Döllenme problemi(lütfen yardımcı olun

bkahoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
21
8
Arkadaşlar 2tüp bebek denedik maalesef kaliteli yumurta ve sperm olmasına rağmen 8kaliteli yumurtamdöllenmedi şimdi 3.yü deniycez benim gibi başta böyle problem yaşayıp sonradan hamile kalan var mı veya tanıdığınız biri.lütfen bu konuda bilgilenmeye çok ihtiyacım var

yumoşları dölleme tekniği çok önemli diye biliyorum hatta mkroenjeksiyon bile yeterli değilmiş ve büyük ihtimal sperm kalitesinden dolayı

merhaba ,benim yumurta rezervim az ve geçen ayki denemem de toplanan 3 yumurta spremle döllenince anaormal döllenme oldu doktor karyotip analiz istedi sonucunda sıkıntı çıkmadı.birde eşime fısh testi yapıldı sprem genetiğine bakılacak eğer sorun varsa ona göre farklı işlemler olacak.sende de anormal döllenme mi oldu?ben fulya bahçeci hastasıyım

Ben de fulya bahçeciye gidicem ilk 2deneme başka merkezde yaptırdım sadece 8yumurtanın 1tanesi anormal döllendi diğerleri döllenmedi bizde fish boyamada sıkıntı çıkmadı önümüzdeki aylarda gidip tedaviye başlıycam inş ona göre belli olucak inş tekrar böyle bir durum yaşamayız

benim eşimin fısh testi cuma çıkacak Allahın izniyle hayırlı haber bekliyorum.ama benim bu ay yumurtam klomen ile büyüdü.belki seninde işine yarar bir sonraki tedavine kadar klomen ile deneme yapabilirsin.
allah en büyük, O ne derse o olur.. Herkese, her isteyene versin bize de versin lütfen...

Hayırlı haberler alırsınız inş amin allah emeklerimizi boşa çıkarmasın dr önerisi dışında bişey yapamam olumsuz etkilenenilirim çok teşekkür ederim bir gelişme olursa paylaşırsanız sevinirim bende bahçeciye gidicem hayırlısı olsun

Bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim bizde de aynı problem var bizim de 2tane denemede 8tane kaliteli yumurtam olmasına rağmen döllenmedi benim eşimde dna hasarı var fakat sorun olmayacağı söylendi tedaviyi yapan dr bir daha denerseniz aynı sonucu alırsınız dedi donasyon önerdi 3.yü deneme konusunda tereddütüm var şimdi isim yapmış dr mail atıyorum tekrar deneme konusunda fikir alıcam bir gelişme olursa özelden yazarım allah tüm evlat istiyenlere nasip etsin inş

benim eşimin fısh testinde sorun çıkmadı allaha şükür.bu sefer ki yumurta toplama işleminden sonra size bilgi vereceğim.allahtan hayırlısı olsun.

Allah yardımcımız olsun
benim eşimin fısh testinde sorun çıkmadı allaha şükür.bu sefer ki yumurta toplama işleminden sonra size bilgi vereceğim.allahtan hayırlısı olsun.
Sizin adınıza çok sevindim umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Açıkcası benimde tereddütüm yok değil fakat burda yazan arkadaşları görünce umutlanıyorum allahtan umut kesilmez dr ve laboratuvar çok önemli allahtan umut kesilmez sağlığımız ve maddi gücümüz el verdiği sürece devam hayırlısı olsun dr görüşlerini burda paylaşırsanız sevinirim

benimde 3 başarısız denemem oldu. Benimn doktorumda bir daha denerseniz sonucun pek değişmeyeceği şeklinde bilgi vermesine rağmen. Takviye vitamin ilaçları ile tekrar deneyeceğiz. Sana önerilen donasyon sperm mi yoksa yumurta mı?

bkahoz ve ayseerdal ne durumdasınız??? aynı kaderi paylaşıyoruz.

Meraba benimde 2.denemede 1 yumurta toplandi dollenmedi.ilk denemedede 3 yumurta toplandi yine dollenme olmadi.acaba bu sorunu yasayip hamile kalan var mi cok moralim bozuldu.surekli agliyorum.

Merhaba epey zaman olmuş ama ne durumdasınız ? Bizde ilk denememizi yeni yaptık eşimde azosperme yakım bir durum var benden 10 yumurta toplandı 7 si olgun ve 7 adet +3 kalitede sperm konuldugu aöylendi ama ilinci gün sadece bir yumurta döllendi oda bölünmedi malesef yumurta aktivasyonu bu gibi durumlarda ne kadar etkili tecrübesi olanlar yazarsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…