dolgulu dişim çok ağrıyorrr :(

cuttygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
586
0
46
36
İstanbul
ben bundan 5 ay önce dolgu yaptırdım dktr amalgam dolguyu yapmak istemediğinden kompozit dolgu yaptı ama dolgumun yapıldığı günden beri dişim çok ağrıyor çürükte değildi sadece kararma başlamıştı üst tarafında aralarında bir ay sonra kontrole gittiğimde çok ağrıdığını ve o tarafımla yemek yiyemediğimi söyledğimde beni tersledi sende o tarafınla yeme diye dolgun çok düzgün dedi ama dolgumun bi kısmı düştü şimdi tekrar dolgu yaptırıcam ama korkuyorum yine böyle ağrırmı diye

hemen doktorunu değiştir.dişin büyük bi olasılıkla kanal tedavilik olmuştur..

sizin o dişinize kanal tedavisi yapıldıktan sonra dolgu yapılması lazımdı.aradan 5 ay geçdiğini yazmışsınız.şuan dişinize rontgen çekilip kökde kist gelişimi olup olmadığının kontrolü yapılması lazm.

çok teşekkür ederim hemen dediğinizi uygulayacağım

Canim gecmis olsun, ama ne yazikki kanal tedavisi yapilmasi lazim disinin, cünkü baska türlü agrin gitmeyecek.
Meslektasim doktoruna söyle sana böyle davranmasin. Cok kizdim vallahi.
Hastalarimiz bizim basimizin taci...Onlar icin variz, onlarin sayesinde ekmegimizi kazaniyoruz.
Cok sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…