- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
72 saat canlı kalıyo sperm diye demek bazıları net söylemiyoEvet aksam 10du. Genelde igneden 34-36 saat sonra iliski olmasi gerekiyomus. Ama verdikleri saatler belki yumurta buyukluklerimize gore mi degisiyor onu bilemedim.
Aynen oyle. Sonucu bana yaz mutlaka bakalim neler olacak72 saat canlı kalıyo sperm diye demek bazıları net söylemiyo
Tamam canım senin kaç gün kaldıAynen oyle. Sonucu bana yaz mutlaka bakalim neler olacak
12 gün var dahaaaTamam canım senin kaç gün kaldı
Sen benden önce vurulmamış mıydın12 gün var dahaaa
Pazartesi günü vuruldu bana canım. Kendi takvimime göre de regl 29unda gelmesi gerekiyo.Sen benden önce vurulmamış mıydın
Ayni sekilde bendeİlk defa basima geldi yumurtlama gunumdu degerlendirdim ama iliski sonrası kasik agrim basladi
Bnm takvim 2 şubat gösteriyor ama 27 ocak14 gün seninki de 26 ocak o zaman ay peş peseyiz önce sen sonraki gün ben.Pazartesi günü vuruldu bana canım. Kendi takvimime göre de regl 29unda gelmesi gerekiyo.
Ben reglin gecikmesini beklicem test yapmak icin hayal kirikligina ugramak istemiyorumBnm takvim 2 şubat gösteriyor ama 27 ocak14 gün seninki de 26 ocak o zaman ay peş peseyiz önce sen sonraki gün ben.
Bekleyelim mi :/Ben reglin gecikmesini beklicem test yapmak icin hayal kirikligina ugramak istemiyorum
Ay bilmiyorum sen de bugün oyle konusunca fikrim degisti sankiBekleyelim mi :/
16. Günü yapalımAy bilmiyorum sen de bugün oyle konusunca fikrim degisti sankibeklemeyelim bee
Beraber ortak bi günde yapalım yada totem olur o sabah ilk idrarla yapalım16. Günü yapalım
Tamam beraber yapalim. Senin 15.gün ne zamana denk geliyor simdi yani igneden sonraki 14. Gün. Ay çok heyecanliyim yaaaBeraber ortak bi günde yapalım yada totem olur o sabah ilk idrarla yapalım
14. Gün 27 ocak pazartesi salı günü yapalım 28 ocaktaTamam beraber yapalim. Senin 15.gün ne zamana denk geliyor simdi yani igneden sonraki 14. Gün. Ay çok heyecanliyim yaaa
Tamam salı sabah kendimiz tahlil yapiyoruz burda paylasiyoruz insallah silik de olsa ikinci cizgi olursaa14. Gün 27 ocak pazartesi salı günü yapalım 28 ocakta
İnş canım inşTamam salı sabah kendimiz tahlil yapiyoruz burda paylasiyoruz insallah silik de olsa ikinci cizgi olursaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?