocamı evden kaçırdı dolunayİlk defa böyle bir etki duyuyorum Horny'inize kılıf aramayın