• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolgulu dişim ağrıyo yardım!!

egem07

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
926
152
303
Diğer
merhabalar..1 sene falan oluyo dişime dolgu yaptırmıştım..dolgu yaptırdığımdan beri ara ara ağrım oluyodu..doktora gtiiğimde baktı ve bi sorun yok hassasiyet var dedi..1 senedir bazen ağrım oluyo ama ben pek önemsemiyodum doktor böyle dediği için..ama şu 1-2 gündür acaib ağrım oluyo..böyle bi sorunyaşayan varmı?? dolgu yapılmış dişte hassasiyet-ağrı olurmu..kanal tedavisi gerekirmi..korkuyorumda valla tekrar doktora gitmeye:(((

şu an acaib ağrıyo arkadaşlar ağrı kesici aldım ama sabaha kadar hafifler umarım..sabah
ilk iş dişçiye gitcem zaten:(((

Çürük büyüdüyse içerde kanal tedavisi gerekebilir diye düşündüm. Geçmişolsun..

benimde dolgulu dişimde ağrı vardı dolgu sökülüp içi temizlenip tekrar dolgu yapıldı şimdi rahatım..çok ertelemeden dişçiye gitmelisin arkadaşım

benimde ağrı olmuştu dolgumda doktora gittim hafif bi çürüme gibi renk değişmesi olomuş temizleyip yeniden yaptılar birde diş hassasiyeti var oda yapar dedi hassasiyet giderici düş macunu önrdi ve diş ipi kullan dedi

cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim..bende diş filmi çektirdim bugün büyük ihtimalle kanal tedavisi olcakmış..yarın başlıycaz inşallah..
bu ağrı baya kötü oldu çünkü:(((

Back