Dolgun Yanaklarrr Içinnn? :(

merhaba tombul yanaklılar benim çok yakın bi arkadaşım var kızın boyundan altı tombik yüzü zapzayıf yüzünden hiç kilo almıyor 1 57 -60 kg bu kız 3-4 kilo verse yüzünün kemikleri kesin görünür kilo vermek istiyor ama yüzüm kaybolup gidecek diyor ben de çözüm sunamadım üzgünüm

ya elmacık kemiği protezi taktıracak yada dolgunlaştırıcı yaptıracak yüz şekli yuvarlaksa protez iyi olmaz çok kaba gösterir ama dolgunlaştırıcı sadece elmacık kemiklerinin üzerine yaptırılırsa güzel olur
üçgen veya uzun yüzlü ise her ikiside çok ideal zaten mesela ebru gündeş onunda yanaklarında birşey var ben çözemedim ama estetik yok diye inkar ediyor sürekli kilo aldığım için diyor ama kilodan dolayı olsa yanaklarındaki şiş kısımlar yağlı olurdu oysa sanki taş var gibi duruyor onun ne yaptırdığını bilmek gerek

birde bambaşka biri programı vardı hatırlarsanız orda bir kız vardı yüzünün zayıflığından çikayetçiydi onun videosu var bende ona yapılan tedavi elmacık kemiği protezi ve yüz deformitlerinin düzeltimesi olmuştu

ayrıca aptos lifting diye uygulama var ataçlama yöntemi diye iple yüz asılıyor bunun videsu var kızın yüzü çok zayıf yarım saat kadar sonra yüzü dolgunlaşıyor ve 4 yıl kadar kalıcıymış bu çok güzel bir yöntem ben izledim hayran kaldım

google da iple yüz asma videosu diye arayın çıkar bazen açılması uzun sürüyor bekleyin

boshluk cum, yuz hatlarin, fizigin hakkinda bilgi versen.. yani orta kilolu oldugun halde mi yanaklarin zayif ya da yuzun cok mu kucuk.. vs. ona gore kilo almayi ya da uygun sac sekli kestirmeyi deneyebilirsin, ben bu konuyla bayaa ilgiliyimdir biraz tombul yanak oldugumdan :)

ya benim yanaklarım aynen öyle ve insanların sıkmasından bıktım çok sinir bozucu oluyo ama öyle bi krem hiç duymadım yanakları zayıflatan bi krem var mı acaba

şimdi iki tip mevzu var
1- yüzün alt kısmı dolgundur, elmacık kemiğinin üstü aşağı sarkımştır, ozaman evet yanak asma yada herhangi bir lifting metodu yarar
ama
2-yüzün alt kısmında kendine yetecek kadar doku var ve elmacık kemiğinin oralar boşsa
lifting işlemleri yaramaz...

alt kısımdan üste çekersiniz, busefer alt kısım boşalır...

offffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…