• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolphinim Meme Estetiği Ameliyatı

bence de ne kadar erken o kadar iyi benim de bebişimi bırakcak yerım olsa hemen olmak ısterım annemın ızınını beklıyorum.
benım dıklestırme olcak 275 cc ıstedım 300 cok buyuk geldı bana mınyonum zaten varla yok arası abartı olmasın dıye bakalım doktor 250 275 denıcek hangısı olcak..bende de soyle bı fobı var bırısıyle konusurken yuzume bakmak yerıne memelerıme bakmasından korkarım :19:
ne diyosunuz bu işe :18:

kızlar şok gelişme... ameliyat tarihim değişti. 3 mart perşembe saat 11:00 de. annem refakatçi olarak yanımda kalacaktı ama cumartesi memleketine dönmesi gerektiğinden perşembeye aldık. eser hanım saolsun ayarladı ama ben fecii durumdayım şuan. gerci daha erken kurtulcam diye mutlu da oldum hani:) bu arada bana ameliyat fiyatını soranlar olmuştu. tüm masraflar içinde 5000 tl. ödeyeceğim.

şimdiden geçmiş olsun canım. ben geldiğimde hala taburcu olmamışsan ziyaret ederim seni ,cuma günüde benim ameliyatım.herşey gönlünce olsun

bence de ne kadar erken o kadar iyi benim de bebişimi bırakcak yerım olsa hemen olmak ısterım annemın ızınını beklıyorum.
benım dıklestırme olcak 275 cc ıstedım 300 cok buyuk geldı bana mınyonum zaten varla yok arası abartı olmasın dıye bakalım doktor 250 275 denıcek hangısı olcak..bende de soyle bı fobı var bırısıyle konusurken yuzume bakmak yerıne memelerıme bakmasından korkarım :19:

Canım sen hangi doktorla görüştün merak ettim :87: birde biri senle konuşurken sürekli Göğüslerine Bakmaz zaten bu yanlış birşeydir eğer bakıyorsada yanlış anlaşılır senin tarafından Hoş olmaz yaptırdıktan sonramı Böyle bir durumla Karşılaşırsam diyemi korkuyorsun çözemedim :34: Ozamanda o bölgene dikkat çekmeyecek şekilde giyinir dekolte giymez ve bu durumuda Engellemiş olursun :45: :23: diye düşünmekteyim :34:

Kızlar ben ameliyat olalı 1 sene oldu. 225cc ile mükemmel sonuç aldım. Dışarıdan kesinlikle anlaşılmıyor. Sadece dolu dolu göğüsleri oluyor insanın, rüya gibi:) İnşallah sorunsuz geçer herşey. Ameliyattan kısa süre sonra tamamen kendinizin bir parçasıymış gibi hissedeceksiniz insallah. Şimdiden hepinize geçmiş olsun...

Canım sen hangi doktorla görüştün merak ettim :87: birde biri senle konuşurken sürekli Göğüslerine Bakmaz zaten bu yanlış birşeydir eğer bakıyorsada yanlış anlaşılır senin tarafından Hoş olmaz yaptırdıktan sonramı Böyle bir durumla Karşılaşırsam diyemi korkuyorsun çözemedim :34: Ozamanda o bölgene dikkat çekmeyecek şekilde giyinir dekolte giymez ve bu durumuda Engellemiş olursun :45: :23: diye düşünmekteyim :34:

ben eser hanıma 12 martda ameliyat oluyorum.
aynen cok büyük olurda dikkat ceker diye korkuyorum..:4:

canım sen kucuk boyut yaptırsan da komplekse gırceksın anladıgım kadarıyla acaba dıkkat cekıomu herkes bakıcakmı gorucekmı dıe dusuncen oldugu surece:26:bu sekılde dusuncen varsa bence bu op. bıkere daha dusun derım:61:275 cc buyuk protez degıl tabıı fızıgını bılmıorum

canım sen kucuk boyut yaptırsan da komplekse gırceksın anladıgım kadarıyla acaba dıkkat cekıomu herkes bakıcakmı gorucekmı dıe dusuncen oldugu surece:26:bu sekılde dusuncen varsa bence bu op. bıkere daha dusun derım:61:275 cc buyuk protez degıl tabıı fızıgını bılmıorum

cok zayıf ve mınyonum

boyum 1.60 kilom 48 bu kadarımı biliyorum omuz genisliği falan istersen mezuramı alıp gelicem :)

canım kılon boyun proteze uygunmu dıgılmı dr bılır..bırazda hak vermedım de degıl bu boyut fızıgıne buyuk gıbı:1:ama bosver buyuk olsun varsın ben buyukten yanayım:40::86:sen senı mutlu edıcek olana karar ver tatlım:34:

ben eser hanıma 12 martda ameliyat oluyorum.
aynen cok büyük olurda dikkat ceker diye korkuyorum..:4:

canım Eser hanım zaten sana büyük olacak ,doğal durmayacak bir protez takmaz,bu konuda için rahat olsun.yaptırmışken seni tatmin edecek yaptırdığına değecek güyüklükte olmamlı.anladığım kadarıyla eser hanımla görüşmüşsün ,sana ne kadar takacağını söylemedimi?

canım Eser hanım zaten sana büyük olacak ,doğal durmayacak bir protez takmaz,bu konuda için rahat olsun.yaptırmışken seni tatmin edecek yaptırdığına değecek güyüklükte olmamlı.anladığım kadarıyla eser hanımla görüşmüşsün ,sana ne kadar takacağını söylemedimi?

oncelıkle cok gecmıs olsun..hayırlı olsun ınsallah..
evet gorustum bu haftasonu amelıyatım.aklımda kı 275 cc ıstedıgım eser hanım 250 275 denıcek 300 cok buyuk gorundu sutyenın ıcınde bıde cok agır geldı gerckten omuzlarım agrıdı takınca..
ben kesınlıklı 275 ıstıyorum bakalım hangısı uygun olcak..
sana kac takıldı hıc gormedın mı acık halıyle..
ne zaman goruceksın bıde drenlerı hastraneden cıkarken mı cıkardılar..
meme ucu fasya altı oldu =?? dimi

oncelıkle cok gecmıs olsun..hayırlı olsun ınsallah..
evet gorustum bu haftasonu amelıyatım.aklımda kı 275 cc ıstedıgım eser hanım 250 275 denıcek 300 cok buyuk gorundu sutyenın ıcınde bıde cok agır geldı gerckten omuzlarım agrıdı takınca..
ben kesınlıklı 275 ıstıyorum bakalım hangısı uygun olcak..
sana kac takıldı hıc gormedın mı acık halıyle..
ne zaman goruceksın bıde drenlerı hastraneden cıkarken mı cıkardılar..
meme ucu fasya altı oldu =?? dimi

öncelikle çok teşekkür edrim.bana 320 cc takıldı.eser hanım hangisi güzel olursa onu takacaktı ve 320 güzel durdu dedi.ben hala görmedim inşallah çok büyük olmamıştır diyorum ama daha şişliklerde var onlarda inince normal olur.çarşamba günü kontrolüm var sanırım o zaman görürüm.direnleri evet hastaneden çıkarken çıkarıyorlar.meme ucundan ,kas zarı altı yöntemiyle takıldı.
inşallah herşey yolunda gider ve ameliyatını hayırlısıyla atlatırsın.sana şimdiden geçmiş olsun.:94: :71:

Cok gemis olsun... Bende bugün Eser Hanimin asistaniyla Eda ile görüstüm. Nisanda düsünüyorum hayirlisiyla. Bana biraz yasadiklarindan bahseder misin ? Memnun kaldin mi, cok agrilarin oldu mu ?

Saglikli güzel günlerde kullanman dilegiyle... =)

Cok gemis olsun... Bende bugün Eser Hanimin asistaniyla Eda ile görüstüm. Nisanda düsünüyorum hayirlisiyla. Bana biraz yasadiklarindan bahseder misin ? Memnun kaldin mi, cok agrilarin oldu mu ?

Saglikli güzel günlerde kullanman dilegiyle... =)
teşekkürler canım.şu an için daha birşey görmedim daha şişler ,ve bandajlarım açılmadı,zamanla doğal şekillerini alacaklar.tabiki biraz ağrın oluyor ,buda doğal birşey çünkü bir ameliyat geçiriyorsun.ben cumagünü ameliyat oldum cumartesi taburcu oldum ve uzun bir yolculuk yaptım.çanakkaledeyim.pazar günüde bilgisayarın başına oturdum ve buradan yazmaya başladım.o kadar ağrılı ve zor olsa bunları yapamazdım.tabi şu anda çok şişlik ve acayip bir gerginlik var . eser hanım çok iyi bir doktor .ben grüşmeye gittim ve hemen ameliyat günü almıştım.bana çok fazla güven vermişti.inşallah sonuçlarda istediğim gibi olacak.darısı senin başına canım..

teşekkürler canım.şu an için daha birşey görmedim daha şişler ,ve bandajlarım açılmadı,zamanla doğal şekillerini alacaklar.tabiki biraz ağrın oluyor ,buda doğal birşey çünkü bir ameliyat geçiriyorsun.ben cumagünü ameliyat oldum cumartesi taburcu oldum ve uzun bir yolculuk yaptım.çanakkaledeyim.pazar günüde bilgisayarın başına oturdum ve buradan yazmaya başladım.o kadar ağrılı ve zor olsa bunları yapamazdım.tabi şu anda çok şişlik ve acayip bir gerginlik var . eser hanım çok iyi bir doktor .ben grüşmeye gittim ve hemen ameliyat günü almıştım.bana çok fazla güven vermişti.inşallah sonuçlarda istediğim gibi olacak.darısı senin başına canım..

cok gecmıs olsun tatlım:71::nazar:benımde 5.haftam doğal ve yumuşaklar ılk haftaya gore cok fark var gecen her zaman seklıne oturup dogalasıyor cıcısler..bu arada eser hanım benımkınden buyuk cc takmıs sana:19::61:

kızlar geldim ben ...kendimi harika hissediyorum. biraz geç kaldım nette sıkıntılar vardı. neyse sonunda kavuştuk. inanamıyorum resmen bitti. inanılmaz rahat geçirdim sadece ilk gün ağrılarım oldu tabii onlar da dayanılmaz değildi. 250 cc takıldı... yarın kontrole gidicem belki sargılarım açılırsa görürürüm..ayy çok heyecanlı..... sevgili doktorum ESER AYDOĞDU iyi ki varsın. kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler.sorularınız varsa cevaplandırmaya hazırım.

kızlar geldim ben ...kendimi harika hissediyorum. biraz geç kaldım nette sıkıntılar vardı. neyse sonunda kavuştuk. inanamıyorum resmen bitti. inanılmaz rahat geçirdim sadece ilk gün ağrılarım oldu tabii onlar da dayanılmaz değildi. 250 cc takıldı... yarın kontrole gidicem belki sargılarım açılırsa görürürüm..ayy çok heyecanlı..... sevgili doktorum ESER AYDOĞDU iyi ki varsın. kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler.sorularınız varsa cevaplandırmaya hazırım.

aayy canım ne mutlu sana atlattın bak oldu bıttı ıste cook gecmıs olsun cıcıslerını gule gule kullan:nazar: :71:kac gun oldu tatlım dıklestırme oldumu sende bu arada

Back
X