Dolgun Yanaklarrr Içinnn? :(

boshluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
60
0
arkadaşlar ben yanaklarımın dolgun olmasını böyle gülünce sıkılası yanaklarımın olmasını çoook istiyorummmm..e bildiğim yöntem de iğneyle dolgu maddesi falan eklenmesii...ya acaba bunun bi kremi faan var mıııı???yani nebileyim hani dudklar için böyle kremler ilaçlar var.. ACABA YANAKLAR İÇİN BÖYLE İĞNESİZ Bİ YÖNTEM VAR MIII...LÜTFEN BİLEN VARSA SÖLESİNNNNNN...:sm_confused::uhm:

benim bildigim tek yontem kilo almak :asigim: ama o da isinize yaramaz herhalde... bir de bol bol elma yiyin, elma yiyenin yanaklari parlak ve kirmizi olur derler... belki sismez ama en azindan piril piril ve kipkirmizi olur :)

aşkım sık sık takılır bana senin yüzün sırf yanaktan oluşuyo diye :) abartıyo tabi o kadar tombul yanaklarım yok ama lisede bi arkadaşım vardı senin tarif ettiğin gibi yanakları vardı insanın sıkası geliyodu herkes sıkıyodu kızın yanaklarını sana da öyle yaparlar söylemedi deme :)

hepiniz saolun arkadaşlar ya olsun da ben herşeye razıyım yaa ( lütfen arkadaşlar bukonuyla ilgili bi fikri ya da bilgisi olan var mı..

botoks sadece dudaklara diil yanaklara şakaklara ve alın bölgesinede uygulanan bi yöntem ama tabi amacı dudaktaki gibi dolgun vermekten ziyade sanki o bölgedeki çizgileri yok etmek gibi geliyo bana.aslında bende tam tersi bi durum var kilom normal olmasına rağmen yüzüm oval ve yanaklarım elma gibi ne kadar kilo versemde değişmiyo sevgilim başta olmak üzere herkesin eli yanaklarımdasırnaşık şeyo yüzden pek özenme benceyerimseniben

ben herşeyine razıyım valla yeter ki olsun..bi kremi olsa ya da varsaa para falan dinlemem nekadar olursa olsun alırım vallaaa

cnm ablam demek sana öylesi yakışıyordurki Allah öyle yaratmıştr hem millet elmacık kemiklerini çıkartmak için uğraşıo ele gelmiyorsa öyledir yani tabi senin kararındır ama bence bu botoks motoks tan başka bi yolu yoktur kilo alsanda diğer yerlerin şişer bu sefer rejim derdine düşersin boşverr kadın her haliyle güzeldir : )

COK ALAKASIZ AMA SAGOPA KAJMERCİ MİSİN KARDİŞ?? :sm_cool:

alakasızlık benim işim beaa jeyyar valla ölemi görünüorum öleim tabeee aşığım ben onaa :asigim:

alakasızlık benim işim beaa jeyyar valla ölemi görünüorum öleim tabeee aşığım ben onaa :asigim:

yaaaaa omrumde bu kadar muthis sozler yazan birini daha gormedim... helal olsun sana.. ben de benden baska yok saniyodum yaa... :1hug: nasi bi zekadir o yaa...

bu arada dolgun yanaklar icin belki kalici cozum degil ama, makyaj ile de vurgulayabilirsin canımcım... bunda da yapman gereken teninden acik renkte parlak yani sedefli (ama cok da degil) bir fari yanaklarinin ustune yuvarlak sekilde yay... ondan sonra da teninden 1-2 renk koyu bir alligi da al ve gulumse... gulumsedigin zaman yanaklarinin altinda kalan bolgeye firca yardimi ile dagit ve oval cizerek sur... boylelikle golge-ısık tekniginden yararlanarak yanacıklarını daha yuvarlak ve buyuk gosterebilirsin... :1hug:

haa şimdi anladım kafam hala gördüğüm rüyada kaldı k.bkmasenağlama evt o kadar sözü kelimeyi nasıl buluyor anlamıyorum ve üstelik çok uzun ve üstüne hepsi kafiyeli süper bi zeka hayranım yani

haa şimdi anladım kafam hala gördüğüm rüyada kaldı k.bkmasenağlama evt o kadar sözü kelimeyi nasıl buluyor anlamıyorum ve üstelik çok uzun ve üstüne hepsi kafiyeli süper bi zeka hayranım yani

icelim onun adina :içelim: hehe! :asigim: bu arada ruyani hayra yoralim hayir olsun insallah :1hug:

ne hayrı yav bidaha kırmızı arabaların önünden geçemiycemsenağlama çok kötü bir rüyaydı kötü rüyaların anlatılmaması lazımmış sanırsam tabire baktık iyi falan yazıyo ama ben gerçek olarak değerlendiriyorum hep çok korktum ya hatta ağladım biraz kalkınca

Canim ben dolgun yanakli sayilirim, ve resimlerde her zaman oldugumdan daha sisman cikarim, yüzüm tabak gibi cikar ortaya,hic sevmiyorum Hele ki resimleri yakindan cekince hic abartmiyorum kendimi Bülent Ersoy´a benzetiyorum surat capi olarak:)
Elmacik kemiklerine allik sürmeyi deneyerek daha dolgun görünüme kavusabilirsin bence. Ayrica benim gözlemledigim kadar dolgun olmayan yanaklilar ( yani yüzde kemik hatlari belli olanlar) her zaman daha fotojeniklerdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…