• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolphinim Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar geldim ben ...kendimi harika hissediyorum. biraz geç kaldım nette sıkıntılar vardı. neyse sonunda kavuştuk. inanamıyorum resmen bitti. inanılmaz rahat geçirdim sadece ilk gün ağrılarım oldu tabii onlar da dayanılmaz değildi. 250 cc takıldı... yarın kontrole gidicem belki sargılarım açılırsa görürürüm..ayy çok heyecanlı..... sevgili doktorum ESER AYDOĞDU iyi ki varsın. kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler.sorularınız varsa cevaplandırmaya hazırım.

hayırlı olsun sıkıntısız çabucak iyileşmeni diliyorum güle güle kullan canım

kızlar geldim ben ...kendimi harika hissediyorum. Biraz geç kaldım nette sıkıntılar vardı. Neyse sonunda kavuştuk. Inanamıyorum resmen bitti. Inanılmaz rahat geçirdim sadece ilk gün ağrılarım oldu tabii onlar da dayanılmaz değildi. 250 cc takıldı... Yarın kontrole gidicem belki sargılarım açılırsa görürürüm..ayy çok heyecanlı..... Sevgili doktorum eser aydoğdu iyi ki varsın. Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler.sorularınız varsa cevaplandırmaya hazırım.

meraba cok gecmıs olsun benımde doktorum 250 275 cc arası sana daha uygun olur dedı bana cok kucuk geldı boyum 160 kılom5o normalmı acaba senın olculerın nasıl yazarmısın

cok gecmıs olsun tatlım:71::nazar:benımde 5.haftam doğal ve yumuşaklar ılk haftaya gore cok fark var gecen her zaman seklıne oturup dogalasıyor cıcısler..bu arada eser hanım benımkınden buyuk cc takmıs sana:19::61:

o günleri sabırsızlıkla bekliyorum,doğal şekillerini aldıkları günü yani.inşallah çok büyük olmamıştır ,daha görmedim çünkü,yarın kontrolüm var,herhalde şu bandajlardan kurtulurum.

kızlar geldim ben ...kendimi harika hissediyorum. biraz geç kaldım nette sıkıntılar vardı. neyse sonunda kavuştuk. inanamıyorum resmen bitti. inanılmaz rahat geçirdim sadece ilk gün ağrılarım oldu tabii onlar da dayanılmaz değildi. 250 cc takıldı... yarın kontrole gidicem belki sargılarım açılırsa görürürüm..ayy çok heyecanlı..... sevgili doktorum ESER AYDOĞDU iyi ki varsın. kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler.sorularınız varsa cevaplandırmaya hazırım.

çok geçmiş olsun canım ,sanırım bir gün arayla ameliyat olduk.ben hastaneye gittiğimde ,eser hanımın hastası vardı ama çıktı dediler.gitmemiş olsaydın seni ziyaret etmeyi planlıyordum.atlattık sonunda darısı diğer isteyenlerin başına

kızlar bugun kontrole gittim. bandaj çıktı çok ince bir bant takıldı sadece ameliyat yerine.valla bomba gibi görünüyorlar resmen aynadan geri gelemiyorum :) şişlikler var o da zamanla yok olurmuş ki ben bu hallerinden çok memnunum. fox tv de perşembe sabah saat 09.45 de ömer çelakılın programında canlı yayında.arkadaşları da haberdar ederim dedim eser hanıma.

Diklestirme ile birlikte gögüs büyütme ameliyati olan var mi Eser Hanima ? Nasil bir ameliyat, yara izi oluyor mu ???

kızlar bugun kontrole gittim. bandaj çıktı çok ince bir bant takıldı sadece ameliyat yerine.valla bomba gibi görünüyorlar resmen aynadan geri gelemiyorum :) şişlikler var o da zamanla yok olurmuş ki ben bu hallerinden çok memnunum. fox tv de perşembe sabah saat 09.45 de ömer çelakılın programında canlı yayında.arkadaşları da haberdar ederim dedim eser hanıma.

cokgecmıs olsun canım benım.hayırlı olsun.ne mutlu boyle rahat gecırdıgını ıyı oldugunu duymak.

evet tatlıskom bende sıslerın ınmesını ıstemedım ne yazıkkı ınıyor..bandaj cıkınca baktınmı pekı nasıldı sonuc tabı daha erken dogal sonucu yakalamak ıcın 3 ayın gecmesı gerekıomus:23:
canım bugün benımde kontrolum vardı doktoruma sordum evet yarın fox tv deım dedı.. ızlıcem tabııkı

evet tatlıskom bende sıslerın ınmesını ıstemedım ne yazıkkı ınıyor..bandaj cıkınca baktınmı pekı nasıldı sonuc tabı daha erken dogal sonucu yakalamak ıcın 3 ayın gecmesı gerekıomus:23:
canım bugün benımde kontrolum vardı doktoruma sordum evet yarın fox tv deım dedı.. ızlıcem tabııkı

hepimizin aynı günmüş kontrolü sanırım ama karşılaşamadık.malesef hala bu bandajlardan kurtulamadım.bende fox ta bekledim ama çıkmadı sanırım.ya da ben kaçırdım.

hepimizin aynı günmüş kontrolü sanırım ama karşılaşamadık.malesef hala bu bandajlardan kurtulamadım.bende fox ta bekledim ama çıkmadı sanırım.ya da ben kaçırdım.

canım nasıl ya aynı gun derken!.ben dun 16:15 de orda oldum orta yaslı esmer bı bayan vardı tahmınım ıcerıde kontrolu olan hastası beklıyordu ve sarısın bı bayan daha vardı.. karsılasmadık derken hayatım hıc gormedıkkı bırbırımızı arkadasım:89:

canım nasıl ya aynı gun derken!.ben dun 16:15 de orda oldum orta yaslı esmer bı bayan vardı tahmınım ıcerıde kontrolu olan hastası beklıyordu ve sarısın bı bayan daha vardı.. karsılasmadık derken hayatım hıc gormedıkkı bırbırımızı arkadasım:89:

tabiki görmedik canım ,ben gittiğimde orada kimse yoktu,olsaydı sorarak birbirimizi tanımış olabilirdik değil mi?en azından birbirimizden haberdarız ,böylece karşılaşabilirdik ve bir vesile olup tanışabilirdik.anlatmaya çalıştığım bu:17:.neyse sen nasılsın ?tamamıyle iyileşebildin mi?ağrı falan o çabuk atlatılıyorda ondan sonraki şu bandaj ve gerginlik hissi beni çıldırtıyor.bandajlarmı sıkıyor ,yoksa sert olmasından mı rahatsızım bilemiyorum.yarın yine gideceğim inşallah çıkar şu bandajlar ve bir an önce normale dönerim.ameliyattan sonra nasıl geçti,nasıl bir süreç yaşadın anlatır mısın.

tabiki görmedik canım ,ben gittiğimde orada kimse yoktu,olsaydı sorarak birbirimizi tanımış olabilirdik değil mi?en azından birbirimizden haberdarız ,böylece karşılaşabilirdik ve bir vesile olup tanışabilirdik.anlatmaya çalıştığım bu:17:.neyse sen nasılsın ?tamamıyle iyileşebildin mi?ağrı falan o çabuk atlatılıyorda ondan sonraki şu bandaj ve gerginlik hissi beni çıldırtıyor.bandajlarmı sıkıyor ,yoksa sert olmasından mı rahatsızım bilemiyorum.yarın yine gideceğim inşallah çıkar şu bandajlar ve bir an önce normale dönerim.ameliyattan sonra nasıl geçti,nasıl bir süreç yaşadın anlatır mısın.

ruzgargulcum bırdahakı kontrolumuzde umarım denk gelırız canım..ben bomba gıbıyım kendımı cok ıyı hıssedıyorum 36. gunum cok cabuk gectı ınanamıyorum:39:senı cok ıyı anlıyorum canım senı rahtsız eden bandaj cıktıgında özgürlüğne kavusucaksın onları buyuk etkısı var ınan bana benım 7. gun cıkmıstı tabı sıslı gergınlık hıssı ılk hafta cok yoğun yasanıyor.daha sonrakı haftalarda yok oluyor tatlım.kendını uzme suanın bıle keyfını cıkar. ben ılk zamanlardakı hallerını arıyorum hep öle kalsaydı dıyorum:40::61:gergınlık sıslık vb hepsı 2. haftadan sonra azalıp yok oluyor tatlım ıcın rahat olsun..benım cıcıslerım doğal duruyor cok fit sevıyorum bu hallerını oncekı hallerını coktan unuttum bıle:82:tatlıskom gelıp gecıcı bır surec yasıyorsun hepsı gecıcek sonucunda tavan yapan özgüven mutluluk
olarak yerını bırakıcak:66::66::66:

ruzgargulcum bırdahakı kontrolumuzde umarım denk gelırız canım..ben bomba gıbıyım kendımı cok ıyı hıssedıyorum 36. gunum cok cabuk gectı ınanamıyorum:39:senı cok ıyı anlıyorum canım senı rahtsız eden bandaj cıktıgında özgürlüğne kavusucaksın onları buyuk etkısı var ınan bana benım 7. gun cıkmıstı tabı sıslı gergınlık hıssı ılk hafta cok yoğun yasanıyor.daha sonrakı haftalarda yok oluyor tatlım.kendını uzme suanın bıle keyfını cıkar. ben ılk zamanlardakı hallerını arıyorum hep öle kalsaydı dıyorum:40::61:gergınlık sıslık vb hepsı 2. haftadan sonra azalıp yok oluyor tatlım ıcın rahat olsun..benım cıcıslerım doğal duruyor cok fit sevıyorum bu hallerını oncekı hallerını coktan unuttum bıle:82:tatlıskom gelıp gecıcı bır surec yasıyorsun hepsı gecıcek sonucunda tavan yapan özgüven mutluluk
olarak yerını bırakıcak:66::66::66:

iyi olmana çok sevindim canım.benimde bandajlarım çıktı sonunda ,daha rahatladım.ama şimdide çok savunmasız hissediyorum,sanki herhengi bir darbede çok canım acıyacakmış gibi hissediyorum.ama böyle daha iyi.görüntülerinede bayıldım.tam şekillerini aldıkları zamanı düşünemiyorum.şişlik gittiğinde çok fazla küçülme oluyormu canım ya,çünkü bu büyüklükleri çok iyi küçülmesini istemem.eser hanım 2.haftadan sonra yüzüstü yat dedi.sanki yatamıyacakmışım gibi geliyor,sen yatabilmişmiydin.şu masajlarda çok basitmiş,ben baya masaj yapacağız sanmıştım.daha önce arkadaşımın bir arkadaşı ameliyat olmuştu,masajların çok acı verdiğini söylemişti,çok korkmuştum.doktordan doktora değişiyor demekki;ona hemen masaj verdiyse acır herhalde.sayende esr hanıma gittim ,yazdıkların bende ona karşı güven uyandırmıştı,çok sağol canım.inşallah bundan sonra problem çıkmaz ,cicişlerimizle mutlu mesut yaşarız.en çok kapsulden korkuyorum,Allah saklasın.neyse böyle kötü şeyleri düşünüp ,çağırmayalım değil mi.kendine çok iyi bak:16:

benim çok kasınıyo memelerimin üstü hele ki sırtım nası ffena tatlı tatlı annem kasıyo bi saattir dizinin dibinde oturuyorum.sonra dedim kasıyınca catlar falan krem sürdüm ellemiyorum simdi..
muayene günümüz tutsa keske hepimizin eser hanım beni salı günü cagırdı ama sanırım annem gelemicek izin gününde gidebiliyorum bende..yarın bebeğimle yanlız kalcam bakalım nasıl gecicek:53::52:

benim çok kasınıyo memelerimin üstü hele ki sırtım nası ffena tatlı tatlı annem kasıyo bi saattir dizinin dibinde oturuyorum.sonra dedim kasıyınca catlar falan krem sürdüm ellemiyorum simdi..
muayene günümüz tutsa keske hepimizin eser hanım beni salı günü cagırdı ama sanırım annem gelemicek izin gününde gidebiliyorum bende..yarın bebeğimle yanlız kalcam bakalım nasıl gecicek:53::52:
aynen canım benimde çok kaşınıyor.uçlarıda çok kaşınıyor ama dikişlerden dolayı kaşıyamıyorum.geçecek inşallah bunlarda,bu kadarını atlattıkya bundan sonrası daha kolaydır sanırım.

canım, ben de yeni ameliyat oldum, başka bir doktora. bana da 250cc takıldı. küçük mü oldu diye bunalıma girdim, senin boyun-kilon nasıl? zamanla nasıl oldular???

Kızlar ben ameliyat olalı 1 sene oldu. 225cc ile mükemmel sonuç aldım. Dışarıdan kesinlikle anlaşılmıyor. Sadece dolu dolu göğüsleri oluyor insanın, rüya gibi:) İnşallah sorunsuz geçer herşey. Ameliyattan kısa süre sonra tamamen kendinizin bir parçasıymış gibi hissedeceksiniz insallah. Şimdiden hepinize geçmiş olsun...

canım, boyun-kilon nasıl??

kızlaarrr Eser Hanım konusunda karar kılmak üzereyiiim sayenizdeee =)) nerde yorumlarınızı görsem hemen yazmak istiyoruummm =))))

inşallaah en kısa zamanda Eser hanımı seçme nedenlerinizden bana da bahsedersiniz:54:

bir an önce doktor konusunda karar kılıp ameliyat olmak istiyoruummmm...:84::84:

hepinize tekrar tekrar geçmiiş olsuuunn canlarıımm :71::71::71:

Back
X