valla canim ben bioderden cok memnunum, takvime ilk defa 3 ay once denk gelmistim, biodere ragmen ayda bir aldirirken (o zaman koklerde incelme barizdi), 3 ayda 1 ayda aldirdigim kadar bile olmadi iste bu agustos tarihlerinde aldirdim anlicagin, ve bolge bolge artik hic cikmiyor canim o kadar etki yani :)
tabi bundan once de 1 sene oldu biodere baslayali tabi daha once bilmeden ay takvimine denk getirmis olabilirm ama bildigim bir kez denk getirdim o da asiri farketti :)
tesekkur ederim ay perisi bu arada bizi bilgilendirdigin icin:)
göremedin çünkü eylül ayında kesim tarihi yok canımyanlış hatırlamıyorsam 18 ekim gibi tarih var. hem küsmeyecek saçların, hem hızlı hemde güçlü uzayacak . tabi adetine denk gelmezse
rica ederim bidenem , kız seni özlemişim heeee nirelerdesin sen
ekimi mi beklemem gerekecek yaniokula gitmeden memleketteki kuaförümde kestirmek istiyordum saçlarımı nasıl yapsam ki :S
20 gun kadar yoktum canim mezun oldum okulu bitirdim de onlarla ugrastim :)
boynuz da kulagi gecti senden daha fazla sure aldirmadim killarimi cunku kilsizdim :)
sen naslsin iyisin insallah gonul isleri vs :)
ekim sonu veya kasım başı Rabbimin izniyle sözüm olacak
selamlar canııım :)
ben ağustostaki dolunaya uyarak koltukaltımı almıştım ama 10 gün sonra yeniden çıkmaya başladılar ..
İlk kez uyguladığım için mi bu kadar hızlı çıktılar sence? çünkü bazı arkadaşlar 1 aydan bahsediyorlar..
1 ay nerdee 10 günn nerde
Yoksa yapı meselesi mi :\
Allah simdiden hayirli ugurlu etsin canim insallah, bana da bu gunleri gostersin insallah :)
yaptıkça göreceksin etkisini. çünkü diğer arkadaşlar 2 ay kadar geciktirebiliyor tüyleri. ilk uygulama da mucize olur zaten çıkmaması, ah keşke mucize hepimize bi çarpsapsikolojik olarak azalıyor ve bitiyor diye düşün ve devam et
inşallah canım yaa :)
En tecrübeli de sen olmalısın canım. Senin tüyler ne alemde şimdi
%45 lik azalma var gibi canım. çünkü her ay tarihlere uyamıyorum, adet engel oluyor veya çalışma saatlerime denk geliyor1,5 yıl önce başladım bu arada
% 45 baya iyi olmalıı :)
Ek olarak tüy azaltıcı birşeyler yapıyor musun pekii :)
şubat sonunda karınca yumurtası yağı kullandım bi yararını görmedim. dolunay tek başına yetiyor şükür
periciğim sana bişey danısmak istiyorum ben yuzume evde dermaroller uygulayacagım sence hangi tarih uygun olur ben kestiremedim yardımcı olur musun :)
küçülen faz dönemini bedenin arınma dönemi olarak düşünürsek küçülen faz aralığında yapmalısın. gençleşme ve kırışıklıkların gitmesi amaçlı yapacaksan ay ışığının en fazla olduğu zaman yapmalısın yani dolunay da. sen hangi amaçla yapmak istediğini söyle. sana en iyi tarihi vereyim ben
sinameki kürünü uygula daisy. düzenli kullanımda cidden güzel sonuç veriyor. denedim, onayladım
yumurtalı-turplu su başlığım var canım oraya bi bak istersengerçi turp bulabilirsen bu mevsimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?