Tartışmayınız lütfen, ortada bir sorun varsa bunu topiklerde dile getirmeniz konuları takip edenleri rahatsız ediyor sadece.
Kişisel anlaşmazlıklarınızı özelden yazınız...

Ayın 7'sinde özel bölgeme ağda yapmıştım. Ağda yaptıktan normalde 1 hafta sonra çıkmaya başlardı. Bu sefer 1,5 hafta sonra çıkmaya başladı.. :21:

Ay evvet gerçekten 2. tarihte ağda yaptım normalde 1 haftada çıkardı ama şimdi 2 haftadan fazla oldu ve koltukaltımdakiler küçücüüük .

aynen kolumdakiler ilk hafta hafif çıktı pütür pütür hissediliyordu...nemlendirici sürdükçe onlar da hissedilmiyor birde bakınca tertemiz duruyor hala....:8::8::8::8:

Ay evvet gerçekten 2. tarihte ağda yaptım normalde 1 haftada çıkardı ama şimdi 2 haftadan fazla oldu ve koltukaltımdakiler küçücüüük .

evet bende yarın epilasyonumu yapacağım :18: bikini bölgemde eldivene başlamayı düşünüyorum umarım acımaz , yoksa ağda yapamıyorum. bir ömür boyu jilet nereye kadar :43: koltukaltıma da eldiven yapacağım. o kadarcık küçük yer için en az 10 lira lıyolar. yazık günah, paramızın kıymetini bilmek lazım artık küçük bölgelere tonlarca para ödemek yok :20:

Back
X