• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolguda Sızlama

oznguer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
22
0
86
Ankara
Merhabalar, çarşamba sabahı sol üst dişlerimden ikisine dolgu yapıldı. Dolgu yapıldıgı gün ağrı vardı orada doğal olarak biraz zaten o gün o tarafımla hiç bişey yemedim doktordo öyle söyledi. Ama 2 gün oldu ben şuanda o tarafımla bişey yiyemiyorum sıcak bişey içeyim sızlıyo o tarafımla yiyim dediğimde acı oluyo. Bundan 2 sene öncede o hizada dolgu yapılan dişlerimin arkasında ki bi dişimede dolgu yapılmıstı ama o gün dolgu yapılmamıs gibi unuttum yemek bile yedim ertesi günde aynıydı. Sizce bu normal mi geçer mi yoksa bu sızlamalar devam mı edicek :(

arkadaşım aynı sorun bende de vardı.dişlerimde gazoz kapagı fln açardım okadr sağlamdılar yani.Temizletmek için dişçiye gittim 4 dolguyla kalktım koltuktan.2 alt 2de üst olmak üzere.benim alt dişlerde ikisindede aşırı hassasiyet başladı.Ve bitanesinde aşırı ağrı.Hatta çeneme kadar vuruyordu.Sonra kanal tedavisi yaptı.ordaki sinirlerin hepsini aldı.O çene ağrısı geçti ama şuan hala bi ağrı var.Bazen yok ama genelde basamıorum dişin üstüne.Üstelik dokturum ağrı devam ederse çekicez dedi.Ben çok pişmanım sadece tek bi dişçiye gittiğim için.Keşke başka bi dişçiyede gidip gösterseydim.Sen naptın bilmiorum ama.Müdahele ettirmediysen hala başka bi dişçiyede git derim.Ama mudahale ettirdiysende sonuç noldu merak ediorum.Hala ağrın sızın varmı

Back