- Konu Sahibi Mavissannem
-
İnşallah canım gün gün belirtileri yazalımÜmidimizi yitirmeyelim kizceler Rabbım bizim de kucağımızi dolduracak sağlıkla tez zamanda inşallah eminim buna.Sanırım hemen hemen hepimizin bat ı 10 gün sonra ortalama bekliyeyim birlikte bakalım inşallah birbirimize müjdeli haberlerimizi veririz ❤
Evet bak olabilir ben ovulasyon günümden sonra Bi kaç gün acayip gaz sorunu yaşadım afedersiniz baya rahatsız etti beni ve hamilelik belirtilerin de kabızlık yazıyordu bende ishal gibi olduİnşallah canım gün gün belirtileri yazalım
Evet dediğin gibi piskolojik oluyo bazen ben ilk gebeliğimi hiç dikkate almadım ne yaşadım ne çektim bilmiyorum gerçi çok rahattım doğuma kadar hamile olduğumu hissetmiyordum ama ikinciyi isterken çok belirtiler geçirdim yaşıyorumda hala ama bu ay tek şüphelendiğim piskolojik olmayan mide bulantısı kasık ağrısı terleme yaşıyorum bide göğüs ucumun beyaz beneklenme olmasıEvet bak olabilir ben ovulasyon günümden sonra Bi kaç gün acayip gaz sorunu yaşadım afedersiniz baya rahatsız etti beni ve hamilelik belirtilerin de kabızlık yazıyordu bende ishal gibi olduonu göz ardı ettim alakası yoktur diyip üşümeye bağladım. Ama ondan sonraki günlerde geçmeyen bel ağrım ve böbrek ağrısı gibi değişik Bi yanlarim ağrımaya başladı ara ara. Bi iki gündür de Göbeğimin üstüne bisey batıyor sanki. Gebeliğe ait olmayan ne kadar belirti varsa bende yani. Ve bence bu da tamamen kendimi dinlediğim için psikolojik olarak etkileniyorum. Dün test yaptım negatif çıktı ve şuan adete 9 gün var değişik Bi ruh hali ecerisindeyim
Hakkında en hayırlısı olsun kuzum Rabbım gönlünün muradıni sana nasip etsin tez zamanda sağlıkla inşallah.Evet dediğin gibi piskolojik oluyo bazen ben ilk gebeliğimi hiç dikkate almadım ne yaşadım ne çektim bilmiyorum gerçi çok rahattım doğuma kadar hamile olduğumu hissetmiyordum ama ikinciyi isterken çok belirtiler geçirdim yaşıyorumda hala ama bu ay tek şüphelendiğim piskolojik olmayan mide bulantısı kasık ağrısı terleme yaşıyorum bide göğüs ucumun beyaz beneklenme olması
Benimde 10 gun var reglime ve degisik hissediyom 3 4 gundur mide bukantisi hafiften sonra mide yanmasi galiba ilk defa yasiyom istahim cok acildi istem disi yiyom kasik agrimda var hafif beldede ara ara agri gliyo bana mi oyle geliyo bilmiyom ama insallah olur yaAslinda buda bir belirti diye okumustum terleme insallah canim vardir hepimizde ama sende baya belirti varmis benim bugun gun boyu hafif bulantilarim var
Ayni seyleri bende hissediyom benimde 10 gun varEvet bak olabilir ben ovulasyon günümden sonra Bi kaç gün acayip gaz sorunu yaşadım afedersiniz baya rahatsız etti beni ve hamilelik belirtilerin de kabızlık yazıyordu bende ishal gibi olduonu göz ardı ettim alakası yoktur diyip üşümeye bağladım. Ama ondan sonraki günlerde geçmeyen bel ağrım ve böbrek ağrısı gibi değişik Bi yanlarim ağrımaya başladı ara ara. Bi iki gündür de Göbeğimin üstüne bisey batıyor sanki. Gebeliğe ait olmayan ne kadar belirti varsa bende yani. Ve bence bu da tamamen kendimi dinlediğim için psikolojik olarak etkileniyorum. Dün test yaptım negatif çıktı ve şuan adete 9 gün var değişik Bi ruh hali ecerisindeyim
Illede belirti olacak diye birsey yok canim herkez farkli test yapsana kuzumBenimde adetim 3 gün geçti. Ama hiç bir belirtim yok adet olacak gibi sancım oluyor ama leke bile yok.. İnşallah bu ay olmuşturümidin yok ama
Çok erken değil mi canım.. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.. 8 gün geçtiği oldu şubat ayında yine sömestrda hava değişikliği olmuştu.. Sanırım hava değişikliği beni olağan üstü etkiliyor. Bir hafta daha bekleyeceğim. Dua edin ne olırrrrIllede belirti olacak diye birsey yok canim herkez farkli test yapsana kuzum
Ozaman bekleyelim bakalım neler olacak ama benim umudum yokAyni seyleri bende hissediyom benimde 10 gun var
Malesefff benimdeOzaman bekleyelim bakalım neler olacak ama benim umudum yok
rabbim insallah verir kuzumÇok erken değil mi canım.. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.. 8 gün geçtiği oldu şubat ayında yine sömestrda hava değişikliği olmuştu.. Sanırım hava değişikliği beni olağan üstü etkiliyor. Bir hafta daha bekleyeceğim. Dua edin ne olırrrr
Aminnnnn canımrabbim insallah verir kuzum ❤ bu ay hepimiz hamis oluruz
Az önce test yaptım negatif.. 34. Gün 4 gün geçti.. Hava değişimi dediğim gibirabbim insallah verir kuzum ❤ bu ay hepimiz hamis oluruz
Uzme kendini kuzum belki gec dollenme oldu o yuzden negatif gosterdiAz önce test yaptım negatif.. 34. Gün 4 gün geçti.. Hava değişimi dediğim gibikapkalın bir tek çizgi
Hiç sanmıyorum amaUzme kendini kuzum belki gec dollenme oldu o yuzden negatif gosterdi
Öyle olmadığına eminim ama bir umut inşallah canım benimUzme kendini kuzum belki gec dollenme oldu o yuzden negatif gosterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?