kızlar selam.siteye yeni uye oldum. dr eser aydogduyu sizler sayesinde buldum. 5 marta meme buyutme ameliyatı olucam. bu ameliyatı olanlardan destek bekliyorum.
kızlar selam.siteye yeni uye oldum. dr eser aydogduyu sizler sayesinde buldum. 5 marta meme buyutme ameliyatı olucam. bu ameliyatı olanlardan destek bekliyorum.
Eser hanım kaça yapacak ?bende cumartesi gideceğim kendisine .kaç cc dedi ayrıntıları yazar mısın.
Çok Sevindim Allah Gönlüne Versin Dileriimmm Az kalmış hadi bakalım hiiç mi hiiç heycan yapma tadını çıkart yanındayız tümm soruların ve sorunlarınla buradayız 5 ay oldu bende olalı bunu Telaffuz Ederken bile İnanamıyoruum darısı başına Canımcım Yanındayızz
cok az kalmıs sımdıden cok cok gecmıs olsun :)
hayatım bende 2 şubatta iki op aynı anda eser hanımda oldum.iki tane konu açtım burda bak ıstersen:80:ayy sımdı cok heyecanlısındır sen hıc korkma heyecanlanma eser hanım bu ıste gercekten profesyonel elı cok hafıf bana göre oldu bıttı benım 3 cü haftam çoook memnunum 2 ci günden itabaren her işimi kendim yaptımsana kac cc konulcak fasya altımı olucak
Eser hanım kaça yapacak ?bende cumartesi gideceğim kendisine .kaç cc dedi ayrıntıları yazar mısın.
bende cumartesı gıdıcem o zaman belkı karsılasırız bende cok heyecanlandım guzel haberler gelıyo amelıyat sonuclarından ayyy :)
bende cumartesı gıdıcem o zaman belkı karsılasırız bende cok heyecanlandım guzel haberler gelıyo amelıyat sonuclarından ayyy :)
benımde 20 gün sonra kontrolum belkı karsılasırıs oralarda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?