Kekler - Pastalar Dolgu Kek

kızlar buda benim dolgulu kekim.hafta sonu misafirlerim vardı onlara yaptım,hepsi bayıldı ve herkesten beklenen soru geldi.bu kremayı kekin içine nasıl soktun diye kaydirigubbakcemile3
hehehe çok zevkliydi,teşekkürler you know opuyorumnanaktan

çok guzel olmus canım ellerine saglık sırrımızı söyledin mikaydirigubbakcemile3

biraz kıvrandırdım herkesi,ama herkesten ne fikirler çıktı sorma yani.
en sonunda söyledim ama bu kadar kolay olabileceğini hiç biri düşünmemişti :dance:

aslında ben ilk gördugumde anlamıstım 2 parca oldugunu allah askına ne fikirler cıktı sölesene

bende hafta sonu yaptım biraz soğuyunca buzluğa attım yarım saat sonra yemeye başladım eşimde meraklı yaparken yanımda durdu :))) değişik ve güzel bir tat aynısını çikolatalı denemeyi düşünüyorum içine parça çikolata atmalı.

keki kabarık yapıp, yanından delik açıp, krema torbasıyla içine sıktığımı zannettiler ama keki nasıl patlatmadığımı düşündüler sonra kaydirigubbakcemile3
hazır aldığımı söylediler.yada şu toz halinde olupta kendi yaptığımız keklerden yeni bir çeşit çıkmışta bizimmi haberimiz yok dediler.ay daha çok şey vardı ama ben onlara gülmekten unuttum valla.

opuyorumnanaktantek kelime ile bayıldımopuyorumnanaktan,eve gidinca deneyecemzemuszemus

ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
bende hazır paketten alıp yapmıştım köstebek pastayımirmirmirmir

harika görünüyooo...tarifi aldım deniycem mutlaka...yalnız anlamadığım bişey var keki ortadan kesince ortası çukur olmuyoki kremayı nasıl dolduruyoz,şu an adet olmak üzereyim kafam basmıyodasempatiksalakcinni

yazmışya canım kalıp büyüklüyünde kaseye koyuyoruz diye

onu anladım canım...keki kesip kaseye koyuyoruz...ben onu demiyorum keki kesince ortası çukur olması gerekmiyomu kremayı doldurmak için

:roflol::roflol::roflol::roflol:
keki çukur bi kaseye koyarsan belki çukurlaşır belki de bi bakmışsın kasenin şeklini almış, çukurlaşıvermiş ,ortasına da kremayı döküvermişsin. sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…