- 8 Kasım 2016
- 6
- 0
- 35
Teşekkür ederimDolunaydan küçülen faza geçişte 3 burçtan birine denk gelirse alıyoruz. İlk sayfada ki ilk mesajda ayrıntılı anlatılıyor. Oraya bakabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimDolunaydan küçülen faza geçişte 3 burçtan birine denk gelirse alıyoruz. İlk sayfada ki ilk mesajda ayrıntılı anlatılıyor. Oraya bakabilirsin.
Rica ederim. Kasım ayı ilk tarih ve saatler sona erdi epilasyon için. Kaçıranlar 2. tarihi beklesinler.Teşekkür ederim
nasip değilmiş.Rica ederim. Kasım ayı ilk tarih ve saatler sona erdi epilasyon için. Kaçıranlar 2. tarihi beklesinler.
Üzülme 2. tarihlerde yaparsın artık, bir şey kalmadı pazartesi başlıyor. :)nasip değilmiş.
Malesef adet oldum. Kasım ayı iyi gelmedi banaÜzülme 2. tarihlerde yaparsın artık, bir şey kalmadı pazartesi başlıyor. :)
DOLUNAY EPİLASYONU KASIM AYI TARİHLERİ
2. TARİHLER:
21 Kasım pazartesi günü, 12:33 da başlıyor,
23 Kasım çarşamba günü, 21:41 ' de bitiyor.
Merhaba S Sonsuzzzz 700 sayfa boyunca herkese koşturup yardımcı olduğunuz için çok tşkler öncelikle. Ben bu konuda çok
cahilim ve ilk defa gördüm bu dolunay epilasyon olayını. Kasım ayı geçti zaten aralık ayında hangi günler saç gürleştirmek için bakım yapıcağımı saçımı kestiriceğimi ve epilasyon yapıcağımı yazabilir misiniz? Ve özellikle şu günler yapma ters tepki oluşur dediğiniz günler hangisi saç bakım konusunda? Şimdiden tşkler :)
Aralık ayı tarihleri ne kadar geçDOLUNAY EPİLASYONU 2016 ARALIK AYI TARİHLERİ
1. TARİHLER:
18 Aralık pazar günü, 20:51 de başlıyor,
21 Aralık çarşamba günü, 04:39 ' da bitiyor.
2. TARİHLER:
28 Aralık çarşamba günü, 18:12 de başlıyor,
29 Aralık perşembe günü, 08:54 de bitiyor.
Canım tarihlerin süresi uzun. Bi de bu yönden bak :)Keşke aralık ayı epilasyonu biraz daha erken olsaydı
Doğru diyorsun bak bide buradan bakmak lazım nasıl gidiyor hamilelikkız mı olucak canımCanım tarihlerin süresi uzun. Bi de bu yönden bak :)
:) yine oğlum olacakmış. Hamilelik iyi gidiyor şükür , bel ağrılarım var sadede. İlk hamileliğimde ağrılarım yoktu ama bunda var. Oğlumu indirip kaldırıyormuşum, peşinden gidip geliyormuşum ondanmış diyor annem :) gerisinde de bi sıkıntım yok şükür..Doğru diyorsun bak bide buradan bakmak lazım nasıl gidiyor hamilelikkız mı olucak canım
Kesin ondandır canım aman dikkat et sağlıcakla al kucağına bebişinizi:) yine oğlum olacakmış. Hamilelik iyi gidiyor şükür , bel ağrılarım var sadede. İlk hamileliğimde ağrılarım yoktu ama bunda var. Oğlumu indirip kaldırıyormuşum, peşinden gidip geliyormuşum ondanmış diyor annem :) gerisinde de bi sıkıntım yok şükür..
Geç olsun güç olmasın cano.Aralık ayı tarihleri ne kadar geç
Ben jiletten dolayı erkek gibi kalın ve yoğun olan kıllarımdan azda olsa kurtuldum canım tavsiye ederimmerhaba Hanimlar... istikrarli bir sekilde verilen tarihlerde epilasyon yapip tüylerinden tamamiyle kurtulan varmi ? Bende tarihlere uymaya calisiyorum..ama sanki sadece cikmasini geciktiriyormus gibi SIkligini daha dogrusu cikan tüy sayisini azaltmiyor sanki sadece hepsi ayni anda degilde sonradan yavas yavas cikiyor böylede azalmis hissi uyandiriyor cünkü 1 ayda zaten tüm tüyler cikmis olmuyor. Lazere mi gitsem onada ne zamanimi nede parami harcamak istemiyorum acikcasi. Tecrübesi olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim