• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolgu ve Botox yaptırmak İsteyen Arkadaşlar

sev27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
5
0
86
52
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar fazla konulara iştirak etmesemde sürekli bu siteye paylaşımlar için mutlaka göz atıyorum. Çok güzel bilgi paylaşımları var bu arada.Ben gaziantepte oturuyorum burun kenarı çizgisine dolgu göz çevresi ve alınada botox yaptıracam bu günlerde.. Ama fazla sulandırıp çok kişiye yapıp ticarete dönüşmesi adına kendimiz alıp orada gözümüzün önünde açıp paylaşalım diyorum. Eğer düşünenler varsa görüşmek isterim..:3::3::3:.

Merhaba arkadaşlar fazla konulara iştirak etmesemde sürekli bu siteye paylaşımlar için mutlaka göz atıyorum. Çok güzel bilgi paylaşımları var bu arada.Ben gaziantepte oturuyorum burun kenarı çizgisine dolgu göz çevresi ve alınada botox yaptıracam bu günlerde.. Ama fazla sulandırıp çok kişiye yapıp ticarete dönüşmesi adına kendimiz alıp orada gözümüzün önünde açıp paylaşalım diyorum. Eğer düşünenler varsa görüşmek isterim..:3::3::3:.
öncelikle şunu belirtmem gerekirki botoxun standart sulandırma teknikleri vardır ve bu sıvının miktarı başına düşen ünite hesabı vardır ,dolayısı ile sulandırma arttıkça doz başına ünite azalır ancak hekimler istenilen sonuç için mutlaka belirli üniteyi gerekli yere uygulamak zorundadır,yani bir şişe 2ml serum fizyolojiklede sulandırılsa 5 ml ilede sulandırılsa hastaya uygulanacak ünite değişmeyeceği için bu iş düşündüğünüz gibi bir ticaret halini almaz yada en azından ülkemizin hiç bir hekimi buna tenezzül etmez zaten sonuçlarda istenilen şekilde ortaya çıkmaz:-) bu arada bir kutu allergan firmasının orjinal botoxunda 100 ünite olacağı için vede ilacın sulandırıldıktan sonra etkisi 1hafta devam ediyor ve uygulanabiliyor olmasına karşın bende etkinliğin hergeçen saat daha azaldığını dolayısı ile iki hastanın aynı anda eşleşerek işlemlerinin o hastanın yanında ilacın hazırlanıp bekletilmeden uygulanması taraftarıyım,en azından ben bu şekilde yapıyorum,hatta bu ürünün soğuk zinciri çok önemli olduğundan eczanede beklemiş olan ürün yerine işlem saati bizzat ecza deposundan gelmesini tercih ediyorum,sonuçta hastalarım eşleşmiş halde gelebildiği gibi bende belirli gün ve saatlerde eşleştirme yapıyorum ancak mutlaka ilacı onların yanında açıp sulandırıyorum ve hastalarıma başka kliniklere gittiklerindede şırıngalara önceden çekilmiş ürünleri kabul etmemelerini mutlaka kendilerinin yanında hazırlanmasını ön şart koşmalarını öneriyorum...

Bir uzmandan bunları duymak içimi rahatlattı.. Ama ilk yaptırdığımda başka bir sorunum için başka bir cilt uzmanına gitmiştim.. O yapılan botox' pek fazla beğenmedi..Bazı arkadaşlarımda az uygulanmış veya fazla sulandırılmış olma ihtimalini belirtti. Buda doğrusunu söylemek gerekirse beni rahatsız etti...Şimdi bukadar açıklamadan sonra beni eşleştirecekleri kişiyle aynı ana denk gelmedik gibi geliyor.. Etrafımdada hiç eşlecek kimseler olmadığı için galiba buna denk gelme ihtimalim fazla olacak..

Bir uzmandan bunları duymak içimi rahatlattı.. Ama ilk yaptırdığımda başka bir sorunum için başka bir cilt uzmanına gitmiştim.. O yapılan botox' pek fazla beğenmedi..Bazı arkadaşlarımda az uygulanmış veya fazla sulandırılmış olma ihtimalini belirtti. Buda doğrusunu söylemek gerekirse beni rahatsız etti...Şimdi bukadar açıklamadan sonra beni eşleştirecekleri kişiyle aynı ana denk gelmedik gibi geliyor.. Etrafımdada hiç eşlecek kimseler olmadığı için galiba buna denk gelme ihtimalim fazla olacak..
size tavsiyem işlemden önce hekiminize işlem öncesi ilacın yanınızda hazırlanmasını istediğinizi ve kaç ünite uygulayacağını sorun allergan firmasının botox markalı ürününü kullanıp kullanmayacağınıda (bazı arkadaşlar dyspor marka botox kullanıyorki ben yüz için çok uygun bulmuyorum) mutlaka teyit edin sonuçta bilgilendirilmek hasta haklarının en başta gelen maddesidir ve çekinmeden sorulmalı güven sağlanmalıdır.Ankarada olsaydınız önerilerim olabilirdi.

size tavsiyem işlemden önce hekiminize işlem öncesi ilacın yanınızda hazırlanmasını istediğinizi ve kaç ünite uygulayacağını sorun allergan firmasının botox markalı ürününü kullanıp kullanmayacağınıda (bazı arkadaşlar dyspor marka botox kullanıyorki ben yüz için çok uygun bulmuyorum) mutlaka teyit edin sonuçta bilgilendirilmek hasta haklarının en başta gelen maddesidir ve çekinmeden sorulmalı güven sağlanmalıdır.Ankarada olsaydınız önerilerim olabilirdi.

Ankara'da botoks yaptırabileceğim güvenilir bir merkez önerebilirmisiniz.

yanına kendi çevrenden bir kişi daha bul onunla paylaş burdan birini bulabilmen daha zor tek bölgeyse iki kişiye yeter ;ama göz çevresi burun agız çizgisi derken bir şişe ancak sana yeter ticetiye dönüşmek degil zaten tek şişe fiyatı min 500lira onu drun degerlendirse daha iyi olur önce güvenebilecegin bir isim bul kendin satın alman mümken degil y.dışından ithal eden tek firma var drlar toplu alımlar dışında satış yapmıyor kanunen de yapamaz hani bir iki yerden görüş al konuya vakıf olursun sadece kkdan olmaz yani

bende botoks yaptırmak istiyorum. en güvenilir olarak nerede botoks yaptırabilirim; hayretten şaşmış bir göz ve dudaklarını kapatamayan gergin bir yüzlü fazla kadın gördüğüm içinde yer konusunda sizin tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum.tahmini fiyatları nelerdir.

merhaba,Ankara için önerilerinizi alabilirmiyim acaba?

istanbulda önerebılıcegınız bı yer varmı lutfen varsa yazarmısınız

Dolgu ve botox için aklıma gelen ilk ve tek yer Memorial Hastanesi estetik merkezinden Dr. Seran Göçer geliyor. Bilhassa benim doktorumdur. altı ayda birden sekiz aya kadar uzuyor süreç . sonrasında da uygulamaları mevcut. öneriyorum tatlım. en azından denemelisin

Selam;
gözçevreme botox yaptıracağım Antalya'da çoğu kişi Kubilay Bey'i öneriyor,kararsızım.Var mı fikir verecek birileri?

Back
X