- 8 Eylül 2012
- 8
- 0
ben de dolgu yaptırmayı düşünüyorum yanaklarımın üst tarafına ama bilemiyorum kim çok başarıılı bu konuda
slmlar Ankara da yaşıyorum ve botox almak için partner arıyorum düşünenler bana yazabilirler..
evet ya parayı sokaktan mı topluyoruz bende ağız çevresine yaptırmıştım ama 6 ay sonra bitti şimdi kilo verince belirginleşti nasıl yapucam bilemiyorum
Selam canım
Ben de melik erdim'e botoks yaptırdım ve çok memnun kaldım.Kendisi ilgili ve hanımefendi bir insan.İçine sinen bir estetik cerrahta bunu yaptırmanın da önemi büyük bence.Sanırım bir de Bayan Estetik Cerrah|Botoks|Mezoterapi|İstanbul Botoks|Mezoterapi diye bir sitesi vardı.Ben ordan ulaşmıştım.
cnm annemde yaptırıcak senı kendıme dolgu yaptrdıgım doktora goturebılırım annemde bolusecek bırını arıyordu ve ınanılmaz ucuz ve profesyonel calısıyor
cnm annemde yaptırıcak senı kendıme dolgu yaptrdıgım doktora goturebılırım annemde bolusecek bırını arıyordu ve ınanılmaz ucuz ve profesyonel calısıyor
Tekrar merhabalar. Haziran ortasında gözaltıma geçici dolgu yaptırmıştım ve burada yazmıştım. 1.5 ay sonra bir bilgilendirme yapayım istedim.
Benim sol gözaltımdaki çukurluk daha fazla oldugundan doktorum ilk seansta bir miktar dolgu maddesini saklamıştı. Dün bu kısma takviye yapıldı.
Ancak sıkıntım dolgu enjeksiyonu yapılan bölgede morluk oluşması.Çirkin görünüyor. Doktorum ısrarla dolgudan olmadıgını ve morlukların giderek kayboldugunu söylüyor. Kışın daha da iyi olacakmış ancak tatmin olmadım
Bilginiz olsun arkadaşlar gözaltı deriniz hassas ve inceyse dolgu yaptırmak riskli olabiliyor. Daha önce 2 defa yag enjeksiyonu yapılmıştı ancak o enjeksiyonlar agız içinden girilerek yapıldıgından hiç böyle bir problem yaşamamıştım.
2 ayda botx gitmez ama niye öle hissediyosunuz etkisi olmadımıki?ben 8 ay oldu yaptırmadım ancak hafif alın çizgilerim belirdi,ama buara gece gündüz cilt bakımımı yapıorum kolejen içerikli kremlerle destekliyorum serum da çok önemli haftada bir serum kullanıyorum bu şekil botokxn ömrü uzuyor artık yaptırmayı düşüünmüyorum bebek tedavisi gördügüm için..onun yerine prp yi yaptırmak istiyorum bi kere yaptırdım ama 3 kere olması gerekiyomuş param olmadı 15 gün sonra tekrar yaptırmaam gerekiyodu..buna ragmen tek yapımdan bile memnun kaldım zehir mehir yok kendi kanından kök hücre elde edilip cildine enjekte ediliyo zamanla botoxs gibi azalmıyo aksine zamanla hücreler yenileniyo daha etkiini gösteriyo bi araştırın..
Ben de bu prp yi merak ediyorum en merak. Ettiğim şey ise ağırlı bir yöntemmi??? Yoksa botox kadar mı acıyor ???