geçmiş olsun pericim..

benim de bademcikler şişmiş ateşim vardı atmak için bayram temizliğine başladım ben de terledim attım ama boğazım acıyo

denk geldi okudum şu boğaz ağrısı için birşey var mı bende ölüyorum ağrıdan yutkunamıyorum bir anda oldu dün akşam.

denk geldi okudum şu boğaz ağrısı için birşey var mı bende ölüyorum ağrıdan yutkunamıyorum bir anda oldu dün akşam.

ben de arıyorum kim benim hangi mesajımı alıntıladı bildirim geliyor ama yanlış :) buldum sonunda :)

canım strepsils ti sanırım o pastil iyi gelebilir.. ben de daha çıkıp almadım.. portakallı ya da limonlusunu alabilirsin

bildirimlerde sorun var ya bende de oluyor aynısı.birazdan eczaneye gidicem bakalım pastillerde bırakınca tekrar baslıyormuş agrı.aspirin falan iyi gelir mi acaba

bildirimlerde sorun var ya bende de oluyor aynısı.birazdan eczaneye gidicem bakalım pastillerde bırakınca tekrar baslıyormuş agrı.aspirin falan iyi gelir mi acaba

o ancak ağrın varsa ağrını keser ateşini düşürür benical cold olabilir doktorum hep onu verirdi.. bademcik değil dimi boğaz? aslında doktora gidebilsen Allah korusun faranjit ise okkalı bir antibiyotik verebilir
ilaç dağarcığım biraz geniş canım 4kez akciğer ameliyatı geçirmiş biri olarak 10 sene doktorların himayesinde baya bişi öğrendim :)

Son düzenleme:

yaa geçmiş olsun.benim geçen sene de oldu böyle ağrı ölüyordum resmen.doktor iğne verdi bir hafta sabah aksam yaptırmıştım büyük ihtimalle yine öyle olur da acile gitmek istemiyorum biraz boşluyorlar da.faranjit oluyor bende tam olarak o ne bilmiyorum ama geçen sene de bademciklerim sismisti iste igneyle anca kendime geldim.sanırım benim boğaz agrısı gibi degilde bademcikler sisti yine.çünkü yutkunamıyorum bir de acayip bir yanma hissi var boğazımda ve tabi ateş.dün baş arısı bitkinlik vardı gündüz akşam birden ağrıya döndü taş oturdu sanki boğazıma.sende yarı doktor sayılırsın artık ıhlamur falan iyi gelirse onu deneyeyim birde.

sağol canım çok şükür geçmişte kaldı artık iyiym ufak rahatsızlıklarım hariç.. eskiden olsa acile kaldırırlardı 40derece ateşle 3 senedir yok şükür:)

sen debenim gibisin o zaman canım antibiyotik verir doktora gitsen. acile git istersen penisilin türevi bi iğne yaparlar o seni bir hafta götürür tabi yanında ilaç da verirler...

kaç sene ıhlamur ve kekik çayı içmiş birisi olarak tavsiye ederim çay biraz hararet yapıp ateşini attıracaktır evde bi ağrı kesici ateş düşürüc varsa hemen at bi ane derim canım

bir eczaneye gideyim bir agrı kesici alıyım evde de yok inadına ya.hep böyle olur zaten.biraz hafiflemezse pazartesiyi beklemeyip gideyim doktora bıktım bu boğazımdan yaz kış aynı şey.iğne olmadan kendime gelemem gibi hap hemen etki etmiyor ama iğne anında farkettiriyor nasıl bişeyse artık.

git canım araya tatil giricek ihmal etme..
direncin düşükse... bol meyve tüket

Son düzenleme:
genzim yanıyordu, konuşamıyordum halim takatim yoktu:2: karnımı doyurduktan sonra 1 vermidon 1 de theraFlu antibiyotik içtim. sonra küveti sıcak su doldurup içine girdim 1 saat oturdum küvette. sonra güzelce sıcak banyo yaptım. şu an halsizlik falan kalmadı, genzimde hafif yanma var . o da geçer İnşallah

bende bitki çayı içtim biraz birde ilaç ama halsizlik ve boğaz yanması devam ediyor off

Bugün kaşlarımı aldırdım :)

saç boyayacam 21 Ekim 20.14'ten sonrasını bekliyorum :) Ben sana çok inanıyorum konya pek yazamasamda takipteyim
emeğin için çok teşekkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…