Dolunayda meme büyütme ameliyatı olur mu ??? Acillll

Dr as

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
114
30
39
Merhaba arkadaşlar , daha önce Retro dediler ameliyatımı 2. Kez erteledim şimdi de Koç dolunayı var Cuma günü ameliyat olmayın diyorlar , kafayı yiycem artık bunlara inanmalı mıyım gerçekten 😟? Bu durumu anlaşılır biner şekilde anlatabilecek bir arkadaş var mı :KK43: ? Hem fiyatlar da uçacak hem dr artık dr gün vermeyecek :KK43:(((((

Ay dolunay, bize bişey olmaz inanma böyle şeylere.. doktorlar kurt adama dönüşmüyorsa ameliyat olmanda bir sakınca yok :) hadi memelerini büyüt ve aramıza katıl. Şimdiden hem geçmiş olsun, hem memelerin hayırlı olsun.

Ay dolunay, bize bişey olmaz inanma böyle şeylere.. doktorlar kurt adama dönüşmüyorsa ameliyat olmanda bir sakınca yok :) hadi memelerini büyüt ve aramıza katıl. Şimdiden hem geçmiş olsun, hem memelerin hayırlı olsun.
Ahahahahahahah çok tşk ederim :))))) bi arkadaşım var beni o kadar korkuttu ki 😢

Dolunayda vücutta ödem ve şişkinlik olur en fazla. Başka ne olabilir ki? Bence de endişelenmeyin, regl döneminde ve reglden 2-3 gün önce yapmıyorum demişti benim doktorum, çünkü o zaman da göğüste hassasiyet ve şişkinlik olabiliyor. Ama dolunay için hiç böyle bişey duymadım 😂

Aynen acaba ben dolunaydamı oldum farkında bile değilim,kanın basıncı etkileniyor evet ama ameliyat tarihini ertelemek adına geçerli bir neden değil ,olsun bitsin artık bence

Merhaba arkadaşlar , daha önce Retro dediler ameliyatımı 2. Kez erteledim şimdi de Koç dolunayı var Cuma günü ameliyat olmayın diyorlar , kafayı yiycem artık bunlara inanmalı mıyım gerçekten 😟? Bu durumu anlaşılır biner şekilde anlatabilecek bir arkadaş var mı :KK43: ? Hem fiyatlar da uçacak hem dr artık dr gün vermeyecek :KK43:(((((
Böyle şeylere asla inanmadığım için çok komik geldi bana.

X